Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Το ΕΠΑΜ καλεί σε Ανένδοτο Αγώνα...OΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (ΕΠΑΜ) καλεί κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα στην πιο πλατιά κινητοποίηση για την ακύρωση στην πράξη του εξελισσόμενου πραξικοπήματος σε βάρος της χώρας και του λαού.

Ενός πραξικοπήματος που ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής 5ης Ιουλίου 2015 με την ανακοίνωση του αποτελέσματος και την προσπάθεια αντιστροφής του νοήματος του ΟΧΙ του ελληνικού λαού δια στόματος του ίδιου του πρωθυπουργού Τσίπρα και συνεχίστηκε με το συμβούλιο «αρχηγών» την επομένη, την έκτακτη συνεδρίαση του κοινοβουλίου για την παροχή -υποτίθεται- εξουσιοδότησης διαπραγμάτευσης που πραξικοπηματικά ακύρωνε με τον πλέον απροκάλυπτο τρόπο τη λαϊκή βούληση και τέλος με τις «διαπραγματεύσεις» που κατέληξαν στη συμφωνία οριστικής παράδοσης της χώρας στους νεοναζί κατακτητές. Ούτε ο Τσολάκογλου δεν θα μπορούσε να φανταστεί τέτοιου είδους προδοσία και υποταγή.

Το ΕΠΑΜ καλεί σε ανένδοτο αγώνα.

Σε ένα νέο ανένδοτο μέχρις ότου πέσει αυτή η κατοχική βουλή. Μέχρις ότου να αποκατασταθεί η συνταγματική νομιμότητα στη χώρα. Μέχρις ότου να επέλθει η πολιτική ομαλότητα και να οδηγηθούν στην ποινική δικαιοσύνη όσοι σφετερίστηκαν την εξουσία προς όφελος ξένων κέντρων και αλλότριων συμφερόντων.


Για μια Ελλάδα ελεύθερη, ανεξάρτητη, κυρίαρχη για τον λαό της και δημοκρατική. Επιτέλους να ξεριζώσουμε το σαράκι του παρασιτισμού, της απόλυτης διαφθοράς και της διαπλοκής που συνθλίβει και ξεπουλά την πατρίδα.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

Όλοι σήμερα και αύριο στην πλατεία Συντάγματος στις 7:00’ μ.μ. και σε κάθε πλατεία της χώρας

Αθήνα 14 Ιουλίου 2015
Η Πολιτική Γραμματεία του ΕΠΑΜ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.