Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Γιατί διέλυσαν τη Γιουγκοσλαβία (video)


Το «βάρος των αλυσίδων» παντού είναι το ίδιο…
Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ ενός Σερβοκαναδού, που – ποιος ξέρει;- μπορεί και να μας αφυπνίσει

(…) Αυτό το ντοκιμαντέρ θα σας δώσει όλες τις απαντήσεις, όχι μόνο στο θέμα της Γιουγκοσλαβίας αλλά και της Ελλάδας του σήμερα και του μέλλοντος. Κάποιοι από εσάς θα γελάσουν τώρα και εύχομαι να έχουν δίκιο… και εμείς γελάγαμε όμως!!!

Και πριν να δείτε το βίντεο να πω και εγώ τα δικά μου… ντοκιμαντέρ που είναι 2 ώρες αλλά πραγματικά αξίζει να το παρακολουθήσετε! Ένας χρήστης έγραψε… Είδα σήμερα το ντοκιμαντέρ καναδικής παραγωγής 2010 «The Weight of Chains» του Boris Malagurski.
Είναι ένα ντοκιμαντέρ το οποίο… αναφέρεται στη Γιουγκοσλαβία, μια πλούσια και ειρηνική χώρα, και το πώς έφτασε εδώ που είναι σήμερα με τη «βοήθεια» των Η.Π.Α., του Ν.Α.Τ.Ο. του Δ.Ν.Τ. και της Ε.Ε. Οι ομοιότητες με τη χώρα μας είναι τεράστιες και ας μην έχει γίνει κανένας πόλεμος (ακόμα τουλάχιστον).



…Γιατί η Αμερική βομβάρδισε το Βελιγράδι, σταθμούς τηλεπικοινωνίας, νοσοκομεία κ.λπ.;
Γιατί κατέστρεψαν το εργοστάσιο της JUGO;
Γιατί κατέστρεψαν τα ορυχεία, το εργοστάσιο παρασκευής τσιγάρων; Ποιος ο ρόλος των δημοσιογράφων;
Γιατί, γιατί, γιατί…

Πολλές οι ομοιότητες με την κατάσταση της Ελλάδας, που θα τις δείτε και μόνοι σας από τα πρώτα κιόλας λεπτά του ντοκιμαντέρ! Ένα ντοκιμαντέρ που σε κρατάει να το δεις όλο. Δε θες να τελειώσει και ενώ το βλέπεις σκέφτεσαι πράγματα ταυτόχρονα. Σκηνές που ποτέ δε θέλησαν να μας δείξουν, γιατί όπως είπαμε όλα είναι σχεδιασμένα. Κρίση, δάνεια, ΔΝΤ, κόσμος χωρίς χρήματα, χωρίς φαγητό, περιμένει στην ουρά να πάρει κάτι να φάει… Μαγαζιά κλείνουν και όσα μένουν ανοιχτά δεν έχουν προϊόντα γιατί δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν… Πουλήσανε σχεδόν τα πάντα, οι τράπεζες έγιναν γερμανικές, οι τηλεπικοινωνίες το ίδιο, όλα σχεδόν ιδιωτικοποιήθηκαν… Στην Κροατία, που το καλοκαίρι ζει από τον τουρισμό, τα λεφτά πάνε σε Γερμανία και Αυστρία καθώς όλα τα ξενοδοχεία τους πλέον ανήκουν σε Γερμανούς και Αυστριακούς… Και πολλά άλλα υπάρχουν μέσα στο βίντεο!!

Η ταινία λέγεται «ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ» και είναι με ελληνικούς υπότιτλους
Δείτε την πολύ προσεχτικά για να καταλάβετε τι μας περιμένει…


Πηγή: katohika.gr + απεραντο γαλαζιο + gregor der grieche

Πηγή:https://seisaxthia.wordpress.com/2015/01/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.