Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ! Ο πρόεδρος της ΟΣΥΠΑ διαολόστειλε το ΤΑΙΠΕΔ-(Video)


«Ας ξυπνήσουν οι Έλληνες»!!!


Τα γραφεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας τελούν υπό κατάληψη από τους εργαζόμενους. Αφορμή για την κατάληψη αποτέλεσε η επίσκεψη κλιμακίου του ΤΑΙΠΕΔ που απαίτησε να λάβουν οικονομικά έγγραφα, συμβάσεις με τους ιδιώτες των 14 περιφερειακών αεροδρομίων και άλλα στοιχεία από την υπηρεσία. Η ηγεσία της ΥΠΑ αρνήθηκε τον έλεγχο, δηλώνοντας πως δεν αναγνωρίζει το θεσμικό ρόλο του ΤΑΙΠΕΔ και ζητώντας να επιστρέψουν με εισαγγελική παραγγελία.

«Είμαστε κράτος, εκπροσωπούμε τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού και ιδιαίτερα του δημοσίου, κάτι το οποίο δεν κάνει το ΤΑΙΠΕΔ. Το ΤΑΙΠΕΔ είναι υπηρςσία ιδιωτικού δικαίου και εξυπηρετεί συμφέροντα των δανειστών και ιδιαίτερα των ιδιωτών που θέλουν να πάρουν μισοτιμής ή δωρεάν τα αεροδρόμια της χώρας» είπε ο πρόεδρος της ΥΠΑ.

«Τους ζητήσαμε ευγενικά να φύγουν και εκείνοι ήταν προκλητικοί, μας ειρωνευόντουσαν. Αν δεν ήταν ο διοικητής της ΥΠΑ θα είχε πέσει ξύλο. Προειδοποιούμε και την κυβέρνηση και το ΤΑΙΠΕΔ, οποιοδήποτε δημόσιο έγγραφο θα δίνεται με εισαγγελική παραγγελία», συνέχισε

Maria Callas: In questa reggia (acte II)


"Turandot"

Philharmonia Orchestra · Tullio Serafin

Enregistré à Londres en septembre 1954