Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Μια απάντηση στον κύριο Κριμιζή


Του Κων/νου Σταθόπουλου

Είχες υπό τις εντολές σου 600 επιστήμονες στη ΝΑΣΑ. Και τι έγινε ρε Σταμάτη; Τίποτα μπουνταλάδες θα ήταν με τρία τέσσερα πτυχία ο καθένας και άλλα τόσα διδακτορικά. Που να πας στην σύγχρονη κοινωνία με τα διδακτορικά και τα πτυχία ρε Σταμάτη; Είδες κανέναν από αυτούς που σήμερα διαφεντεύουν τον κόσμο να έχει τις γνώσεις σου;

Όλοι, ή σχεδόν όλοι, τραπεζίτες είναι ή πρώην τραπεζίτες που ξέρουν την οσμή των ούρων καλύτερα και απ’ ότι το ίδιο τους το πουλί. Αν γλείψεις και γευτείς κάτι μικρός δεν το ξεχνάς.

Είδες κανέναν ρε Σταμάτη από αυτούς που έχουν βιλάρες, εξοχικά και γυρίζουν τον κόσμο απ’ άκρη σ’ άκρη να έχουν τις μισές έστω επιστημονικές σου αναφορές; Μασόνοι απάτριδες ελεεινά σκουλήκια, (αν και αυτά είναι χρήσιμα), του ανθρωπίνου είδους.

Κρίμα ρε Σταμάτη γιατί είσαι Έλληνας και παρ’ όλα σου τα πτυχία δεν ξέρεις να ξεχωρίζεις την χημική σύσταση του φελλού...
Ο φελλός Σταμάτη μου δεν είναι πώμα. Στην Ελλάδα μάλλον έπαψε εδώ και πάρα μα πάρα πολλά χρόνια να λειτουργεί ως πώμα. Στην Ελλάδα ο φελλός είναι καθηγητής πανεπιστημίου, επιχειρηματίας, δημοσιογράφος, τραπεζίτης και ενίοτε πρωθυπουργός.
Έδωσαν λέει το όνομά σου σε αστεροειδή. Από εδώ και πέρα θα λέγεται Κριμιζής. -Σιγά τα ωα!!!