Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Τι μας κρύβουν από την επίθεση των ΗΠΑ στην Συρία;

Πρωτοσέλιδο άξιο για Νόμπελ Γκεμπελισμού
Του Δημήτρη Καζάκη

Ποια είναι τα γεγονότα που οδήγησαν στην πρώτη απευθείας στρατιωτική επίθεση εναντίον της επίσημης Συρίας από τις ΗΠΑ; Στις 4 Απριλίου το πρωί στην περιοχή Χαν Σαϊκούν, η Συριακή πολεμική αεροπορία βομβάρδισε αμάχους χρησιμοποιώντας χημικά όπλα.

H μονταζιέρα και ο γκεμπελισμός.

Αυτό κατήγγειλαν οι τζιχαδιστές που ελέγχουν την περιοχή. Εμφάνισαν βίντεο, προϊόν μονταζιέρας με κάποιον εμφανιζόμενο ως εθελοντή γιατρό -ο οποίος αργότερα ταυτοποιήθηκε ως σεσημασμένο εγκληματικό στοιχείο που παλιότερα είχε απασχολήσει τη Βρετανική δικαιοσύνη για την εμπλοκή του σε κυκλώματα τρομοκρατίας και απαγωγές.

Στο βίντεο αυτό που εμφανίστηκε -πού αλλού;- στο διαδίκτυο εμφανίζονται δεκάδες θύματα της υποτιθέμενης επίθεσης με χημικά. Βασικοί πρωταγωνιστές ανήλικα μικρής ηλικίας ακόμη και μωρά, που υποτίθεται ότι ήταν τα κυρίως θύματα αυτής της επίθεσης του καθεστώτος Άσαντ. Δεν υπήρξε κανενός είδους άλλη επιβεβαίωση του περιστατικού και των καταγγελιών.

Παρ' όλα αυτά τα δυτικά μέσα μαζικής εξαπάτησης ξεσάλωσαν εναντίον του Άσαντ σε βαθμό που ειλικρινά ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο όριο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το πρωτοσέλιδο της επομένης 5 Απριλίου της Γαλλικής Liberation, όπου εμφανιζόταν ένα κολάζ από νεκρά ανήλικα ως θύματα-παιδιά του Άσαντ. Φυσικά όταν ρώτησαν την υπεύθυνο της εν λόγω αριστερής και δήθεν προοδευτικής εφημερίδας πώς ξέρει ότι όντως ο Άσαντ δολοφόνησε αυτά τα ανήλικα και μάλιστα με χημικά, αυτή απάντησε ότι το θεωρεί λίγο ως πολύ δεδομένο κι επομένως στόχος του πρωτοσέλιδου είναι να εξοργίσει τον κόσμο εναντίον του καθεστώτος, που αρνείται πεισματικά ότι διέπραξε ένα τέτοιο ειδεχθές έγκλημα.

Φυσικά αν εφημερίδες σαν την Liberation βρίσκονταν σ' ένα πολιτισμένο κράτος που σέβεται του πολίτες του, θα είχε επιληφθεί αμέσως η δικαιοσύνη τουλάχιστον για σκόπιμη μόχλευση παθών και εξώθηση σε πόλεμο. Αλλά σήμερα, ακόμη και η Γαλλία, βρίσκεται υπό την δικτατορία του σύγχρονου μεσαίωνα, όπου κυριαρχούν απόλυτα τα συνθήματα του Μεγάλου Αδερφού: Αλήθεια είναι το ψέμα. Ο πόλεμος είναι ειρήνη. Η ελευθερία είναι σκλαβιά. Η άγνοια είναι δύναμη!

Η απόφαση για το χτύπημα

Την επομένη 6 Απριλίου το Reuters μεταδίδει ότι αποτελέσματα αυτοψίας δείχνουν ότι όντως χημικά όπλα χρησιμοποιήθηκαν στη επίθεση. Πού έγινε η αυτοψία; Στην Τουρκία, παρακαλώ.

ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΣΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΔΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ;;;


ΔΕΣ ΤΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΠΗΡΑΝΕ TA GOLDEN BOYS THΣ ΕΤΕ..3000€ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ...

ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΡΕΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΔΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ GOLDEN BOYS ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΙΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΑΜΟΙΒΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ..ΜΕΧΡΙ 287.000€ ΑΜΟΙΒΗ ΚΑΙ 3.000€ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΣ...ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ...ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΠΟΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ...


Πηγή:http://bankstersae.blogspot.gr/?view=classic

ΣΗΜ. ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: Ολη η σχετική έκθεση ΕΔΩ