Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Με νταούλια και ζουρνάδες....ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ!!!

Εκτακτο: Η Ελλάδα βγήκε στις αγορές!...


Μετά την δημοσιοποίηση της έκθεσης βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους το τοπίο έμοιαζε και καθαρό και χωρίς εμπόδια και έτσι η κυβέρνηση αποφάσισε την έξοδο στις αγορές.

Πριν απο λίγο, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών και δημοσιεύεται στο ΧΑΑ, το Ελληνικό Δημόσιο προσέλαβε τις τράπεζες BNP, Bank of America Merrill Lynch, Citi, Deutsche Bank, HSBC, ως αναδόχους προκειμένου να προχωρήσουν στην έκδοση νέου ομολόγου 5ετούς διάρκειας. Οι νέοι τίτλοι θα εκδοθύν αύριο, Τρίτη 25 Ιουλίου.

Πηγή: Εκτακτο: Η Ελλάδα βγήκε στις αγορές | iefimerida.gr 

Η γελοιότητα της πολιτικής και η πολιτική της γελοιότητας!!!

Σοκ στο Twitter γιατί ο Βαρουφάκης ηχογραφούσε τα πάντα -Απίστευτες ατάκες [εικόνες]


“Όλοι οι διάλογοι είναι καταγεγραμμένοι στο κινητό μου”! λέει ο Γιαννης Βαρουφάκης, αναφερόμενος σε όλα αυτά που αποκαλύπτει στο βιβλίο του “Adults in the room”. Το Twitter σχολιάζει.
Τι Asset, τι Kasette! Αλέξη, πονάς;
Όταν έχεις ξεχάσει να πατήσεις REC για ηχογράφηση

Pharoah sanders bird song

«Βόμβα» από Δικαστές-Εισαγγελείς: Η κυβέρνηση επιχειρεί την πλήρη υποταγή και χειραγώγηση της Δικαιοσύνης


Στα άκρα φτάνει η κόντρα της κυβέρνησης με τους δικαστές, όπως φαίνεται από το δελτίο Τύπου που εξέδωσε σήμερα, Κυριακή 23/7, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων. 

Η μεγαλύτερη Δικαστική Ένωση της χώρας παρομοιάζει την ελληνική κυβέρνηση με τις κυβερνήσεις της Τουρκίας και της Πολωνίας(!), κάνοντας λόγο για ωμές νομοθετικές παρεμβάσεις που καταργούν την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης.

Στην ίδια ανακοίνωση η ΕΔΕ αναφέρεται αναλυτικά στις προσπάθειες χειραγώγησης της Δικαιοσύνης από τους χειρισμούς της κυβέρνησης, φτάνοντας στο σημείο να υποστηρίξει ότι χρησιμοποιήθηκαν ακόμη και έμμισθοι κονδυλοφόροι που στράφηκαν σε βάρος της, χαρακτηρίζοντάς τους παρακράτος.

Η εκτενής ανακοίνωση της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων έχει ως εξής:

«Συστηματικά και μεθοδικά επιχειρείται εδώ και καιρό η πλήρης υποταγή και χειραγώγηση της Δικαιοσύνης ώστε να λειτουργεί όχι ως ανεξάρτητη εξουσία αλλά ως κυβερνητικός μηχανισμός. Υπουργοί και Βουλευτές εκτοξεύουν καθημερινά αστήρικτες κατηγορίες σε βάρος Δικαστών και Εισαγγελέων για μεροληπτικές αποφάσεις και ύπαρξη σκοπιμοτήτων που στόχο έχουν δήθεν την παρεμπόδιση του Κυβερνητικού έργου.