Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Ε!!! εσείς εκεί στο fb ...διαβάστε τί σας περιμένει!!!

Μέσω των social media θα ψάχνουν τους φοροφυγάδες!

Το νέο σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για την πάταξη της φοροδιαφυγής θα χρησιμοποιήσει τα social media μέσω ενός συστήματος χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση που θα αντλεί πληροφορίες από διάφορες πήγες και θα ενημερώνει αν πρέπει να συνεχιστεί ο έλεγχος ή όχι, αποκαλύπτει το "Βήμα της Κυριακής".

Στο στόχαστρο του ΥΠΟΙΚ βρίσκονται 1,8 εκατομμύρια ΑΦΜ, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα οι φωτογραφίες "χλιδής" στα scocial media θα πρέπει να συμβαδίζουν με τις φορολογικές δηλώσεις των χρηστών. 

Το νέο φιλόδοξο αυτό σχέδιο έχει ως στόχο να αυξηθούν τα δημόσια έσοδα, αλλά και να περάσει το μήνυμα "ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον".

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, των διαφόρων βάσεων δεδομένων από τράπεζες, εφορίες, υποθηκοφυλακεία, κτηματολόγιο κ.λπ., αλλά και στοιχείων που θα αντληθούν ακόμη και από εφαρμογές social media (Facebook, Instagram κ.ά.) οι φοροελεγκτές του ΣΔΟΕ και άλλων κρατικών υπηρεσιών θα θέσουν στο στόχαστρο 1.800.000 Αριθμούς Φορολογικού Μητρώου πολιτών και επιχειρήσεων για τους οποίους ήδη υπάρχουν ενδείξεις φοροδιαφυγής.

Το Ιντσιρλίκ μετακομίζει στην Κάρπαθο;;


Ο ΠΑΝ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ REAL, ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΑΤΟΪΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ

Όλα δείχνουν ότι η κυβέρνηση Τσίπρα επιδιώκει να απαντήσει αφελώς στην ρωσοτουρκική προσέγγιση και το άνοιγμα της Τουρκίας προς το Ιράν, με την όλο και πιο στενή πρόσδεση της χώρας μας στο αμερικανο-ΝΑΤΟϊκό άρμα.

Η νεομνημονιακή κυβέρνηση Τσίπρα τυφλωμένη στην υπαλληλική σχέση της προς ΗΠΑ και γερμανική ΕΕ και εκτός τόπου και χρόνου, αδυνατεί να συλλάβει τις νέες πολύπλοκες πραγματικότητες που διαμορφώνονται ταχύτατα στην περιοχή το τελευταίο διάστημα και αποδυναμώνουν τον ρόλο των ΗΠΑ και της ΕΕ.

Στο πλαίσιο αυτό η κυβέρνηση Τσίπρα προσφέρεται ως χρυσή εφεδρεία των ΗΠΑ στην περιοχή, έτοιμη να καλύψει κάθε πολιτικοστρατιωτικό κενό που θα αφήσει η Τουρκία στη ΝΑΤΟϊκή στρατηγική.

Στη λογική αυτή, σύμφωνα με την Κυριακάτικη Real, ο Πάνος Καμμένος επαναφέρει την παλιά εθελόδουλη πρότασή του να κατασκευαστεί στην Κάρπαθο μεγάλη αμερικανο-ΝΑΤΟϊκή βάση, η οποία επιπροσθέτως θα μπορέσει σε κάθε περίπτωση να προσφέρει στις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ υπηρεσίες που θα τους λείψουν λόγω προβλημάτων που μπορεί να προκαλέσει ο Ερντογάν στην λειτουργία της βάσης του Ιντσιρλίκ.