Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Περιμένετε, περιμένετε!!!



Ακούστε την απάντηση του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κου Παπαδημούλη σε αγωνιώδη ερώτηση ακροατή που αφορούσε το πως θα τα "βγάλει πέρα" ο απλός πολίτης ο οποίος βιώνει την εξαθλίωση των πολιτικών που εφάρμοσαν - και συνεχίζουν - να εφαρμόζονται σήμερα...
Ο ορισμός της ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ!!! και ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΩΜΟΤΗΤΑΣ ...


Περιμένετε παιδιά περιμένετε και θα δούμε...

WIRTSCHAFTSBLATT: Ενδεχόμενος συμβιβασμός οδηγεί την Ελλάδα στην καταστροφή...


TETOIA ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΧΩΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥ

Η μεγαλύτερη αυστριακή οικονομική εφημερίδα Wirtschaftsblatt, προειδοποιεί ότι ενδεχόμενος συμβιβασμός της Ελλάδας με τους πιστωτές της, οδηγεί τη χώρα μας ακόμη περισσότερο στην καταστροφή. Η εφημερίδα εξηγεί πως αν περάσουν οι θέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα χαθούν και την επόμενη χρονιά αποθέματα κεφαλαίων της χώρας.

Η εφημερίδα γράφει ότι πολλοί «καλοπροαίρετοι» παρατηρητές ανακουφίστηκαν την περασμένη εβδομάδα ακούγοντας ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός απέσυρε τον αμετακίνητο στη στάση του υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη από την απευθείας γραμμή βολής των διαπραγματεύσεων με το Eurogroup και οι ίδιοι βλέπουν την πόρτα για τον ποθούμενο συμβιβασμό να έχει ανοίξει τώρα και πάλι κατά μια σχισμή.

Ακούγεται επίσης, μερικές φορές ότι η κ. Μέρκελ ή ο κ. Σόιμπλε έχουν καταλάβει ήδη πως οι συνταγές τους για λιτότητα έχουν καταστρέψει την Ελλάδα και άλλες χώρες που αντιμετωπίζουν κρίση, αλλά υπάρχουν και οι ψηφοφόροι στη Γερμανία, στους οποίους πρέπει να παρουσιαστεί ότι οι Έλληνες δεν επιτρέπεται να «σέρνουν από τη μύτη» τα πλούσια έθνη των πιστωτών, συνεχίζει η εφημερίδα.