Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Πλειστηριασμοί: Αποφασισμένο όσο ποτέ άλλοτε το κίνημα! (πίνακες στοιχείων 13/9/2017)

Η ματαίωση εκατοντάδων πλειστηριασμών στα ειρηνοδικεία όλης της χώρας την περασμένη Τετάρτη 6/9/2017, καταδεικνύει την αποφασιστικότητα και τον υψηλό βαθμό ετοιμότητας του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, που ισχυροποιείται με γοργούς ρυθμούς.

Ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες κατανοούν ότι η εκποίηση της ιδιωτικής περιουσίας, αποτελεί μέρος ενός σχεδίου που στοχεύει στην απόλυτη εξόντωση του ελληνικού λαού και το ξεπούλημα της χώρας στα τρωκτικά της διεθνούς χρηματοπιστωτικής ελίτ.

Το μεγάλο «αγκάθι» για το κατοχικό καθεστώς και το υποτελές πολιτικό προσωπικό που ανέλαβε να κάνει την «βρώμικη» δουλειά, είναι το ισχυρό κίνημα κατά των πλειστηριασμών που έχει αναπτυχθεί πανελλαδικά. Τα συνεχώς βελτιούμενα ποσοτικά και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά αυτού του κινήματος είναι πλέον ο μόνιμος «πονοκέφαλος» των συναρμόδιων κατοχικών υπουργείων και όλων όσοι, καθ' οιονδήποτε τρόπο, υπηρετούν το καθεστώς που έχει επιβληθεί στην χώρα μας, από τους μηχανισμούς της υπερεθνικής οικονομικής ολιγαρχίας (ΕΕ, ΔΝΤ, ΕΚΤ, ΕΜΣ, Παγκόσμια Τράπεζα, ΟΟΣΑ και η εν γένει διεθνής συμμορία του χρηματοπιστωτικού κυκλώματος).

Σήμερα Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017, έχουν προγραμματιστεί 172 πλειστηριασμοί ακινήτων (εκπλειστηριάζονται 68 διαμερίσματα και μονοκατοικίες, 82 οικόπεδα και αγροί και 61 επαγγελματικοί χώροι) σε ειρηνοδικεία όλης της χώρας. Ειδικότερα, 22 πλειστηριασμοί ακινήτων στην Αθήνα, 47 στα ειρηνοδικεία της περιφέρειας Αττικής και 23 πλειστηριασμοί ακινήτων στη Θεσσαλονίκη.