Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Μια απάντηση στον κύριο Κριμιζή


Του Κων/νου Σταθόπουλου

Είχες υπό τις εντολές σου 600 επιστήμονες στη ΝΑΣΑ. Και τι έγινε ρε Σταμάτη; Τίποτα μπουνταλάδες θα ήταν με τρία τέσσερα πτυχία ο καθένας και άλλα τόσα διδακτορικά. Που να πας στην σύγχρονη κοινωνία με τα διδακτορικά και τα πτυχία ρε Σταμάτη; Είδες κανέναν από αυτούς που σήμερα διαφεντεύουν τον κόσμο να έχει τις γνώσεις σου;

Όλοι, ή σχεδόν όλοι, τραπεζίτες είναι ή πρώην τραπεζίτες που ξέρουν την οσμή των ούρων καλύτερα και απ’ ότι το ίδιο τους το πουλί. Αν γλείψεις και γευτείς κάτι μικρός δεν το ξεχνάς.

Είδες κανέναν ρε Σταμάτη από αυτούς που έχουν βιλάρες, εξοχικά και γυρίζουν τον κόσμο απ’ άκρη σ’ άκρη να έχουν τις μισές έστω επιστημονικές σου αναφορές; Μασόνοι απάτριδες ελεεινά σκουλήκια, (αν και αυτά είναι χρήσιμα), του ανθρωπίνου είδους.

Κρίμα ρε Σταμάτη γιατί είσαι Έλληνας και παρ’ όλα σου τα πτυχία δεν ξέρεις να ξεχωρίζεις την χημική σύσταση του φελλού...
Ο φελλός Σταμάτη μου δεν είναι πώμα. Στην Ελλάδα μάλλον έπαψε εδώ και πάρα μα πάρα πολλά χρόνια να λειτουργεί ως πώμα. Στην Ελλάδα ο φελλός είναι καθηγητής πανεπιστημίου, επιχειρηματίας, δημοσιογράφος, τραπεζίτης και ενίοτε πρωθυπουργός.
Έδωσαν λέει το όνομά σου σε αστεροειδή. Από εδώ και πέρα θα λέγεται Κριμιζής. -Σιγά τα ωα!!!

Εδώ ρε συ Σταμάτη, η γυναίκα του Κωστάκη του Καραμανλή, αυτού του δήθεν επικίνδυνου για το παγκόσμιο στερέωμα, αυτουνού ντε που επέτρεψε να ανταλλαγεί ξηρά με θάλασσα, που ξεχαρβάλωσε το κράτος, που τρέμανε όλοι οι ηγέτες παγκοσμίως και έβαλαν δήθεν να τον σκοτώσουν, κατάλαβες τώρα ποιόν εννοώ, αυτή η γυναίκα λοιπόν, από νηπιαγωγός έγινε χειρουργός και απ’ ότι μαθαίνω σύντομα πανεπιστημιακός, υποσκελίζοντας κάποιους σαν εσένα όταν ξεκινούσες.

Γιατί εσύ όπως και πολλοί άλλοι -και συγχώρεσέ με που γράφω και μιλάω λαϊκά-, όταν ξεκινούσατε το μεγάλο ταξίδι, δεν είχατε βρακί στον κώλο σας, ενώ εδώ μας έπεισαν όλοι οι λεφτάδες που κατόπιν μας κυβέρνησαν, πως ήταν αυτοεξόριστοι.
Πάει μωρέ κανείς στην Γαλλία ή την Γερμανία αυτοεξόριστος χωρίς βρακί; Αν είναι έτσι εγώ που έχω δυό τρία γίνομαι άμεσα πρωθυπουργός!

Επειδή είμαι κουτσομπόλης θα σου δώσω και μία άλλη πληροφορία. Πάντα δωρεάν, γιατί βλέπεις εγώ τις αρχές μου και την αξιοπρέπειά μου δεν την προδίδω.
Εδώ μοιάζουμε Σταμάτη. Όπως όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη, έτσι και οι ηλίθιοι, ή όσοι θέλουν να μας βλέπουν και να μας αποκαλούν έτσι.
Η πληροφορία αυτή αν δεν την έχεις ακούσει λέει πως η γυναίκα του πρωθυπουργού αναρριχάται πιο γρήγορα και από την μαϊμού και σε λίγο που θα ανέβει ψηλότερα θα φαίνεται πάρα πολύ ο κώλος της. Θα φαίνεται μάλιστα και από όσους κάνουν πως δεν τον βλέπουν.

Τι τα θέλεις αγαπητέ μου....Στην συμμορία των Κορλεόνε, έχω την εντύπωση πως κανείς δεν είχε πτυχίο. Στην συμμορία, γιατί είναι η ίδια, που μας κυβερνάει από συστάσεως, έχουν όλοι, ένα αγορασμένο.

Βλέπεις ο κόσμος εξελίσσεται και κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξεις τρόπο και μέθοδο εκτέλεσης.Τα δικά σου πτυχία τα απέκτησες με πολύ κόπο, ξαγρύπνια, άγχος και αίμα. Έμαθες λοιπόν να υπομένεις και να επιμένεις. Τι σε κάνει λοιπόν να πιστεύεις πως όλα αυτά τα σκουλήκια, που βρέθηκαν εκεί εν μία νυκτί, θα έχουν την υπομονή, θέληση και γνώσεις, να τα διοικήσεις;

Ήδη πολλοί σε χλευάζουν διότι θεωρούν πως δεν πρόλαβες να δεις σε τόσο σύντομο διάστημα τα κακώς κείμενα, χωρίς να αντιλαμβάνονται πως τα «κακώς κείμενα» τα καλημέριζες και τα αποχαιρετούσες κάθε μέρα.

Κύριε Κριμιζή,
Το λάθος σας είναι πως δεχτήκατε να συμμετάσχετε και πως ακόμη δεν έχετε καταλάβει πως για ακόμη μία φορά στην ιστορία πρέπει να αλλάξει ο τρόπος και η μέθοδος εκτέλεσης.

Όσες περισσότερες επιστημονικές αναφορές και όσα περισσότερα πτυχία κουβαλάτε όλοι εσείς, που μας κάνετε υπερήφανους σε όλο τον γνωστό κόσμο, τόσες λύσεις πρέπει να βρείτε, εννοείται ενωμένοι, αν θέλετε να αλλάξει κάτι σε ετούτο τον τόπο.
Εμείς και το ξέρετε καλά αυτό, θα προστρέξουμε άμεσα σε βοήθεια.

Και κάτι τελευταίο:
Εσύ τα πτυχία και τις γνώσεις σου τα χρησιμοποίησες για προσωπικό σου όφελος και καλά έκανες καθότι αυτές οι γνώσεις σου ανήκουν και προς όφελος της κοινωνίας.
Ο δικός μας και δικός σου πλέον πρόεδρος της δημοκρατίας, χρησιμοποίησε τα πτυχία του για να επικυρώσει την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας. Θυμήσου την αναφορά στα γουρούνια.

Υ.Γ.
Αύριο το πρωί που θα ξυπνήσεις μην τρομάξεις αν πάνω από τον «δικό σου» αστεροειδή εμφανιστεί πλανήτης με το όνομα Περιστέρα. Θα είναι πιθανόν στα αριστερά της τροχιάς του αστεροειδούς, όχι από ιδεολογία, αλλά καθώς δεξιά γεμίσαμε U.F.O.

Πηγή:http://www.hereticalideas.gr/2018/04/mia-apantisi-ston-kyrio-krimitzi.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.