Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Μετρητά τέλος, μισθοί από τα ΑΤΜ..


Καθιερώνεται η υποχρεωτική καταβολή, εκ μέρους των εργοδοτών, των αποδοχών των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα αποκλειστικά στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων μισθωτών, σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση της υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφης Αχτσιόγλου και του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, με ημερομηνία έναρξης ισχύος την 1η Ιουνίου 2017.
Σε εργοδότες που τυχόν παραβούν την υποχρέωση καταβολής των αποδοχών των εργαζομένων αποκλειστικά σε τραπεζικό λογαριασμό τους, θα επιβάλλονται κυρώσεις από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας.

Όπως σημειώνει το υπουργείο, η καταβολή των αποδοχών των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα αποκλειστικά στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους θα περιορίσει φαινόμενα μη καταβολής αποδοχών, δίνοντας τη δυνατότητα για πιο αποτελεσματικό έλεγχο και καταπολέμηση της παραβατικότητας στην αγορά εργασίας.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Υπουργείου Εργασίας:

Υπεγράφη Κοινή Υπουργική Απόφαση της Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφης Αχτσιόγλου και του Υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, με ημερομηνία έναρξης ισχύος την 1η Ιουνίου 2017,

Στην Aldridge EDC «κόκκινα» δάνεια 1,3 δισ. της Attica Bank ...


Tην ώρα που οι εισπρακτικές εταιρείες κάνουν ψυχολογικό πόλεμο σε κάθε σπίτι Ελληνα δανειολήπτη και απειλούν εκβιάζουν να του πάρουν τα πάντα την ίδια ώρα η τράπεζα της πρώτης φοράς πολιτικής αλητείας ετοιμάζεται να πουλήσει τα κόκκινα δάνεια της τράπεζας αττικής σε ξένο fund στο 8,5% της ονομαστικής αξίας....
και αναρωτιόμαστε όλοι εμείς ρε πολιτικοί αλήτες που το παίζετε αριστεροί γιατί δεν κουρεύεται με έναν νόμο όλα τα δάνεια του Ελληνικού λαού και προτιμάτε να τα ξεπουλήσετε στους διεθνείς τραπεζίτες που ετοιμάζονται να κάνουν πλιάτσικο στην ακίνητη περιουσία του Ελληνικού λαού;;; τι περιμένεις Ελληνα ακόμη και δεν σηκώθηκες από τον καναπέ και να τους πάρεις με τις πέτρες αυτή την συμμορία που κυβερνά την χώρα..

Δείτε και το σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η τράπεζα Αττικής:


Πηγή:http://bankstersae.blogspot.gr/?view=classic

Διάβασε και :

Attica Bank: Δεσμευτική προσφορά από Aldridge EDC Specialty Finance

Ξυπνάει από τον οικονομικό 'λήθαργο' η Attica Bank

ΜΑΤ και δακρυγόνα ενάντια στο μέγα πλήθος της Πλατείας Συντάγματος*


Η κυβέρνηση, δια ανύπαρκτον αφορμή, έδωσε με τον Τόσκα «προαναγγελθείσα» εντολή στα ΜΑΤ, μόλις ολοκληρώθηκε η συναυλία της λαϊκής ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης», να εξαπολύσουν τυφλό χημικό πόλεμο δακρυγόνων ενάντια στον κόσμο με στόχο την διάλυσή του.
Η κυβέρνηση, προφανώς, έτρεμε την ειρηνική εξέλιξη της μεγαλειώδους κοσμοσυρροής, η οποία συνεχιζόταν μέχρι αργά αμείωτη στο Σύνταγμα.

Ο κόσμος στο Σύνταγμα, όμως, μπορεί να υποχώρησε αλλά ο περισσότερος αρνήθηκε πεισματικά να φύγει από τον χώρο και με την επιμονή κάποιων πρωτοπόρων, μεταξύ των οποίων όσοι/-ες κρατούσαν το μεγάλο πανό της ΛΑ.Ε, επέστρεψε σε σημαντικό βαθμό στο Σύνταγμα και εξακολούθησε μέχρι αργά το βράδυ να διαδηλώνει.

Ο αγώνας συνεχίζεται. Ένα νέο κίνημα μόλις γεννιέται.


Πηγή:http://www.iskra.gr/

*ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: Αν αυτά ήταν "μέγα πλήθος" και "μεγαλειώδης κοσμοσυροή!" τότε τί να πουμε...χάθηκε το αίσθημα του μέτρου!!!Οσο για το "νέο κίνημα που γεννιέται!..." μάλλον είναι στη φαντασία μερικών...
Τα χημικά βέβαια τα "φάγαμε" και ας ήταν και ληγμένα...

Όλη η συγκέντρωση στο video που ακολουθεί: