Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΠΑΣΥΦΩΣ στην εκπομπή του Δημήτρη Καζάκη στις 4/12/2015

Την Παρασκευή  4/12/2015 και ώρα 14:00-15:30, οι κκ. Γιώργος Νταλάκας και Κων/νος Φραγκούλης απο το ΔΣ ΠΑΣΥΦΩΣ θα είναι φιλοξενούμενοι  στην εκπομπή «Στο μικρόφωνο» του Δημήτρη Καζάκη (ιντερνετικό ραδιόφωνο), για να την ακούσετε συνδεθείτε στο http://www.e-roi.gr/

Η απάτη με τις τράπεζες και τη νέα ανακεφαλαιοποίηση


Του Δημήτρη Καζάκη



Ο Τσίπρας είναι ο τέταρτος κατά σειρά πωθυπουργός των μνημονίων που υπόσχεται ανάπτυξη προς το τέλος του επόμενου χρόνου. Ο Τσακαλώτος δήλωσε ότι τα capital controls είναι πετυχημένα. Μας το διαβεβαίωσαν οι "θεσμοί". Μάλιστα η "ανεξάρτητη" και τόσο αξιόπιστη ΕΛΣΤΑΤ παρουσίασε εκτιμήσεις βελτίωσης του ΑΕΠ υπό καθεστώς κλεισίματος τραπεζών και capital controls.

Βέβαια, το ερώτημα είναι γιατί να ανακεφαλαιωθούν οι τράπεζες; Αν με capital controls των τραπεζών, η οικονομία πάει καλύτερα, τότε γιατί να μην τις κλείσουμε μια δια παντός; Να γλυτώσουμε τα κερατιάτικα και τις ανακεφαλαιοποιήσεις.

Κανείς όμως δεν αναρωτιέται πώς και πότε έχει ξαναγίνει ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών υπό καθεστώς τραπεζικού μορατόριουμ; Πώς είναι δυνατόν να αποτιμηθεί η κεφαλαιακή επάρκεια των τραπεζών όταν αυτές έχουν περιορίσει δραστικά τις συναλλαγές τους σε ρευστό;

Συνέντευξη του Γενικού γραμματέα του ΕΠΑΜ Δ. Καζάκη στην ΕΡΤopen

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Γενικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ Δημήτρης Καζάκης θα παραχωρήσει  συνέντευξη σε ζωντανή μετάδοση στο ραδιόφωνο της ΕΡΤopen την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου στις 20:00, καλεσμένος του δημοσιογράφου Νίκου Κλέτσα στην εκπομπή «Σήμα ALERT»

Ο Γ.Γ. του ΕΠΑΜ θα σχολιάσει εφ’ όλης της ύλης την πολιτική επικαιρότητα, και θα απαντήσει στα ερωτήματα των ακροατών της ΕΡΤopen. Για τις ερωτήσεις σας προς τον κ. Καζάκη μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 210 6002909-10.

Το ραδιόφωνο της ΕΡΤopen μεταδίδεται στους 106.7 στα fm από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3 με έδρα τη Βοιωτία ή από τον ραδιοσταθμό του εργατικού κέντρου Εύβοιας στους 96,5, στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία και διαδικτυακά στην www.ertopen.com σε ολόκληρο τον κόσμο.

4 Δεκεμβρίου 2015

Απο το Γραφείο Τύπου του Ε.ΠΑ.Μ.