Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Μια «ωραία ατμόσφαιρα» στα Βαλκάνια – «Πλακώνονται» Σκοπιανοί με Αλβανούς...


Οι Σκοπιανοί θεωρούν (και όχι αδίκως εδώ που τα λέμε) ότι οι Αλβανοί, δηλαδή ο Έντι Ράμα, εμπλέκονται στα εσωτερικά των Σκοπίων και θέλουν να τους «χαλάσουν» την ψευδομακεδονία τους.

Θεωρούν ότι υπάρχει σχέδιο να μετατραπούν τα Σκόπια σε σλαβοαλβανικό κράτος (που στην πραγματικότητα τέτοιο είναι, αφού οι Αλβανοί αποτελούν το 25% των Σκοπιανών πολιτών), πράγμα που απειλεί τη «μακεδονική» τους ταυτότητα (αυτή που πασχίζουν να αποδείξουν δηλαδή) και ότι το δεύτερο σε δύναμη κόμμα, το σοσιαλδημοκρατικό SDSM, που τα έχει συμφωνήσει με τα αλβανικά κόμματα ώστε να το υποστηρίξουν για να σχηματίσει κυβέρνηση, θα τους χαλάσει το «μακεδονικό» τους παραμύθι.

Πώς θα χαλάσει το «μακεδονικό» παραμύθι; Τα αλβανικά κόμματα ζητούν να αναγνωριστεί η αλβανική γλώσσα ως επίσημη των Σκοπίων.
Το σοσιαλδημοκρατικό κόμμα υποσχέθηκε να την αναγνωρίσει ως επίσημη γλώσσα των Σκοπίων με αντάλλαγμα την υποστήριξη των Αλβανών βουλευτών.
Εάν τα Σκόπια όμως αναγνωρίσουν τα αλβανικά ως επίσημα γλώσσα τότε τι… «Μακεδονία» είναι;

Παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στην ψήφιση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών



ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΨΑΞΕ ΒΑΡΕΛΙ ΜΕ ΦΩΤΙΑ...ΘΑ ΣΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ!!!


Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΧΩΡΑ..Η ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ...
Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ...


Σκόπια- Ανησυχία Ρωσίας για αποσταθεροποίηση των Βαλκανίων

Η σχετική ανακοίνωση από το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών (mid.ru)

 Μάρτιος 2, 2017. 17:40


Η Μόσχα ανησυχεί με την κλιμάκωση της πολιτικής κρίσης στο νοτιο σλαβικό κράτος των Σκοπίων και καλεί τη Δύση να σταματήσει την παρέμβασή της στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας, ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας.

«Η Δύση υποστηρίζοντας την αλβανική μειονότητα προσπαθεί να φέρει στην εξουσία στα Σκόπια την αντιπολίτευση, η οποία έχει προσυπογράψει τις απαιτήσεις των Αλβανών που οδηγούν στη συνταγματική  υπονόμευση της χώρας.
Συνεχίζονται οι καταστροφικές  προσπάθειες της επιβολής καθεστώτος, που είναι αντίθετο με τη βούληση των  (ψευδο)Μακεδόνων ψηφοφόρων και το μόνο που θα κάνουν είναι να επιδεινώσουν την κατάσταση», αναφέρει η ανακοίνωση.

Πηγή:http://www.echedoros-a.gr/2017/03/blog-post_5.html