Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Ο Μουζάλας ομολόγησε κατάρρευση της ασφάλειας στη χώρα

"300.000 μετανάστες στην χώρα μας δεν είναι καταγεγραμμένοι" 

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 

Σε μια δήλωση σοκ προέβη μιλώντας στη Βουλή ο αναπληρωτής Υπουργός, Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας. Ειδικότερα, υπογράμμισε ότι περί τους 300.000 μετάναστες που βρίσκονται στην χώρα μας είναι «φαντάσματα».

Δεν υπάρχουν δηλαδή σε κανένα σύστημα, δεν είναι πουθενά εγγεγραμμένοι.
«Προσέξτε τώρα, ένα εκατομμύριο άνθρωποι πέρασαν από το 2000 μέχρι το 2015 και ένα 30% παραπάνω, που δεν καταγράφηκε. Αυτό λέει η επιστήμη του μεταναστευτικού», είπε και ξεκαθάρισε ότι «σήμερα εμείς καταγράφουμε τριακόσιες χιλιάδες νόμιμους μετανάστες και υπολογίζουμε ότι υπάρχουν κι άλλες τριακόσιες χιλιάδες οι οποίες δεν έχουν καταγραφεί».
Σε ότι αφορά την εξέλιξη του Μεταναστευτικού ο ίδιος σημείωσε:
«Υπολογίζουμε ότι, εφόσον οι ροές δεν αυξηθούν και εφόσον οι συμφωνίες με την Ευρωπαϊκή Ένωση εφαρμοστούν, μέχρι το τέλος του 2017 πάνω από είκοσι χιλιάδες πρόσφυγες θα έχουν μετεγκατασταθεί στην Ευρώπη. Στο ίδιο διάστημα εμείς θα πρέπει να εξασφαλίσουμε γι αυτούς, και για εμάς, συνθήκες ανθρώπινης αξιοπρέπειας, οι οποίες τιμούν και τη δική μας αξιοπρέπεια, και συνθήκες ασφάλειας και για αυτούς και για εμάς μέσα σε μια περιοχή έκδηλα ταραγμένη και ανασφαλή. Εννοώ τη λεκάνη της Μεσογείου, εννοώ το Αιγαίο, εννοώ τη Μεσόγειο από την πλευρά της Ιταλίας».
Τα όσα δήλωσε ο κ. Μουζάλας αποτελούν ομολογία τεράστιας αποτυχίας, αλλά και αποκάλυψη της μέχρι σήμερα κυβερνητικής συγκάλυψης στο θέμα των λαθρομεταναστών, οι οποίοι αρχικά ήταν πρόσφυγες, στη συνέχεια έγιναν ταλαιπωρημένοι μετανάστες και τελικά ομολογήθηκε πως περισσότεροι από 80% δεν είναι πρόσφυγες, αλλά "κάτι άλλο".
Στη συνέχεια, με σειρά -μπαράζ- κυβερνητικών δηλώσεων, οι οποίες στηριζόταν στην ευρωπαϊκή συμφωνία, η σημερινή κυβέρνηση επιχείρησε να "πείσει" -παραπλανώντας τους Έλληνες πολίτες- πως οι "πρόσφυγες" κυμαίνονταν μεταξύ 50 και 60 χιλιάδων, οι οποίοι διέμεναν -ελεγχόμενοι!- σε ανοικτά κέντρα κράτησης, όπου τους δίδονταν η απαραίτητη ανθρωπιστική βοήθεια.

Σήμερα, ο αρμόδιος υπουργός ομολόγησε πως οι καταμετρημένοι "πρόσφυγες" είναι 300.000(!!!), ενώ άλλες 300.000 υπάρχουν και κυκλοφορούν στην Ελλάδα, χωρίς οι κρατικές αρχές να γνωρίζουν που βρίσκονται. Δηλαδή, χωρίς να γνωρίζουν οι αρχές ασφαλείας ποιός τους σιτίζει, ποιός τους περιθάλπει, ποιός τους... ελέγχει! Και όλα αυτά, όταν η κυβέρνηση γνωρίζει πάρα πολύ καλά πως εκτός από τις διάφορες οργανώσεις επαγγελματιών ανθρωπιστών (βλ. ΜΚΟ), στην Ελλάδα δραστηριοποιούνται διάφορες μυστικές υπηρεσίες έως παρακρατικές και τρομοκρατικές οργανώσεις που λειτουργούν με δικό τους προγραμματισμό και "μοτίβο".

Επί της ουσίας, σήμερα ο κ. Μουζάλας ομολόγησε πως στην Ελλάδα υπάρχουν τουλάχιστον (το λιγότερο) 300.000 λαθρομετανάστες που κινούνται ανεξέλεγκτα και μπορούν να δημιουργήσουν οποιαδήποτε κατάσταση στο εσωτερικό της χώρας, εκθέτοντας σε μέγιστο κίνδυνο την ασφάλεια και τις ζωές των Ελλήνων πολιτών, καταλύοντας την εσωτερική ασφάλεια και κινούμενοι ενάντια και εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων!!!

Αν αυτός δεν είναι λόγος για άμεση παραίτηση τόσο του κ. Μουζάλα, όσο και της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που φέρει την απόλυτη ευθύνη αυτής της στυγνής ομολογίας ανικανότητας, με ό,τι αυτή συνεπάγεται για τις συνταγματικές ευθύνες των κυβερνώντων, τότε απορούμε τι, τελικά, πρέπει να συμβεί στην χώρα προκειμένου να παραιτηθεί αυτός ο εσμός των ιδεοληπτικά αγόμενων και φερόμενων που παριστάνουν την κυβέρνηση της Ελλάδας...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.