Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Δ.Καζάκης στο e-roi.gr στις 11 Σεπτεμβρίου 2014


Ο Δημήτρης Καζάκης αναλύει όλα τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, και όχι μόνο, καθώς επίσης απαντά σε email με ερωτήσεις φίλων ακροατών, στην εκπομπή του «Στο Μικρόφωνο» μέσα από τον e-roi.gr στις 11 Σεπτεμβρίου 2014.

Ακούστε τις εκπομπές του e-roi web radio καθημερινά από τη σελίδα http://e-roi.gr/ με τον Δημήτρη Καζάκη και τους συντελεστές του σταθμού..

Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Της προπαγάνδας του φόβου και της εξαπάτησης. 

Από τη Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014, το δοκιμαστικό πρόγραμμα του e-roi.gr μεταδίδεται αποκλειστικά από τη νέα ιστοσελίδα του σταθμού: http://www.e-roi.gr/ ή εναλλακτικά εδώ: http://www.ustream.tv/channel/e-roi-g...
Στη σελίδα του σταθμού θα βρίσκετε πληροφορίες για το πρόγραμμα, στοιχεία επικοινωνίας και σιγά-σιγά όλο και περισσότερο ενδιαφέρον περιεχόμενο.

Για να ακούσετε, πατήστε στο "Ακούστε Ζωντανά" πάνω δεξιά στο μενού.

Για τους έχοντες smartphones & tablets υπάρχουν οδηγίες στην κεντρική σελίδα, στο κεντρικό τμήμα που αλλάζει περιεχόμενο αυτόματα.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με τον σταθμό μέσω e-mail στο onair@e-roi.gr ή μέσω facebook στο https://www.facebook.com/eroi.gr?ref=...

Ε.ΠΑ.Μ. ΣΕΛΙΔΑ - http://www.epam-hellas.gr/

Ε.ΠΑ.Μ. FACEBOOK - http://www.facebook.com/metopo


Δ.ΚΑΖΑΚΗΣ BLOG - http://dimitriskazakis.blogspot.com/


ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΕ ΣΕΛΙΔΑ - http://www.ekpompiae.gr/

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΤΟ ΧΩΝΙ'' - http://www.toxwni.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.