Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Οι Σλάβοι Αλβανίας καταδικάζουν το ψήφισμα του ΕΚ που λέει ότι είναι ‘Βούλγαροι’


Το ‘νέο’ έμβλημα της σλαβικής οργάνωσης στην Αλβανία, με τον αλυτρωτικό χάρτη  της Μεγάλης Μακεδονίας και τον Ήλιο της Βεργίνας στη 'σημαία' τους

Φεβρουάριος 18, 2017. 20:07

Οι Σλάβοι της Αλβανίας που αποκαλούνται και αυτοί ψευδομακεδόνες, καταδίκασαν και απαίτησαν την απόσυρση του ψηφίσματος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που μιλάει για δικαιώματα του ‘βουλγαρικού πληθυσμού’ στις περιφέρεις τις Αλβανίας, Μάλα Πρέσπα, Γκόλο Μπάρντο και Γκόρα, ισχυριζόμενοι ότι εκεί ζούνε μόνο Σλάβοι- ψευδομακεδόνες, συγγενείς αυτών των Σκοπίων.

Η οργάνωσή τους «ММДЧП» ανακοίνωσε ότι με την απόφαση αυτή το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο βοηθά μόνο τη Βουλγαρία στο σκοπό που έχει να εξαλείψει την ύπαρξη της ψευδομακεδονικής μειονότητας.

Συγχρόνως, αναφέρει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση συνεχίζει με την πολιτική να βοηθά την Ελλάδα, παίζοντας την τεχνητή διαφωνία του ονόματος και αντιμετωπίζει  το νοτιο σλαβικό κράτος  αποκαλώντας το «πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατική της Μακεδονίας», σημειώνει το «ММДЧП».

Προ των πυλών του χάους ...και η "μπλέ μπανάνα"!


H διάλυση της ΕΕ, την οποία εγκαινίασε η Μ. Βρετανία, είναι μάλλον δεδομένη – πολύ περισσότερο της Ευρωζώνης, η οποία είναι αδύνατον να διατηρηθεί χωρίς την πολιτική, δημοσιονομική και τραπεζική της ένωση που όμως κανένα κράτος δεν επιθυμεί.

Άρθρο

Οι Γερμανοί είναι ένας «διεστραμμένος» από την ιστορία του λαός, με πάρα πολύ χαμηλή ευφυΐα. Κατορθώνουν όμως πάντοτε να υπερισχύουν των άλλων ευρωπαϊκών κρατών, επειδή είναι εξαιρετικά μεθοδικοί και πραγματιστές, ενώ παίρνουν αποφασιστικά τη μοίρα τους στα δικά τους χέρια – χωρίς να αφήνονται στον από μηχανής Θεό, στην τύχη ή στις αποφάσεις άλλων, όπως δυστυχώς συμβαίνει με εμάς τους Έλληνες. Προτιμούν δε πάντοτε το οδυνηρό τέλος, από την οδύνη δίχως τέλος – ενώ στα δισεπίλυτα προβλήματα συμπεριφέρονται συνήθως όπως ο Μ. Αλέξανδρος με το γόρδιο δεσμό.

Στα πλαίσια αυτά, εάν μας ρωτούσε κανείς ποιά χώρα θα άνοιγε πρώτη την ερμητικά κλειστή φυλακή του ευρώ, δεν θα απαντούσαμε πως θα ήταν η Ελλάδα, η Ιταλία ή, όπως όλα δείχνουν, η Γαλλία εάν τυχόν κερδίσει τις εκλογές το Εθνικό Μέτωπο – αλλά η Γερμανία, εάν δεν αλλάξει η σημερινή κυβέρνηση, η οποία έχει από καρό τώρα έτοιμο στα συρτάρια της ένα «σχέδιο εκτάκτου ανάγκης» για την επιστροφή της στο μάρκο (ανάλυση).

Το πιθανότερο είναι βέβαια να μην κάνει αυτή την πρώτη κίνηση, αλλά να ακολουθήσει κάποια άλλη χώρα, την οποία θα έχει προηγουμένως η ίδια υποκινήσει με έμμεσο τρόπο – αφού ασφαλώς δεν θέλει να επωμισθεί την ενοχή της διάλυσης της νομισματικής ένωσης, προσποιούμενη ότι δεν δρα, αλλά αντιδρά, όντας αναγκασμένη εκ των πραγμάτων.

Μια φορά και έναν καιρό σ΄ ένα χωριό...


Μια φορά και έναν καιρό σ' ένα χωριό, ένας άντρας ο Χάρης ανακοίνωσε στους χωρικούς ότι θα αγόραζε μαϊμούδες προς 10 δολάρια τη μία.
Ξέροντας οι χωρικοί ότι υπήρχαν πολλές μαϊμούδες γύρω στο δάσος πήγαν και τις έπιασαν.

Ο Χάρης αγόρασε χιλιάδες προς 10 δολάρια τη μία όπως είπε. Το εμπόρευμα όμως λιγόστευε και οι χωρικοί σταμάτησαν να κυνηγάνε μαϊμούδες.

Ο Χάρης ξαναανακοινώνει ότι θα αγόραζε μαϊμούδες για 20 δολάρια τη μία.
Οι χωρικοί έτρεξαν και έπιασαν και άλλες μαϊμούδες.

Σύντομα όμως οι μαϊμούδες λιγόστεψαν κι άλλο, οι χωρικοί επέστρεψαν στα κτήματά τους.

Ο Χάρης ανακοινώνει πάλι ότι επειδή δεν υπάρχουν πλέον πολλές μαϊμούδες θα αγόραζε τη μία προς 25 δολάρια. Οι χωρικοί πιάνουν και τις λίγες που έμειναν.

Ο Χάρης τούς λέει καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχουν πλέον παρά ελάχιστες μαϊμούδες γι’ αυτό και εγώ θα σας δώσω 50 δολάρια τη μία.