Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 7μ.μ. ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...


Τώρα είναι η ώρα να μετεξελιχθεί το ΟΧΙ σε ενιαία πολιτική παράταξη απέναντι σ' ολόκληρο το πολιτικό προσωπικό της υποταγής, της υποτέλειας στην ΕΕ και των δηλώσεων μετανοίας. 

Στο χέρι μας είναι να ενωθούμε όλοι μαζί για να εκφραστεί πολιτικά το αληθινό περιεχόμενο του ΟΧΙ, διεκδικώντας την αποτροπή κάθε συμφωνίας, ή δέσμευσης σε βάρος του ελληνικού λαού και της πατρίδας, την καταγγελία του χρέους ως παράνομου, αθέμιτου και απεχθούς, την εθνική ανεξαρτησία, την αυτοδιάθεση και ελευθερία της Ελλάδας.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 7μ.μ. ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Δυστυχώς κάναμε λάθος:οι σαμαροβενιζέλοι ήταν ΑΡΝΑΚΙΑ...


Πόσο "ΣΟΥΛΤΣ" πρέπει να είναι κανείς για να εκστομίζει τέτοια ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ...
Ναί αγαπητοί...αυτός είναι και ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ  και ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ...(θανάσιμος) συνδιασμός...
Αφού γλείφει (ξέρετε, φλαπ, φλαπ...) τον άλλο "Αμερόληπτο" δημοσιογράφο, μας εξηγεί τι έγινε στο Μεσολόγγι, τί σημαίνει το ΟΧΙ της Κυριακής και πολλά άλλα απίστευτα...
Ακούστε το (περισσότερες απο μία φορά,αφού δεν θα πιστεύετε στα αυτιά σας...)



Πόσο ανώδυνος μπορεί να είναι ο χαρακτηρισμός:"ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΔΩΣΙΛΙΓΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ";;
Και προς Θεού μην σκεφτείτε (για το καλό σας...) ΠΟΣΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!!

Με δήλωση μετανοίας και πρόγραμμα σφαγείο λέει ΝΑΙ ο Τσίπρας στους δανειστές.


Toυ Δημήτρη Καζάκη

Η ελληνική κυβέρνηση παρουσίασε σχέδιο για έναν προϋπολογισμό λιτότητας €13 δις σε μια έσχατη προσπάθεια να εξασφαλίσει μια συμφωνία χρέους με τους πιστωτές της ΕΕ.

Η πρόταση που εστάλη στις Βρυξέλλες την Πέμπτη το βράδυ (9 Ιουλίου), αφορά στην εξοικονόμηση περίπου €13 δις με οριζόντιες περικοπές. Επίσης, έχει κατατεθεί στο ελληνικό κοινοβούλιο και αναμένεται να συζητηθεί και να ψηφιστεί την Παρασκευή, ώστε να δοθεί η εξουσιοδότηση στον Τσίπρα να υπογράψει την θανατική καταδίκη της χώρας.

Περιέχει πολλά από αυτά που απαιτούσαν οι πιστωτές πριν από δύο εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης στα 67, αλλά προχωρά περισσότερο στους τομείς του ΦΠΑ και των συντάξεων. Το σχέδιο θα καταργήσει επίσης Ελλάδα και το ΕΚΑΣ στους φτωχότερους από το 2019, ένα χρόνο νωρίτερα από την προθεσμία του 2020 που είχε προταθεί παλαιότερα. Το ίδιο και οι επικουρικές.

Περιλαμβάνει επίσης τις αυξήσεις στο ΦΠΑ με στόχο την εξοικονόμηση πόρων ύψους 1% του ΑΕΠ, και επιπλέον € 300 εκατομμύρια σε περικοπές στις αμυντικές δαπάνες για τα επόμενα δύο χρόνια.