Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Το ΕΠΑΜ καλεί σε Ανένδοτο Αγώνα...OΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (ΕΠΑΜ) καλεί κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα στην πιο πλατιά κινητοποίηση για την ακύρωση στην πράξη του εξελισσόμενου πραξικοπήματος σε βάρος της χώρας και του λαού.

Ενός πραξικοπήματος που ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής 5ης Ιουλίου 2015 με την ανακοίνωση του αποτελέσματος και την προσπάθεια αντιστροφής του νοήματος του ΟΧΙ του ελληνικού λαού δια στόματος του ίδιου του πρωθυπουργού Τσίπρα και συνεχίστηκε με το συμβούλιο «αρχηγών» την επομένη, την έκτακτη συνεδρίαση του κοινοβουλίου για την παροχή -υποτίθεται- εξουσιοδότησης διαπραγμάτευσης που πραξικοπηματικά ακύρωνε με τον πλέον απροκάλυπτο τρόπο τη λαϊκή βούληση και τέλος με τις «διαπραγματεύσεις» που κατέληξαν στη συμφωνία οριστικής παράδοσης της χώρας στους νεοναζί κατακτητές. Ούτε ο Τσολάκογλου δεν θα μπορούσε να φανταστεί τέτοιου είδους προδοσία και υποταγή.

Το ΕΠΑΜ καλεί σε ανένδοτο αγώνα.

Σε ένα νέο ανένδοτο μέχρις ότου πέσει αυτή η κατοχική βουλή. Μέχρις ότου να αποκατασταθεί η συνταγματική νομιμότητα στη χώρα. Μέχρις ότου να επέλθει η πολιτική ομαλότητα και να οδηγηθούν στην ποινική δικαιοσύνη όσοι σφετερίστηκαν την εξουσία προς όφελος ξένων κέντρων και αλλότριων συμφερόντων.

Η ενότητα του κόμματος πάνω απ' όλα...ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!



ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΠΡΑΞΙΚΌΠΗΜΑ ...ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ...!!!




 ΣΤΑΘΑΚΗΣ: Τρίτο μνημόνιο: πιο ¨ΑΝΩΔΥΝΟ" απο τα άλλα δύο!!!


ΦΙΛΗΣ: ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ!!!



Μιλιά για το πραξικόπημα της Δευτέρας 6ης Ιουλίου, που οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ μετέτρεψαν το ΟΧΙ του λαού σε ΝΑΙ!!!
Φτου σας προδότες...(όχι για να μη σας ματιάσω...)


...//...


Η ενότητα του κόμματος πάνω απ' όλα...

Του Δημήτρη Καζάκη

Όποιος βάζει την ενότητα του κόμματος πάνω απ' όλα, τότε αυτός ετοιμάζεται να βάλει πλάτη στην επιβολή της Συμφωνίας. Έστω κι αν λέει πώς διαφωνεί, ή καταψηφίζει. Η μόνη έντιμη απάντηση στη συνωμοσία Τσίπρα και λοιπών δωσιλόγων για να επιβληθεί το χειρότερο μνημόνιο των τελευταίων 5 χρόνων, είναι η διάσπαση του κόμματος. Εδώ και τώρα.

Για να κερδίσουν οι δοσίλογοι την "εμπιστοσύνη" της Μέρκελ, πρέπει η Βουλή να ψηφίσει μέχρι και bail in.



Το σφαγείο μόλις τώρα αρχίζει...

Toυ Δημήτρη Καζάκη
[14/07/2015-12.21]

Δείτε τι απαιτεί η συμφωνία από την ελληνική Βουλή:
Ως τις 15 Ιουλίου:

* "Εξορθολογισμό του ΦΠΑ και διεύρυνση της φορολογικής βάσης ώστε να αυξηθούν τα έσοδα." Δηλαδή τσάκισμα του μικρομεσαίου και του αυταπασχολούμενου ειδικά στις παραμεθόριες περιοχές.

* "Εμπροσθοβαρή μέτρα για να βελτιωθεί η μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος ως μέρους ενός ολοκληρωμένου προγράμματος μεταρρύθμισης." Κλάψτε τις συντάξεις, ειδικά επικουρικές και ΕΚΑΣ.

* "Διαφύλαξη της πλήρους νομικής ανεξαρτησίας της ΕΛΣΤΑΤ." Καθεστώς χεριαγώγησης και τρομοκρατίας αλά Γεωργίου επ' αόριστον.

* "Πλήρη εφαρμογή των σχετικών προβλέψεων της Συνθήκης για τη Σταθερότητα, Συνεργασία και Διακυβέρνηση της Νομισματικής Ενωσης και ειδικά κάνοντας λειτουργικό το Δημοσιονομικό Συμβούλιο πριν την οριστικοποίηση του Μνημονίου Κατανόησης (MoU) και περιλαμβάνοντας ημιαυτόματες περικοπές σε περιπτώσεις αποκλίσεων από φιλόδοξους στόχους πρωτογενούς πλεονάσματος αφού αναζητηθεί συμβουλή από το Δημοσιονομικό Συμβούλιο και υπό την αίρεση της προηγούμενης έγκρισης των θεσμών.