Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Μπήκαν στο σπίτι οι οχτροί

by To Skouliki Tom

Εξαιρετικά θετική κρίνεται η γνωμοδότηση που εξέδωσε το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), σύμφωνα με την οποία, οι εφοριακοί θα μπορούν να μπαίνουν στις κατοικίες ή τις επαγγελματικές έδρες των πολιτών για διενέργεια φορολογικών ελέγχων και αναζήτηση χρημάτων, χωρίς την παρουσία εισαγγελέα.

Οι εφοριακοί, εκτός από κομπιουτεράκια και χαρτοφύλακες, θα είναι εφοδιασμένοι με λοστούς και πολιορκητικούς κριούς για να κατεδαφίζουν τις πόρτες των σπιτιών όσων αρνούνται να τους ανοίξουν, οπότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αφήνετε τις πόρτες σας ξεκλείδωτες και να τους περιμένετε από πίσω με μία καραμπίνα.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, οι εφοριακοί θα κάνουν φύλλο και φτερό ντουλάπες, στρώματα και συρτάρια αναζητώντας χρήματα, ενώ σε περίπτωση που δε βρουν τίποτα θα πηδάνε τη γυναίκα του φορολογούμενου και θα βιάζουν τα παιδιά του μέχρι θανάτου.

Μάλιστα, η γνωμοδότηση προβλέπει ότι σε περίπτωση που στην κατοικία ή την επαγγελματική έδρα του φορολογούμενου δεν βρεθούν χρήματα ή αντικείμενα αξίας, το κτίριο θα ψεκάζεται με αέριο Zyklon B, οπότε κάθε ελληνικό σπίτι θα μετατραπεί σε ένα μίνι κρεματόριο, ώστε να εξαλειφθεί η φτώχεια και να επιβιώσουν μόνο οι πλούσιοι.


Ανακοίνωση σχετικά με τη γνωμοδότηση του ΝΣΚ έχει εκδώσει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Διαρρηκτών που κατηγορεί την Κυβέρνηση για δημιουργία αθέμιτου ανταγωνισμού μεταξύ εφοριακών και διαρρηκτών, οι οποίοι κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι και να το ρίξουν στην παρανομία.

Στο πλευρό των διαρρηκτών έχουν ήδη ταχθεί χιλιάδες πολίτες που υποστηρίζουν ότι προτιμάνε να τους ανοίγουν τα σπίτια οι διαρρήκτες παρά το Κράτος που είναι ο μεγαλύτερος ληστής και τρομοκράτης.

Τέλος, στην προσπάθειά της να διορθώσει τα κακώς κείμενα, η Κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι από τη διενέργεια φορολογικών ελέγχων θα εξαιρούνται οι εκκλησίες, οι μονές, τα μοναστήρια, οι τηλεοπτικοί σταθμοί, οι εφημερίδες, τα γήπεδα, τα αθλητικά κέντρα και οι εγκαταστάσεις των ομίλων εφοπλιστών που είναι τόποι ιεροί και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να συγχέονται με τα εγκόσμια.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Το άρθρο 9 του Συντάγματος θεσπίζει το άσυλο της κατοικίας και δεν επιτρέπει την έρευνα σε αυτή, παρά μόνο αν υπάρχει ρητή νομοθετική πρόβλεψη και πάντοτε με την παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής αρχής. Ευτυχώς που η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει ούτε ιερό ούτε άσυλο και δε διστάζει να ξεσκίζει το Σύνταγμα όποτε της καπνίσει.)

Πηγή:http://thethreemooges.blogspot.gr/2014/08/mpikan-sto-spiti-oi-oxtroi.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.