Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Τελικά ποιός είναι ο ρατσιστής και από ποιόν κινδυνεύουμε;


Του Δημήτρη Καζάκη

"Οι ορδές των μουσουλμάνων έρχονται, κρυφτείτε!..." 
Αυτό είναι το μήνυμα που με σύστημα διακινείται από το επίσημα μέσα προπαγάνδας στους πληθυσμούς της ΕΕ και των ΗΠΑ. Ιδιαίτερα μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες. Ποτέ άλλοτε - τουλάχιστον από την εποχή της ανόδου του ναζισμού στην Ευρώπη - δεν υπήρξε μια τόσο οργανωμένη και πλατειά εκστρατεία μαζικής υστερίας.

Τελικά από ποιούς κινδυνεύουμε; Από τους μουσουλμάνους, ή από τους Ευρωπαίους; 
Ποιοί είναι εκείνοι που διαλύουν με σύστημα ολόκληρη την Ανατολή κι όχι μόνο; Ποιοί είναι εκείνοι που δημιούργησαν τους τζιχαδιστές και τους επιτρέπουν ακόμη και τώρα να κατέχουν σημαντικό μέρος της Συρίας και του Ιράκ; Ποιοί είναι εκείνοι που στήνουν στρατόπεδα συγκέντρωσης για τα θύματά τους, δηλαδή για τα εκατομμύρια προσφύγων που οι ίδιοι και οι πόλεμοι που διεξάγουν, δημιούργησαν;
Αλήθεια :
  • οι μουσουλμάνοι είναι εκείνοι που μετέτρεψαν την πατρίδα μας σε κέντρο κράτησης προσφύγων για ολόκληρη την Ευρώπη; 
  • οι μουσουλμάνοι είναι εκείνοι που αρνούνται στην πατρίδα μας κάθε κυριαρχικό δικαίωμα; 
  • οι μουσουλμάνοι είναι εκείνοι που έχουν επιβάλλει στην Ελλάδα να μην αναγνωρίζει την προσφυγική ιδιότητα στους πρόσφυγες, προκειμένου να εγκλωβίζονται εδώ; 
  • οι μουσουλμάνοι είναι εκείνοι που κρατάνε σκόπιμα τις μάζες των εγκλωβισμένων προσφύγων σε συνθήκες τραγικής εξαθλίωσης, προκειμένου να τους εξωθήσουν σε εξέγερση ώστε να την καταστείλουν με αίμα;
Δείτε τι συμβαίνει στην Ειδομένη. Αν εμείς βρισκόμασταν εγκλωβισμένοι σκόπιμα σε ένα μέρος, χωρίς να ξέρουμε τι θα μας συμβεί αύριο, χωρίς να μας αναγνωρίζουν νομική υπόσταση και δικαιώματα, χωρίς ούτε καν τα απαραίτητα μιας στοιχειώδους διαβίωσης, τι θα κάναμε; Πόσο θα απέχαμε από μια εξέγερση;

Και σκεφτείτε ότι στην Ειδομένη είναι ήδη εγκλωβισμένοι γύρω στις 12.000 πρόσφυγες εκ των οποίων 4.000 είναι ανήλικα παιδιά. Οι συνθήκες διαβίωσης δεν περιγράφονται, ενώ η διατροφή για τη συντριπτική πλειοψηφία είναι ελλιπέστατη.

Αυτά καταγγέλλει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στις 22/3. Η Αρμοστεία καταγγέλλει συγκεκριμένα ότι:

 "...στην Ειδομένη, εκτιμάται ότι περίπου 10.000-12.000 άτομα, μεταξύ των οποίων περίπου 4.000 παιδιά, κατασκηνώνουν σε άθλιες συνθήκες σε μια άτυπη περιοχή κοντά στα σύνορα, κοντά σε μια σιδηροδρομική γραμμή. Η πλειοψηφία είναι οικογένειες, πολλές με μικρά παιδιά. 
Η υγιεινή είναι μια σημαντική ανησυχία και επηρεάζει αρνητικά την υγεία των ανθρώπων. Οι άνθρωποι καίνε πλαστικά και σκουπίδια για να ζεσταθούν. Το γενικό περιβάλλον είναι πολύ δύσκολο. Η Ύπατη Αρμοστεία και οι εταίροι της έχουν εργαστεί για τη βελτίωση της χωρητικότητας με την παροχή οικογενειακών μεγάλου μεγέθους σκηνών για μέχρι 2.400 άτομα και τη συλλογή σκουπιδιών. Τα κινητά αποχωρητήρια έχουν τεθεί σε εφαρμογή, αλλά δεν είναι αρκετά. 
Οι σκηνές έχουν παρασχεθεί για ευπαθείς οικογένειες και άτομα, συμπεριλαμβανομένων των 30 ασυνόδευτων ανηλίκων. Η Ύπατη Αρμοστεία επισκέπτεται τα κέντρα κράτησης, όπου τα ασυνόδευτα παιδιά είναι υπό προστατευτική επιτήρηση. Η διανομή τροφίμων έχει διευθετηθεί από διάφορους οργανισμούς (σάντουιτς και νερό), τρεις φορές την ημέρα, καθώς και γάλα, παιδικές τροφές και πάνες."

Δεν έχετε παρά να αναρωτηθείτε, τι θα κάνατε εσείς αν βρισκόσασταν στη θέση των προσφύγων; Το γιατί βέβαια η κυβέρνηση και οι Ευρωπαίοι τους θέλουν εγκλωβισμένους στην Ελλάδα και σε τέτοια εξαθλίωση, μπορεί να το αντιληφθεί εύκολα κανείς. Όχι μόνο γιατί έτσι μπορούν να τους υποβιβάσουν σε αλλοδαπούς χωρίς δικαιώματα, αλλά και για να τους εξωθήσουν σε εξέγερση ώστε να δικαιολογήσουν την ανάπτυξη δυνάμεων - κυρίως νατοϊκών - στην Ελλάδα. Όπως κάνουν και στις χώρες τους με άλλοθι τα τρομοκρατικά χτυπήματα.

Ας μην ξεχνάμε ότι η κυβέρνηση έχει ήδη υπογράψει συμφωνία για επέμβαση του ΝΑΤΟ, την οποία αρνείται να περάσει με νόμο από την Βουλή. Όπως άλλωστε απαιτεί το Σύνταγμα (άρθρο 27, παρ. 2). Γιατί; Τι θέλει να κρύψει από τους έλληνες πολίτες; Τι δεσμεύσεις έχει αναλάβει έναντι του ΝΑΤΟ; Η συμφωνία αφορά μόνο τον επιχειρησιακό έλεγχο του Αιγαίου, ή και την εδαφική ακεραιτότητα της Ελλάδας;

Σ' αυτά τα πλαίσια εντάσσεται και η έλευση των τούρκων χωροφυλάκων στα ελληνικά νησιά. Αποτελεί υλοποίηση εντολής από την ΕΕ και δεν συνοδεύεται ούτε καν με αποστολή αντίστοιχων Ελλήνων στην Τουρκία. Αυτό ήταν ένα ακόμη ψέμα της κυβέρνησης.

Τι δουλειά έχουν οι τούρκοι χωροφύλακες στα ελληνικά νησιά; Τι έρχονται να "ελέγξουν"; Καταρχήν είναι παντελώς παράνομοι και οι τοπικές αρχές οφείλουν να μην τους αναγνωρίσουν. Ο λόγος είναι το γεγονός ότι για την παρουσία τους απαιτείται - κατ' ελάχιστο - διμερής συμφωνία Ελλάδας-Τουρκίας η οποία οφείλει με βάση το Σύνταγμα να περάσει με νόμο από τη Βουλή. Όσο δεν περνά μια τέτοια συμφωνία από τη Βουλή, οι τοπικές αρχές στα ελληνικά νησιά έχουν κάθε δικαίωμα να μην αναγνωρίζουν τους τούρκους χωροφύλακες. Είναι θεμελιώδες πατριωτικό τους καθήκον.

Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά; Πώς γίνεται να κλείνονται και να υλοποιούνται συμφωνίες με ξένες δυνάμεις και κέντρα στο παρασκήνιο, χωρίς ούτε καν να περνάνε από τη Βουλή; Η χώρα απλά αλλάζει και επισήμως χέρια. Περνά σιγά, ήσυχα, αλλά σταθερά, υπό την στρατιωτικοπολιτική κατοχή ξένων δυνάμεων, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Ενώ η επικράτειά της, όπως τα ιμάτια του νεκρού Χριστού πάνω στο σταυρό, είναι ήδη στο παζάρι στο παζάρι των εταίρων μας με το καθεστώς Ερντογάν.

Εκεί καταντά μια χώρα όταν ο λαός της είναι τόσο δειλός και άπατρις, που επιτρέπει να τον κυβερνούν δωσίλογοι και πράκτορες ξένων δυνάμεων. Κι αυτό που του έλεγαν πολλοί - μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί - ότι έτσι και διεκδικήσει την ελευθερία και την ανεξαρτησία του από τη λυκοφωλιά της ΕΕ, θα του την πέσουν οι Τούρκοι, το ΝΑΤΟ και δεν ξέρω γω ποιός άλλος, θα το ζήσει πολύ σύντομα. Προκειμένου να διατηρηθεί η "ενότητα της Ευρώπης", όπως έλεγε τις προάλλες ο ζεν πρεμιέ της πολιτικής διαφθοράς, Ιάνης Βαρουφάκης.

Πηγή:http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2016/03/blog-post_24.html


ΣΧΕΤΙΚΑ:












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.