Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

''Και όμως κινείται'' (E pur si muove). Και όμως τα τέστ PCR είναι αφερέγγυα.


Γράφει η 
Ευαγγέλου Μαριάννα.

Κάθε επιστήμη έχει προχωρήσει και έχει προοδεύσει, γιατί ακριβώς υπήρχαν κάποιοι επιστήμονες, συνήθως εκτός του κατεστημένου δόγματος που αμφέβαλλαν μόνιμα και αμφισβητούσαν τα πάντα. 

Ας μην ξεχνάμε ότι το κατεστημένο δόγμα δίωξε αρκετούς επιστήμονες που τόλμησαν να πουν τα προηγούμενα χρόνια, ότι η γή κινείται, Γαλιλαίος ''Και όμως κινείται'' (E pur si muove). Kαι η Βιταμίνη C έγινε αποδεκτή και ξεκίνησε να θεραπεύεται το σκορβούτο μετά απο 200 χρόνια.

Επομένως σαν επιστήμονας κανείς δεν έχει το θέσφατο.

Ούτε οι επιστήμονες του κατεστημένου δόγματος, αλλά ούτε και αυτοί που διαφωνούν.

Οσο για την καραμέλα της παραπληροφόρησης από πότε οι διαφορετικές θεωρίες στην επιστήμη είναι παραπληροφόρηση; Και γιατί αυτή την συγκεκριμένη εποχή άρχισαν όλοι με την καραμέλα της παραπληροφόρησης και της λογοκρισίας;

Επιστρέφομε στην εποχή του Μέτερνιχ, θα αρχίσουμε να καίμε βιβλία;;

Και τι και ποιό σκοπό εξυπηρετεί αυτός ο τρόπος αντιπαράθεσης;

Που βοηθάει ο στιγματισμός και η διαίρεση;;

Πάντως όχι την επιστήμη, αλλά ούτε τον άνθρωπο και γενικά την ανθρωπότητα.

Ευχαριστώ τη σελίδα και τα άτομα που ασχολήθηκαν με τις παρα πληροφορητικές μου δηλώσεις και ελπίζω πραγματικά να αναζητούν την αλήθεια, εάν και το ύφος του κειμένου λαϊκίζει, κιτρινίζει λίγο, προσπαθώντας χωρίς να γνωρίζουν κάποιον να μειώσουν την επάρκεια του στο γνωστικό του αντικείμενο, αυτό δεν είναι πραγματική αναζήτηση της γνώσης, σαν εντεταλμένη εργασία φαίνεται, αλλά το προσπερνάω και πιστεύω πραγματικά ότι μπορεί να γίνει ένας εποικοδομητικός διάλογος.

Ας πάμε να δούμε την ''παραπληροφόρηση''  

https://www.facebook.com/443945345616907/posts/4058828614128544/

Καταρχάς η ειδίκευση μου είναι στην Βιοχημεία, εάν κάποιος θέλει να εντρυφήσει και σε άλλες επιστήμες όπως στην Μετεωρολογία ή στην Οικολογία και Περιβάλλον δεν νομίζω ότι είναι ατόπημα και ότι μειώνει τις γνώσεις του στα άλλα επιστημονικά γνωσιακά αντικείμενα, το αντίθετο, αποκτά σφαιρική άποψη.

                 Το πρώτο θέμα της παραπληροφόρησης  είναι 

                “Τα τεστ είναι τελείως αφερέγγυα” 

Σύμφωνα με τα λεγόμενα , αλλά και με τα γραφόμενα του κυρίου Drosten, τα παραθέτω πιο κάτω.

Στις 31 Δεκεμβρίου 2019: η κυβέρνηση στο Πεκίνο στέλνει μια ομάδα ιολόγων και επιδημιολόγων για να εξακριβώσει τι συμβαίνει στη Γουχάν.