Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Η διάχυση της Τζιχάντ στην Ήπειρο


Οι τελευταίες εμφανίσεις και προκλήσεις άνευ προηγουμένου, με συνέπειες που θα υπάρξουν σύντομα, στην περιοχή της Β. Ηπείρου του ακραίου εθνικιστή απ’ το Κόσσοβο, Ταχίρ Βελίου ενέχουν όλα τα χαρακτηριστικά της τζιχαντιστικής δράσης. Χωρίς να γνωρίζουμε ως προς το βαθμό σύνδεσης του με περιφερειακή δίκτυα της Ισλαμιστικής ακραίας συμπεριφοράς, εξωτερικά και απ’ τους συμβολισμούς των ενεργειών του μπορούμε να συμπεράνουμε εύκολα ότι κινείται σ’ αυτό το τοπίο. Αργά ή γρήγορα θα ανακεφαλαιώσει και μετατραπεί σε πυρήνα της Βαλκανικής τζιχάντ, σήματα για την ύπαρξη της οποίας και ενδεχόμενα κτυπήματα έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί από εξειδικευμένες δυτικές υπηρεσίες.

Παρατηρώντας λοιπόν τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου και τα θέματα που προβάλει στην τελευταία του εμφάνιση σε καίρια σημεία όχι μόνο της Ελληνικής παρουσίας αλλά τις πλέον ζωντανές Ορθόδοξες ενορίες προκύπτει ότι ο Βελίου και η Οργάνωση του δεν επιδιώκει απλά την καλλιέργεια διεθνοτικού μίσους. Αυτό θα μπορούσε όπως και μέχρι σήμερα να το καλλιεργεί διαδικτυακά. Περισσότερο φαίνεται να στοχεύει στην πρόκληση ψυχολογικής τρομοκράτησης στους πληθυσμούς και επιπλέον το χρησιμοποιεί ως μέσο στρατολόγησης ντόπιων στελεχών που του είναι απαραίτητα.

Το κίνημα έχει τους τρόπους να σταματήσει και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς!


Από τον σ. Ηλία Σμήλιο πήραμε το παρακάτω μήνυμα:

Με την εντολή του άρθρου 927 ΚΠολΔ, ο επισπεύδων την αναγκαστική εκτέλεση δύναται να αιτηθεί τη διενέργεια του πλειστηριασμού με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων (ηλεκτρονικός πλειστηριασμός) σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας. 
Η διαδικασία ηλεκτρονικού πλειστηριασμού πραγματοποιείται μέσω των ηλεκτρονικών συστημάτων πλειστηριασμών («ΗΛ.ΣΥ.ΠΛΕΙΣ.»)

Εφημερίδα της κυβερνήσεως - 30 Μαΐου 2017

Μεταξύ των πολλών "μαύρων κι άραχνων" που ψηφίστηκαν με το 4ο μνημόνιο είναι και οι ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ, η προσπάθεια μ' άλλα λόγια κυβέρνησης-Ε.Ε.-τραπεζιτών να κάνουν πιο εύκολη, γρήγορη και προσοδοφόρα την αρπαγή της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, χωρίς μάλιστα (όπως πιστεύουν) τη δυνατότητα μαζικής παρουσίας και ματαίωσής τους από το κίνημα. 

Και ενώ τα παπαγαλάκια τεχνηέντως αφήνουν να εννοηθεί ότι οι πλειστηριασμοί γίνονται πια ηλεκτρονικά και όχι στα ειρηνοδικεία, εμείς με την παρουσία μας την Τετάρτη 31 Μάη, στις 3.30μ.μ., στο Ειρηνοδικείο, να μην επιτρέψουμε να γίνουν πλειστηριασμοί και να στείλουμε το μήνυμα: ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ, ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΛΑΊ'ΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ (όταν και αν έρθουν) ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!!!

Πηγή:http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/05/blog-post_683.html

Η νέα γερμανική απειλή


Η πρωσική κυβέρνηση θεωρεί πως οι συνθήκες είναι κατάλληλες για μία ιστορική αλλαγή: για την κατάκτηση της ηγεμονίας της Ευρώπης, παράλληλα με την ανεξαρτητοποίηση της από τις Η.Π.Α. – η τραγική οικονομική κατάσταση του φτωχότερου 40% των γερμανών Πολιτών, λόγω της εσωτερικής υποτίμησης.

«Ένα από τα κυριότερα καθήκοντα του ΝΑΤΟ όταν ιδρύθηκε μετά το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν να δεσμεύσει τη Γερμανία σε ένα διεθνές πλαίσιο, το οποίο θα την εμπόδιζε να αποτελέσει ξανά μία απειλή για την ειρήνη στην Ευρώπη. Σύμφωνα με τα λόγια του πρώτου γραμματέα της δυτικής στρατιωτικής συμμαχίας, «το ΝΑΤΟ θα φρόντιζε να διατηρήσει τους Ρώσους έξω, τους Αμερικανούς μέσα και τους Γερμανούς κάτω». Τώρα η Merkel δημιουργεί την εντύπωση πως οι Αμερικανοί δεν είναι πραγματικά μέσα, επί πλέον πως η Γερμανία και η Ευρώπη θα διαδραματίσουν έναν πολύ σημαντικό και ανεξάρτητο ρόλο, από αυτόν τα τελευταία 70 χρόνια» (Washington Post 28.05.12, πηγή).

Ενώ οι δύο μεγάλες αμερικανικές εφημερίδες, τόσο η παραπάνω, όσο και οι New York Times (πηγή) χαρακτηρίζουν τα πρόσφατα λόγια της καγκελαρίου ως μία «τεκτονική μετατόπιση» (…εμείς οι Ευρωπαίοι πρέπει να πάρουμε τη μοίρα μας πραγματικά στα δικά μας χέρια, άρθρο μας), τα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρονται παραστατικά σε έναν ελαφρά «τρελό μάτσο», ο οποίος κατέκτησε το Λευκό Οίκο και τώρα θέλει να καταστρέψει τον πλανήτη!