Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Γνωριμία με τις ιδέες της Τοπικοποίησης και της Αποανάπτυξης από την ημερίδα στο Πάρκο Αγρότισσας

Γνωριμία με τις ιδέες της Τοπικοποίησης και της Αποανάπτυξης. Βίντεο από την ημερίδα στο Πάρκο Αγρότισσας στο Καλοχώρι Ζίτσας στο πλαίσιο του Back to the river festival στις 13 Αυγούστου 2016 με ομιλητή τον  Γιάννη Μπίλια από την Κίνηση Αποανάπτυξης Τρικαλινών Πολιτών...


Πηγή:http://mariolapz.blogspot.gr/2016/08/blog-post_76.html



Ομολογούν επίσημα ότι συνωμότησαν εναντίον μας κι εμείς αδιαφορούμε....


Του Δημήτρη Καζάκη

Μέχρι την έκθεση του Ανεξάρτητου Γραφείου Αξιολόγησης του ΔΝΤ, όλοι μιλούσαν για λάθη. Κανένα λάθος δεν έγινε. Η έκθεση αποδεικνύει ότι πρόκειται για συνωμοσία. Παραβιάστηκαν ακόμη και οι προβλεπόμενες διαδικασίες του ΔΝΤ προκειμένου όχι μόνο να διασωθούν οι μεγάλες τράπεζες της ευρωζώνης και το ευρώ, αλλά να φορτωθεί το κόστος αυτής της διάσωσης στον Έλληνα εργαζόμενο και συνταξιούχο.

Και οφείλουμε να υπογραμμίσουμε ότι κανείς - ούτε η Λαγκάρντ, ούτε ο Γιουνκέρ, ούτε η Μέρκελ, ούτε άλλος αξιωματούχος των δανειστών - δεν τόλμησε να αρνηθεί τα ευρήματα της έκθεσης. Κανείς! Το μόνο που είπαν είναι ότι η κατά προτεραιότητα διάσωση του ευρώ ήταν κοινός στόχος όλων. Και της Ελλάδας!

Η Λαγκάρντ κάνοντας δηλώσεις για την συνωμοσία που αποκάλυψε η έκθεση είπε ότι 
"η Ελλάδα ανέλαβε να κάνει μια τεράστια προσαρμογή με πρωτοφανή βοήθεια από τους διεθνείς εταίρους της. Αυτό επέτρεψε στην Ελλάδα να παραμείνει μέλος της ζώνης του ευρώ - ένας βασικός στόχος για την Ελλάδα και τα μέλη της ζώνης του ευρώ".
Κουβέντα για την καταστροφή που υπέστη η Ελλάδα λόγω αυτής της "τεράστιας προσαρμογής". Κουβέντα για το γεγονός ότι η χώρα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο χωρίς καμιά προοπτική, χωρίς σήμερα ή αύριο. Το μόνο που τους ένοιαζε ήταν ένα: να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ. Γιατί; Διότι διαφορετικά το ευρώ και η ευρωζώνη θα κατέρρεε ταχύτερα απ' ότι τώρα με την Ελλάδα να φεύγει από δαύτο...