Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

ΝΑΙοελληνικό κρατίδιο


Του Γιάννη Μακριδάκη

Για πρώτη φορά πολιτική συναίνεση στο ΝΑΙοελληνικό κρατίδιο. Υποτελείς πολιτικοί νάνοι όλοι μαζί ψήφισαν ναι στο 3ο και φαρμακερό μνημόνιο που εκκαθαρίζει οριστικά τη χώρα από τον αδύναμο πληθυσμό της, που εκποιεί τη δημόσια περιουσία της και εκπορνεύει τους φυσικούς της πόρους με αντάλλαγμα δάνεια σε ευρώ.

Η επενδυτική αριστερά έδειξε τελικά το ποιόν της. Αυτό για το οποίο πολλές φορές στη διάρκεια της προηγούμενης 3ετίας μίλησα και εξυβρίστηκα από ιδιοτελείς, ασυνείδητους, επικίνδυνους και ηλίθιους οπαδούς και στελέχη της.

Προσωπικά δεν λέρωσα τα χέρια μου ψηφίζοντάς τους αλλά ψήφισα όχι στο δημοψήφισμα-αριστερή εκσπερμάτωση, το οποίο προκήρυξαν για να γελοιοποιήσουν τους πολίτες και να διαστρεβλώσουν την ετυμηγορία τους μέσα σε λίγα λεπτά από την ανακοίνωση του περήφανου αποτελέσματος.

Η Βουλή προχωρά σε ανοιχτό πραξικόπημα ψηφίζοντας το χειρότερο μνημόνιο όλων.


Του Δημήτρη Καζάκη 

Η χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή θα μείνει στην ιστορία. Είναι η πρώτη φορά που τόσο ανοιχτά η Βουλή βρίσκεται σε τόσο κατάφωρη αντίθεση με το κοινό αίσθημα και την εκφρασμένη θέληση του λαού. Λιγότερο από μια εβδομάδα μετά το δημοψήφισμα που έδωσε ένα συντριπτικό 61,3% κατά οποιασδήποτε συμφωνίας σε βάρος του λαού και της πατρίδας, 251 βουλευτές ψηφίζουν την χειρότερη συμφωνία που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα από την αρχή των μνημονίων.

Πρόκειται για ένα τόσο κατάφωρο πραξικόπημα, που κανείς δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί. Η Βουλή, όπως και η κυβέρνηση, στερούνται πλέον λαϊκής εντολής και σφετερίζονται ανοιχτά την εξουσία που τους δίνει το Σύνταγμα. Καταπατούν την λαϊκή κυριαρχία και αντιστρατεύονται την λαική θέληση, ιδίως όταν αυτή είναι τόσο νωπά και έκδηλα εκφρασμένη. Το κοινοβουλευτικό αυτό πραξικόπημα προσιδιάζει με εκείνα της περιόδου του εμφυλίου, αλλά και κατόπιν από τις δοτές κυβερνήσεις με τις πλάτες ξένων δυνάμεων.

Αχ Ραχήλ, Ραχήλ...φοράς και "ΤΣΕ"...

...Δεν τόλμησες να ξεστομίσεις αυτό που γράφει το μπλουζάκι σου...προτίμησες να κρυφτείς...
Κάτι ξέραμε οι Επαμίτες και εξαφανιστήκαμε όταν ήλθες προ ημερών κάτω απο το πανό μας να διατρανώσεις ΟΧΙ!!!
Αλλά μήν ανησυχείς...το δικαίωμα στον αυτοεξευτελισμό... είναι κατοχυρωμένο...