Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015

ΝΑΙοελληνικό κρατίδιο


Του Γιάννη Μακριδάκη

Για πρώτη φορά πολιτική συναίνεση στο ΝΑΙοελληνικό κρατίδιο. Υποτελείς πολιτικοί νάνοι όλοι μαζί ψήφισαν ναι στο 3ο και φαρμακερό μνημόνιο που εκκαθαρίζει οριστικά τη χώρα από τον αδύναμο πληθυσμό της, που εκποιεί τη δημόσια περιουσία της και εκπορνεύει τους φυσικούς της πόρους με αντάλλαγμα δάνεια σε ευρώ.

Η επενδυτική αριστερά έδειξε τελικά το ποιόν της. Αυτό για το οποίο πολλές φορές στη διάρκεια της προηγούμενης 3ετίας μίλησα και εξυβρίστηκα από ιδιοτελείς, ασυνείδητους, επικίνδυνους και ηλίθιους οπαδούς και στελέχη της.

Προσωπικά δεν λέρωσα τα χέρια μου ψηφίζοντάς τους αλλά ψήφισα όχι στο δημοψήφισμα-αριστερή εκσπερμάτωση, το οποίο προκήρυξαν για να γελοιοποιήσουν τους πολίτες και να διαστρεβλώσουν την ετυμηγορία τους μέσα σε λίγα λεπτά από την ανακοίνωση του περήφανου αποτελέσματος.


Η επενδυτική αριστερά απέδειξαν περίτρανα τελικά αυτό που φαινόταν βέβαιο από καιρό. Ότι ήταν υποκριτές, ολίγιστοι, επικίνδυνοι για την κοινωνία και τη χώρα, υβριστές και συκοφάντες των αγώνων και της συνείδησης της αριστεράς, πολιτικοί τσαρλατάνοι που σηματοδοτούν το τέλος της εποχής της μεταπολίτευσης, που παραδίδουν την Ελλάδα ως αποικία στην επόμενη εποχή και τους πολίτες της εκκαθαρισμένους και υπόδουλους, που γράφτηκαν στην Ιστορία ως οι χειρότεροι και αναιδέστεροι διαστρεβλωτές και εκποιητές της λαϊκής εντολής την ίδια ώρα που κλαψούριζαν από βήματος Βουλής ότι αποτελούν κάθε λέξη του Συντάγματος.

Όλοι μαζί οι πολιτικοί απατεώνες από την ακροδεξιά μέχρι την επενδυτική αριστερά αντάμα από σήμερα. Παλαιομνημονιακοί που χρεοκόπησαν τη χώρα, νεοηλίθιοι καταναλωτές που θεωρούν ότι η χρήση πιστωτικής κάρτας αποτελεί ανθρώπινο δικαίωμα και επενδυτές της ανθρώπινης δυστυχίας αυτοαποκαλούμενοι αριστεροί, όλοι μαζί προσβάλουν τη συνείδηση, την καλαισθησία και την νοημοσύνη μας.

Πηγή:http://yiannismakridakis.gr/?p=6880
[Οι υπογραμμίσεις και η επιλογή φωτο,δικά μου]


Προσθήκη ιστολογίου:

...[Ο επικεφαλής του Ποταμιού προσθέτει ότι η οικονομία «έχει παραλύσει». Και προσθέτει: «δεν ξέρω πόσες απώλειες έχει η οικονομία, αλλά σίγουρα βρίσκεται σε πτώση. Είναι πολύ λυπηρό να το λέει, κανείς, αλλά είναι έτσι. Κάθε ημέρα που περνά χάνουμε τμήματα της οικονομίας μας. Τώρα, με τις τράπεζες κλειστές, είναι σαν να αφαιρέσαμε από τους έλληνες τις ταυτότητές τους. Η πιστωτική σου κάρτα είναι η ταυτότητά σου. Χωρίς πιστωτική κάρτα δεν κατεβάζεις δωρεάν ούτε μια εφαρμογή στο κινητό. Είναι ένα είδος στέρησης σύγχρονων ανθρωπίνων δικαιωμάτων»...] Πηγή:http://www.topontiki.gr

Φτού σου λεβέντη μου...(να μη σε ματιάσω...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.