Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Η Βενεζουέλα βγάζει στην σέντρα την Ελλάδα...



Δεν έχει τίποτα να πει νοήμων πλάσμα για τη διαπραγματευτική τακτική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ την οποία είχα πρωτοπεριγράψει σε σειρά κειμένων μου τον Φλεβάρη του 2015.

Οι τύποι πουλάνε τρέλα σε μας μα οι επικυρίαρχοι Γερμανοί  δεν αγοράζουν καθώς γνωρίζουν πολύ καλά ότι η ελληνική κυβέρνηση πάντα θα υποχωρεί προ των μεγάλων δόσεων, παραδίνοντας όσα τους ζητήθηκε και πολλά περισσότερα.

Υπάρχει μέθοδος στην τρέλα των Συριζανελ: Ξεπουλώντας τα πάντα και στεγνώνοντας τους πάντες πλην των μεγαλολαμογιών, φτιάχνουν το νέο προλεταριάτο, το οποίο θα είναι απόλυτα εξαρτημένο από την ανθρωπιστική βοήθεια της ΕΕ.
Οι αδίστακτοι κυβερνώντες αφού ρίξαν την κυβέρνηση του απεχθέστατου Σαμαρά, αδιαφορώντας για το ότι θα παίρναν την καυτή πατάτα ενός εν ενεργεία μνημονίου -δεν κρατιόντουσαν βλέπετε να ορμήξουν στην πίτα της κεντρικής πολιτικής εξουσίας με κάθε κόστος- συνεχίζουν ανεμπόδιστοι το έργο τους.

Καταστρέψαν τις έννοιες, τις ιδέες, το αντιστασιακό φρόνημα, φέραν το new speak τους και συνέχισαν με περισσό ζήλο αλλά με "βαριά καρδιά" το έργο των προκατόχων τους. Καρδιά τόσο βαριά που σχεδόν κανείς από τους βουλευτές τους δεν είχε το φιλότιμο να σηκωθεί απ την καρέκλα του και να κάνει το αυτονόητο: να παραιτηθεί καταγγέλοντας την κυβέρνηση των ψευτοαριστερών και ψευτοεθνικιστών δοσιλόγων. Και συγκαλύπτουν, αποπροσανατολίζουν, τρολάρουν, θριαμβολογούν για την κάθε συντριβή του ελληνικού λαού.

Ο ρωσικός στρατός άνοιξε ιστοσελίδα παραπληροφόρησης...


Φεβρουάριος 22, 2017. 22:45

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας, δημιούργησαν ιστοσελίδα κινήσεων και γεγονότων του ρωσικού στρατού.

Αυτό δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας,  Σεργκέι Σάιγκου, μιλώντας την Τετάρτη στην Κρατική Δούμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax , η νέα δομή θα είναι υπεύθυνη για την αντι-προπαγάνδα.

«Η υπηρεσία αυτή των πληροφοριών που δημιουργείται θα είναι πολύ αποδοτική και ισχυρή», είπε ο Σάιγκου, προσθέτοντας : «Η δική μας προπαγάνδα πρέπει να είναι έξυπνη, ικανή, αποτελεσματική».

Σχεδόν ταυτόχρονα με τις δηλώσεις Σάιγκου, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου από τη ρωσίδα εκπρόσωπο του Υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.

Άραγε είμαστε όντως άοπλοι;


Γράφει ο Κλεισθένης

Μας ζάλισαν από χθες με την «επιτυχία» της κυβέρνησης όσον αφορά την συμφωνία στο γιουρογκρούπ. Ποια συμφωνία δηλαδή; Αοριστίες και υποθέσεις...
Φυσικά τα εγχώρια δουλικά των Βρυξελλών θα πάρουν όσα νέα μέτρα ζητούν οι δανειστές-τοκογλύφοι. Όσο για τα λεγόμενα αντίμετρα, υπάρχουν μόνο στην φαντασία όσων τα λένε και πολύ φοβάμαι ότι θα υπάρξουν και πολλοί, φυσικά «πανέξυπνοι», που θα το πιστέψουν.

Η φτωχοποίηση και η εξαθλίωση των Ελλήνων θα συνεχιστεί απρόσκοπτα, μιας και κανείς πολιτικάντης δεν παρατάει την καρεκλίτσα και τον μισθουλάκο του. Οποία κατάπτωση που θάλεγαν και οι λόγιοι περασμένων χρόνων.
Αν αναλύσουμε καλύτερα το τι συμβαίνει θα κάνουμε κάποιες ενδιαφέρουσες διαπιστώσεις:

Οσάκις αθετήσουμε, κατά τους δανειστές-τοκογλύφους, τις δεσμεύσεις μας, κλείνουν την στρόφιγγα αναγκάζοντας τους υποτακτικούς τους πολιτικάντηδες στην Ελλάδα να βρίσκουν ηλίθιες δικαιολογίες για την επιβολή σκληρότερων και καταστροφικότερων μέτρων. Οι θρασείς, ονομάζουν τα μέτρα μεταρρυθμίσεις... οι αναλφάβητοι.

Οσάκις αθετούν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις οι δανειστές-τοκογλύφοι, τα εγχώρια δουλικά περιορίζονται να σιγοψιθυρίζουν κάποια παράπονα, τίποτε πέραν αυτών.