Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015

Παλλαϊκή συμμετοχή στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Δελτίο Τύπου

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.) καλεί τα μέλη, τους φίλους του και κάθε δημοκράτη -πατριώτη να συμμετάσχει στην πορεία για την επέτειο της εξέγερσης των φοιτητών του Πολυτεχνείου, την Τρίτη 17/11/2015.

Έχει μεγάλη σημασία, η φετινή επέτειος του Πολυτεχνείου να αποτελέσει μια νέα αρχή στους αγώνες του λαού μας, αναβιώνοντας τα παλλαϊκά χαρακτηριστικά και τα πολιτικά αιτήματα του 1973, καθώς οφείλει να λογίζεται ως Ημέρα Εθνικής Ανεξαρτησίας στον αγώνα του ελληνικού λαού για την απεξάρτηση από κάθε είδους τυραννία.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πράξη την ιστορική ανάγκη της συντονισμένης και παλλαϊκής αντίστασης, μέχρι την οριστική ανατροπή του κατοχικού καθεστώτος.

Όλοι στην μεγάλη πορεία! Όλοι στον αγώνα!

Συγκέντρωση στις 4:00 μ.μ., στα Χαυτεία


Οσάμα μπιν Λάντεν: Ο αγαπημένος μας εργολάβος


Toυ Αρη Χατζηστεφάνου

Επειδή τα πράγματα δεν  είναι πάντα τόσο απλά όσο θέλουμε να πιστεύουμε, κάποιοι θυμήθηκαν αυτή την εβδομάδα την πρώτη συνέντευξη που είχε δώσει ο Οσάμα Μπιν Λάντεν στον Ρόμπερτ Φισκ.
Οι φιλελεύθεροι της εποχής τον αντιμετώπιζαν τότε σαν μέγα μαχητή της δημοκρατίας, ο οποίος αφού πολέμησε τη σοβιετική εισβολή (με τη βοήθεια αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών και κεφαλαίων που μεταφέρονταν μέσω της Σαουδικής Αραβίας) ξεκινούσε τη νέα μάχη για την ανοικοδόμηση του Αφγανιστάν, με την κατασκευαστική του εταιρεία.

Όταν βέβαια αυτός ο στενός συνεργάτης των ΗΠΑ έριξε τους δίδυμους πύργους έπαψε να είναι μαχητής της δημοκρατίας και έγινε απλώς μουσουλμάνος.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται με τις δυνάμεις των τζιχαντιστών, που εξόπλιζε ο Ομπάμα και ο Ολάντ (πάλι με χρήματα της Σαουδικής Αραβίας) και τώρα από μαχητές για την ανατροπή του Καντάφι και του Άσαντ γίνονται απλώς μουσουλμάνοι.

"Ba-Ta-Clan"-Romanze der "Fé-an-nich-ton"- J. Offenbach