Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Ανοιχτή επιστολή προς τον πρέσβη της Γερμανίας...


Του Νίκου Καραβέλου*

Κύριε Πρέσβη,
Προ ολίγων ημερών σε δηλώσεις σας προς τον Τύπο, μεταξύ άλλων, είπατε:
«Μόνον αν η Ελλάδα παραμείνει σε τροχιά μεταρρύθμισης και εκσυγχρονισμού θα μπορέσουν οι Έλληνες να δρέψουν τους καρπούς των δύσκολων προσπαθειών που πραγματοποίησαν… η συμφωνία θα στρώσει τον δρόμο, αφενός, σε μεγαλύτερη ανάπτυξη και αφετέρου, σε μεγαλύτερη δημοσιονομική σύνεση».«Η συμφωνία ενισχύει την εμπιστοσύνη των επενδυτών. Το να ανοίγουν ξανά συζητήσεις και να αμφισβητούνται τα αποτελέσματα όσων επιτεύχθηκαν θα πήγαινε τη χώρα πίσω»,
Αναφερθήκατε στην πρόσφατη συμφωνία μιας ακόμα υποταγής της κυβέρνησης Τσίπρα με τη δική σας, που αφορούσε και το ζήτημα της επανεισόδου μεταναστών από την Γερμανία προς την Ελλάδα, και της ολοκλήρωσης της μετατροπής της χώρας μας σε αποθήκη ψυχών.

Είχατε, με τις δηλώσεις αυτές, την απρέπεια να εκστομίσετε υποδείξεις προς την χώρα μου, πως τάχα προς το συμφέρον της είναι να παραμείνει υποταγμένη στο καταστρεπτικό πρόγραμμα «διάσωσής» της.

Μας είπατε, δηλαδή, με άλλα λόγια ότι αν δεν συνεχίσουμε να υποτασσόμαστε στο καταστροφικό πρόγραμμα που εκπονήσατε, θα καταστραφούμε! 
Υπήρξατε 
►ολιγόλογος ως πραγματικός Τεύτων,
►«ευγενής» όπως στρατοπεδάρχης αποικίας,
►αυστηρός σαν υπερήλικας Γυμνασιάρχης που συμβουλεύει ανηλίκους!

Εν ολίγοις μας συστήσατε:

-Να μην διανοηθούμε να ξεφύγουμε από την θανάσιμη μέγγενη με την οποία μας κρατάτε καθηλωμένους.
-Να μην σκεφτούμε να αποδράσουμε από την ειρκτή εξόντωσης που χτίσατε σε βάρος του λαού μας με την κτηνώδη τεχνογνωσία που διακρίνει διαχρονικά την πολιτική σας (όπως και την πολιτική και των λοιπών ιμπεριαλιστών).

Εξορύξεις υδρογονανθράκων στην Ήπειρο; ΝΟ PASARAN