Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Οργανώνουν "Γαλάζια προβιά" για αντίσταση σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ!


Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Όπως τότε, με την ΕΔΑ. Έτοιμοι για επιχειρήσεις προβοκάτσιας. Να κλάψει, ή να γελάσει κανείς;

Από το tvxs:

“Σύσκεψη επωνύμων της διανόησης και των social media πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στην οποία συμμετείχαν ανησυχούντες από μια πιθανή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Το θέμα της συνάντησης ήταν 'τι θα κάνουμε αν έρθει ο Τσίπρας'.”

“Στην είσοδο της 'γιάφκας' του Λυκαβηττού, όπου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση, σύμφωνα με δημοσίευμα των 'Νέων' του Σαββατοκύριακου, ο οικοδεσπότης είχε τοποθετηθεί 'μελαψός κύριος' ο οποίος υποδεχόταν τους καλεσμένους. Πολλοί από όσους πήραν μέρος έχουν περάσει από την αριστερά αλλά τώρα είναι σφόδρα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.”

“Στην συνάντηση τέθηκε μεταξύ των άλλων το ερώτημα 'πως θα επικοινωνούμε με ασφάλεια' και προτάθηκαν τρόποι επικοινωνίας και προστασίας των υπολογιστών των μελλοντικών αντιφρονούντων από 'κατασκόπους' της αριστερής κυβέρνησης. Σύμφωνα με τον συντάκτη της εφημερίδας πρόκειται για κωμικοτραγική ιστορική επανάληψη της επιχείρησης 'Κόκκινη Προβιά', του διαβόητου δικτύου Gladio που είχε στηθεί από την CIA στην Ευρώπη μετά το 1945, σε περίπτωση που επικρατούσαν οι κομουνιστές στην Ελλάδα ή σε άλλη χώρα της Ευρώπης.”
“'Εχουμε κάτι σαν αυτοσχέδια γαλάζια προβιά', συμπεραίνει το δημοσίευμα, 'γιατί θεωρούν ότι δεν θα μπορούν πλέον να συναθροίζονται ανοιχτά' στο Κολωνάκι, καταλήγει το δημοσίευμα.”


Μπορεί να ακούγεται γελοίο και να προκαλεί μειδίαμα, αλλά τα πράγματα μπορεί να είναι σοβαρότερα απ'ότι δείχνουν:

“Το συστημικό κατεστημένο στην Ελλάδα προσπαθεί να παρουσιάσει τον ΣΥΡΙΖΑ ως μια μη-σοβαρή πολιτική δύναμη και να υποβαθμίσει την ραγδαία αλλαγή του Ελληνικού αλλά και του Ευρωπαϊκού πολιτικού σκηνικού, ειδικά μετά τις τελευταίες ευρωεκλογές. Την ίδια στιγμή, η παρούσα κυβέρνηση είναι έτοιμη να καταρρεύσει και προσπαθεί να σύρει την Αριστερά σε συμβιβασμούς, ώστε να την στιγματίσει ως εξίσου συνένοχη για τα καταστροφικά μέτρα που επιβάλει η Τρόικα, εφόσον χρειαστεί. Στην μεταπολεμική ιστορία και καθ' όλη τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, υπάρχει ένα πλήθος ενεργειών από την πλευρά των ΗΠΑ, με τις οποίες επιχείρησαν να αποτρέψουν την άνοδο της Αριστεράς στην Ευρώπη. Από επιχειρήσεις προβοκάτσιας από μυστικούς στρατούς ενάντια σε Αριστερές οργανώσεις (Gladio στην Ιταλία), μέχρι υποστήριξη δικτατορικών καθεστώτων (χούντα στην Ελλάδα). Είναι βέβαιο ότι το Αμερικανικό "βαθύ κράτος" θα επιχειρήσει να αποτρέψει ένα ντόμινο ανόδου της Αριστεράς στην Ευρώπη, για άλλη μια φορά, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα ζημιογόνο για τα συμφέροντα της οικονομικής ελίτ τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στην Ευρώπη. Η προπαγάνδα των συστημικών ΜΜΕ έχει ήδη αρχίσει.” (http://failedevolution.blogspot.gr/2014/11/blog-post_39.html)

Διαβάστε επίσης:


Πηγή:http://failedevolution.blogspot.gr/2015/01/blog-post_18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.