Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

GREXIT αλα Soimple;;;


Λίγες μέρες μετά την ψήφιση των προαπαιτούμενων για το κατάπτυστο και καταστροφικό 3ο και "αριστερό" μνημόνιο, κάθε πολίτης που διαθέτει κοινή λογική οδηγείται στην εκτίμηση (που ενισχύεται και απο το γεγονός των πιέσεων της άρτι  αφιχθείσας τερατρόικας για υιοθέτηση και άλλων μέτρων), οτι "ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ" και  οτι  δεδομένης της  στρατηγικής των "θεσμών" που αποσκοπεί στην πλήρη εξόντωση του λαού και της χώρας, η λύση "time out" που πρότεινε ο Σόιμπλε, ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΑΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ...

Και να που θλιβεροί κονδυλοφόροι (με κοινωνικο-κονστρουξιονιστική!!! μάλιστα εστίαση) με "βαθυστόχαστες" πολιτικές αναλύσεις, προτείνουν (χωρίς αιδώ)  το time out του Σόιμπλε ως αναγκαία επιλογή της συγκυρίας!
Διαβάστε!!:


Το time out του Σόιμπλε είναι η αναγκαία επιλογή της συγκυρίας!

Του Δημήτρη Α. Γιαννακόπουλου


Αγαθή και χρήσιμη πιστεύω πως είναι η κριτική ανάλυση του ελληνικού ζητήματος της ευρωζώνης με κοινωνικο-κονστρουξιονιστική μάλιστα εστίαση, όπως συνηθίζω στα διαδικτυακά μου άρθρα. Απαραίτητα, ίσως, το χιούμορ και η ευγενής ειρωνεία στα οποία κατέφυγα τις τελευταίες μέρες για να τονίσω μάλλον, παρά για να διασκεδάσω τον μετασχηματισμό της οικονομικής κρίσης της Ελλάδας σε κρίσιμο πολιτικό πρόβλημα τόσο στο εσωτερικό της πατρίδας μας, όσο και στο πλαίσιο της ΕΕ, αλλά θα ήταν ανανδρία και στρουθοκαμηλισμός αν δεν τολμούσα να σημειώσω τη γνώμη μου για μια πράγματι έντιμη και βραχυ-μεσοπρόθεσμη λύση με πραγματιστικούς όρους ασφαλώς.