Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ThisIsACoup






Έστησαν «τοίχο» στα δικαστήρια και ματαίωσαν 9 πλειστηριασμούς


Την ματαίωση εννέα πλειστηριασμών κατάφεραν σήμερα το μεσημέρι δεκάδες ρεθυμνιώτες που συμμετείχαν στην κινητοποίηση του Συλλόγου Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου στο δικαστικό μέγαρο.

Οι πολίτες συγκεντρώθηκαν από νωρίς και «έστησαν τείχος» στην είσοδο των δικαστηρίων, προκειμένου να μην επιτρέψουν στους συμβολαιογράφους να περάσουν την πόρτα και να ξεκινήσουν τη διαδικασία των πλειστηριασμών.

Μάλιστα, κάποιος από τους συγκεντρωμένους απέσπασε την τσάντα με τους φακέλους που κρατούσε μία συμβολαιογράφος και έτσι ουσιαστικά καμία ενέργεια δεν έγινε.
Οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν για μία ώρα, από τις 4 ως τις 5, στα δικαστήρια και δήλωσαν αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν την διενέργεια πλειστηριασμών.

Ο πλειστηριασμός ακυρώθηκε. Η ΒΙΟΜΕ συνεχίζει χωρίς αφεντικά! (vid)

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο δημοσιογράφος Χρήστος Αβραμίδης, μετά το πέρας της διαδικασίας όπου ο εκπρόσωπος του σωματείου ενημερώνει τον αλληλέγγυο κόσμο και στη συνέχεια ξεσπούν πανηγυρικά συνθήματα. Οι συγκεντρωμένοι έδωσαν νέο ραντεβού για τις 28 Γενάρη οπότε και είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί η τελευταία διαδικασία του πλειστηριασμού.


Πηγή:http://info-war.gr/

Το σκάνδαλο των αεροδρομίων με αριθμούς


Του Λάμπρου Ντούσικου* 

Εκπορνεύουν την Ελλάδα και χαρίζουν τα Αεροδρόμια με αντίτιμο  μικρότερο και απο τα έσοδα του «Σπατοσήμου»!!!

… Μάλλον «ιδεοληψία» θα’ ναι.

Βαρεθήκαμε σ’ αυτόν τον τόπο, τους εξυπνακισμούς των οπαδών της διαπλοκής, όπου αποδίδουν σε «θλιβερές ιδεοληψίες» κάθε δίκαιο και τίμιο αγώνα. Όπου εκλογικεύουν το ταξικό τους μίσος, με άρθρα πλούσια σε ειρωνεία και κουτοπονηριά. Είναι αυτοί που κατά τ’ άλλα ψάχνουν την ισότητα στα εκμεταλλευτικά καπιταλιστικά δόγματα, την αλληλεγγύη στους φράκτες του Έβρου, την απελευθέρωση στο σκοταδισμό της θρησκευτικής εξουσίας, την ευεξία στις καθημερινές μικροδιαπλοκές και το δίκαιο στη γονιδιακή υποταγή. Το ξυπνητήρι χτύπησε για όλους αυτούς, όταν σήμανε επιτέλους η αφύπνιση της αναπτυξιακής και επενδυτικής ώρας της Ελλάδας, με αφορμή την παραχώρηση των κρατικών Αερολιμένων στο Γερμανικό Δημόσιο.  

Η υπογραφή της Σύμβασης των Αεροδρομίων, στα πλαίσια της εφαρμογής των Μνημονίων, εντάσσεται σε ένα γενικό πλαίσιο υφαρπαγής της δημόσιας γης και περιουσίας. Σ’ ένα συνολικότερο σχέδιο γεωστρατηγικής επικυριαρχίας αποικιοκρατικού τύπου, που υπό άλλες συνθήκες θα γινόταν δια της ωμής στρατιωτικής βίας όπως στη Γιουγκοσλαβία. Αντισυνταγματικό μεν “αναγκαίο” δε, παράνομο μεν “αναπόφευκτο” δε, αντιδημοκρατικό μεν “εκβιαστικό” δε, κληρονομημένο μεν “αριστερό” δε, είναι τα συνοδευτικά τιτιβίσματα της αήθους πολιτικολογίας.  

Το μόνο που τους λείπει είναι το λουρί!!


Του Κώστα Γιαννιώτη*

Ψάχνω το πάμπλουτο λεξιλόγιο της γλώσσας μας να βρω λέξεις, για να μπορέσω να περιγράψω την κατάντια και την ξεφτίλα που παρακολουθούμε να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας !!
‘’Παράλληλο πρόγραμμα’’ ονόμασαν τα ψίχουλα των 100 εκ. που θα ανακούφιζαν, τάχα, δεινοπαθούσες κοινωνικές ομάδες. Που θα έδιναν…. κάποιες ώρες ζωής σε εξαθλιωμένους συμπατριώτες μας, που οι ίδιοι -Δεξιοί, Κεντρώοι και ‘’Αριστεροί’’- οδήγησαν στην εξαθλίωση και τους κάδους απορριμμάτων .
Κόμπαζαν, εδώ και μέρες, ότι μπορούσαν να εφαρμόσουν και το δικό τους…. ‘’παράλληλο’’ πρόγραμμα, ανεξάρτητα από τις επιταγές του μνημονίου!
Και το επιχείρησαν!!
Διαφημιστικό τρικ μεν, αλλά…. δε βαριέσαι, μέρες που είναι, ήταν μια ευκαιρία να πάρουν άλλη μια αναπνοή κάποιοι που πεινούν !

"ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ":Για να μάθετε ότι σας κρύβουν...

Κάθε Παρασκευή στις 23:30 από το Blue Sky TV.

Επόμενο ραντεβού την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Παράλληλο Πρόγραμμα: Σφύριξα και έληξες…


Μόνο μπροστά ή…Ολοταχώς όπισθεν;

Ολοταχώς όπισθεν. Και έτσι, έλαβε τέλος, μέχρι νεωτέρας τουλάχιστον, το βασικό φύλλο σύκης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το πολυδιαφημισμένο «παράλληλο πρόγραμμα». Αφού πρώτα κυβέρνηση και αντιπολίτευση αντάλλαξαν τα «συνήθη» και αφού χύθηκαν τόνοι μελάνης για το φιλολαϊκό προφίλ του ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ, η «μαγική εικόνα» κατέρρευσε.

Γιατί στο κρίσιμο σημείο, φάνηκε, για άλλη μια φορά, ποιος τελικά κάνει κουμάντο στη χώρα και ποιοι είναι αυτοί που «κλαίγοντας» μεν, υλοποιώντας δε, συμβαδίζουν στις γραμμές τους. Και στη χώρα του πρώτου, του δεύτερου και τώρα του τρίτου μνημονίου, (ποιος ξέρει πόσα ακόμη άραγε) κουμάντο κάνουν οι δανειστές και συμβαδίζει η συγκυβέρνηση -και η εγχώρια ελίτ με τους πολιτικούς της εκπροσώπους. Τα υπόλοιπα, περί δυνατότητας ελιγμών, βελτιώσεων, «δίκαιων κοινωνικά» ισοδυνάμων κλπ, είναι, τελικά, μια τεράστια κοροϊδία.