Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Α.A.Δ.Ε. ΕΝ ΌΨΕΙ...Δεν θα σου αφήσουν τίποτα!!!




Με αφορμή την λειτουργία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων

Η Πολιτική Γραμματεία του ΕΠΑΜ, με αφορμή την από 1ης Ιανουαρίου 2017 ενεργοποίηση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων(ΑΑΔΕ) και την Απόφαση  για την λειτουργία της η οποία δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ (Τεύχος Β με αριθμό φύλλου 968, 22 Μαρτίου 2017), κρίνει αναγκαία την αναδημοσίευση Ανακοίνωσης της Πολιτικής Γραμματείας από τις 19 Μαίου 2016, όπου τοποθετείται έγκαιρα απέναντι στο προσχέδιο Νόμου για την ΑΑΔΕ που είχε δεί το φως της δημοσιότητας εκείνη την εποχή.

Τότε η Πολιτική Γραμματεία του ΕΠΑΜ επεσήμαινε την πραξικοπηματική ενέργεια εκ μέρους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην  δημιουργία ενός ανεξέλεγκτου και αυθαίρετου μηχανισμού,  ο οποίος στην ουσία καταργεί το ελληνικό κράτος, προχωρώντας ταυτόχρονα στην ιδιωτικοποίησή του. Η Πολιτική Γραμματεία υπογράμμιζε με ένταση τότε την κατάργηση της προστασίας του πολίτη και της έννοιας της λαϊκής κυριαρχίας, από τις μεθοδεύσεις που θα υιοθετηθούν και τις πρακτικές που θα εφαρμοστούν, προκειμένου να εισπραχθούν φόροι και οφειλές που δημιουργήθηκαν την περίοδο των μνημονιακών πολιτικών και αποτελούν παραβίαση κάθε έννοιας δικαίου και Συνταγματικής τάξης στην χώρα, εκχωρώντας εκ νέου την εθνική κυριαρχία.

Σκόπια:Το "Κίνημα κατά του Σόρος" κατηγορεί την Ιταλία για το σκάνδαλο των υποκλοπών...

«Οι παράνομες υποκλοπές είναι έργο του Ράμα, Ρέντσι, Σόρος και Ζάεφ», γράφει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων (mkd.mk)

Μάρτιος 29, 2017. 22:10

«Πίσω από τις υποκλοπές και πίσω από την πλατφόρμα των Τιράνων,  βρίσκονται οι ίδιοι άνθρωποι, ο απώτερος στόχος τους είναι η καταστροφή της ενότητας στη χώρα και η δημιουργία ενός διεθνικού κράτους που de facto θα μετατραπεί σε Ομοσπονδία», αναφέρει το Κίνημα Πολιτών «Stop στη δραστηριότητα του Σόρος».

Σύμφωνα με τον Νίκολα Σέρμπο, ιστορικό και μέλος της Κίνησης  αυτής, η χώρα βρίσκεται κάτω από την πιο ισχυρή επίθεση θέτοντας την περιοχή σε κίνδυνο για την ασφάλεια, δημιουργώντας μια τεχνητή κοινή γνώμη, προκειμένου  να φιμώσουν τους αντιπάλους από τα μέσα ενημέρωσης και να καταστρέψουν την ενότητα.

«Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι πίσω από την παράνομη υποκλοπή  των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων στη χώρα βρίσκονται οι Έντι Ράμα, ο Μετέο Ρέντσι και ο Ζόραν Ζάεφ και κοινός παρανομαστής είναι ο Τζορτζ Σόρος.

Το σχέδιο για τις παράνομες υποκλοπές δημιουργήθηκε στη Ρώμη και ο χρόνος της δημιουργίας συμπίπτει με την επίσκεψη του Ζόραν Βερουσέφσκι στη Ρώμη, στην πρεσβεία μας που ήταν υπεύθυνη για τη συνεργασία με τις υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας  αυτής και το συντονισμό για τις σύγχρονες απειλές για την ασφάλεια», είπε ο Σέρμπο.