Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Αλήθεια ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΟ Δ.Ν.Τ...



Μέσα μαζικής εξαπάτησης, κυβερνητικοί μπαρουφολογούντες αξιωματούχοι, δημοσιολογούντες άσχετοι οικονομολόγοι και μή, τί μας έλεγαν τόσο καιρό ως προς το ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΓΚΑΊΡΩΣ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ...
ΘΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ, ΘΑ ΘΑ ΘΑ... Η ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥΣ..
Βέβαια υπήρχε και κάποιος "γραφικός" που έλεγε οτι τίποτε απο αυτά δεν μπορεί να συμβεί για τον απλό λόγο οτι ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΟ Δ,Ν,Τ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ...!!!
Σε περίπτωση λοιπόν που καθυστερήσει κάποια δόση υπάρχει το χρονικό περιθώριο τουλάχιστον 3ων μηνών καθυστέρησης πληρωμης χωρίς σοβαρές συνέπειες...ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 24ΩΝ ΜΗΝΩN!!!

Το έλεγε και το επαναλάμβανε ο Δ. Καζάκης αλλά οι κυβέρνηση ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ...ξετινάζοντας με κατάπτυστη Π.Ν.Π. τα τελευταία αποθεματικά ρευστότητας της χώρας.
Οσο για τα ΄ξεπουλημένα μέσα ενημέρωσης Ε ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ   ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ...

Ιδού λοιπόν η ΑΛΗΘΕΙΑ΅

Το τί θα συμβεί περιλαμβάνεται στο έγγραφο IMF Financial Operations-2014 σελ. 139,το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε ΕΔΩ

ΑΚΟΎΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΌ ΗΧΗΤΙΚΌ (Ο Δ. ΚΑΖΑΚΗΣ ΣΤΟ e-roi.gr - 26 05 2015)



Ιδιωτικοποίηση Φυσικών Πόρων η μέγιστη ανοησία της ανθρωπότητας


Του Γιάννη Μακριδάκη

Η μεγαλύτερη αθλιότητα αλλά ταυτόχρονα και αυτοκαταστροφική ανοησία του παγκοσμιοποιημένου καπιταλιστικού-καταναλωτικού μοντέλου είναι ότι δεν σέβεται τη ζωή και τη διαφορετικότητα (παρ’ όλο που οι εκπρόσωποί του αυτοπροβάλλονται και βαυκαλίζονται ως οι μόνοι πολιτισμένοι του σύμπαντος κόσμου).

Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από την υπόθεση “ιδιωτικοποίηση των φυσικών πόρων”.
Έχω γράψει κι άλλες φορές ότι οι φυσικοί πόροι δεν είναι κοινωνικά αγαθά, όπως πεπλανημένα υποστηρίζουν τα πολλά κινήματα ενάντια στην ιδιωτικοποιήσή τους, τα οποία αναπτύχθηκαν εντός του καπιταλιστικού-καταναλωτικού συστήματος ως φυσικά αντισώματα. Οι φυσικοί πόροι είναι αρχέγονα αγαθά κοινοκτημοσύνης όλων των πλασμάτων του Οικοσυστήματος, του μοναδικού δηλαδή αυθύπαρκτου άρα αληθινού και τέλειου συστήματος, στο οποίο περιέχεται ως υποσύνολο το τεχνητό, χωλό και πλάνο καταναλωτικό-καπιταλιστικό σύστημα.

Ο λαός θέλει ευρώ και όχι ρήξη...

Του Διονύση Ελευθεράτου

ΟΙ «ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ» ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ, ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ... ΤΑΜΠΟΥΡΩΜΑ

Εύστοχα έχει πει ο Πολ Κρούγκμαν ότι τα «επιχειρήματα» του Βερο­λίνου, όπως και των λοιπών ιερα­τείων της λιτότητας στην Ευρώ­πη, αντιπαραθέτουν στην πραγ­ματικότητα μια αποστεωμένη εκδοχή ηθικο­λογίας (οι «δεσμεύσεις», η τιμωρία των παρα­βατών του δημοσιονομικού κώδικα κ.λπ.). Κά­τι ανάλογο όμως επιστρατεύουν εντός Ελλά­δας όσοι πιέζουν την κυβέρνηση να υπογρά­ψει τρίτο Μνημόνιο αλλά και όσοι εντός ΣΥ­ΡΙΖΑ πιέζουν το κόμμα τους να ενδώσει στις έξωθεν πιέσεις.

«Ο λαός δεν σας [σ.σ.: ή «μας, στη δεύτε­ρη κατηγορία περιπτώσεων] έδωσε εντολή για ρήξη ούτε για να επανεξετα­στεί ή να τεθεί εν αμφιβόλω η θέση της χώρας στην ευ­ρωζώνη». Συγκινητικό! Όταν οι δανειστές γράφουν τη λα­ϊκή εντολή στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, έχου­με μια εξέλιξη περίπου φυσι­ολογική. Αφύσικο κι απαρά­δεκτο θα ήταν να ερμηνεύσει ο ΣΥΡΙΖΑ τη λαϊκή εντολή με τρόπο «μη ηθικό»...

Μα εάν αληθεύει ότι με το προεκλογικό σλόγκαν «ούτε ρήξη ούτε υποταγή» δεν εξα­σφαλίστηκε η λαϊκή έγκριση για ρήξη, άλλο τόσο είναι πα­σιφανές πως ούτε το δεύτε­ρο σκέλος τη διαθέτει.

Ο Δημήτρης Καζάκης στον Αιμίλιο Λιάτσο - 25 Μαΐου 2015

Όπως είχε προαναγγελθεί, δόθηκε δίωρη συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης του οικονομολόγου και ιδρυτικού μέλους του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.), Δημήτρη Καζάκη στο δημοσιογράφο Αιμίλιο Λιάτσο και στην εκπομπή «kontra 24’» στις 25 Μαΐου 2015, στο τηλεοπτικό κανάλι kontra channel.