Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Οι μαζικές απολύσεις -οι πιέσεις της τραπεζικής ΜΑΦΙΑΣ-και τα τσιράκια της Ευρώπης...


Eνα απο τα προαπαιτούμενα που συζητά η κυβέρνηση με τους υπάλληλους των περιβόητων <<θεσμών>> είναι και η άρση της προστασίας του νόμου περί μαζικών απολύσεων. αναρωτιέται ο καθένας απο εμάς εν τέλει ποια είναι αυτή η επιχείρηση που σήμερα θέλει να απολύσει μαζικά και δεν μπορεί; ποια είναι η επιχείρηση που το επόμενο διάστημα θα διώξει στο δρόμο χιλιάδες εργαζόμενους; 
μα ποιοι άλλοι παρά απο τις ίδιες τις τράπεζες τις οποίες οι ευρωπαϊκοί υποτίθεται θεσμοί εξυπηρετούν.

Xχαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού που έρχεται στον τραπεζικό κλάδο είναι αυτό που παρουσίασε πρόσφατα η τράπεζα eurobank για το ψηφιακό κατάστημα όπου δεν υπάρχει κανείς υπάλληλος. ελπίζω πλέον οι πάντες να έχουν αντιληφθεί σε αυτή την χώρα ποιους υπηρετούν οι εντεταλμένοι υπάλληλοι της τρόικας.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το 1ο digital κατάστημα Eurobank

Το πρώτο, νέας γενιάς, ψηφιακό κατάστημα του δικτύου της δημιούργησε η Eurobank, στο πλαίσιο ενός πρωτοποριακού πιλοτικού προγράμματος, που ακολουθεί την αναδυόμενη ψηφιακή τάση. 

Το προσόν του αιρετού...

Toυ Γιάννη Μακριδάκη

Στη Χίο χιονίζει, ο παγωμένος βοριάς είναι θυελλώδης και οι πρόσφυγες του καταυλισμού της Σούδας ζουν εκτεθειμένοι στα καιρικά φαινόμενα.

Ο Τσίπρας και ο Μουζάλας, σφουγκοκωλάριοι της Μέρκελ, έχουν την αποκλειστική ευθύνη για το ότι αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται ακόμη στο νησί. Επειδή ερμηνεύουν τη συμφωνία Ευρώπης – Τουρκίας με τρόπο ώστε να θυσιάζουν τους πρόσφυγες αλλά και τις κοινωνίες των νησιών, που τα μετατρέπουν σε πλωτά στρατόπεδα συγκέντρωσης ανεπιθυμήτων.

Ο δήμαρχος, ο αντιπεριφερειάρχης και ο δεσπότης της Χίου έχουν την αποκλειστική ευθύνη για το ότι οι άνθρωποι αυτοί ζουν σε συνθήκες απάνθρωπες αυτές τις κρύες μέρες και νύχτες. 
Ο δήμαρχος επειδή έχει ευθυγραμμιστεί πλήρως με τους νεοναζί, τους χύμα και τους συγκαλυμμένους υπό τον τίτλο “παγχιακή επιτροπή αγώνα”, και λέει ότι δεν δίνει καμιά λύση διότι όποτε έδωσε, η λύση αυτή εκλήφθηκε από την ανίκανη κυβέρνηση ως μόνιμη. 
Ο αντιπεριφερειάρχης επειδή ξέρει μόνο να λέει να μεταφέρουν τους πρόσφυγες στην τοποθεσία “18″, σε ένα οροπέδιο στη μέση του πουθενά, με υψόμετρο πάνω από 500μ, όπου κυριαρχεί το χιόνι τον χειμώνα και η ζέστη που λιώνει τα βράχια το καλοκαίρι 
και ο δεσπότης επειδή υποστηρίζει, ανάμεσα στις λογής – λογής εθνικιστικές τσαρλατανιές του, πως έχει όλη την καλή διάθεση να ανοίξει τις ενοριακές αίθουσες της πόλης, για να προφυλαχτούν οι δύστυχοι αλλά δεν τον αφήνουν οι επίτροποι των ενοριών. Οι δυο βουλευτές του νησιού είναι εξίσου χυδαίοι και διακοσμητικοί, τελείως ανίκανοι.