Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Το ΚΚΕ εργάζεται σκληρά για να έχουμε στις 26 κυβέρνηση Βορίδη


Ακόμα και συγκέντρωση αντιπερισπασμού στον ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να διοργανώσει το ΚΚΕ την Πέμπτη, ημέρα που παραδοσιακά ανήκει στην προεκλογική συγκέντρωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Κλιμακώνει έτσι με όλα τα διαθέσιμα μέσα το ΚΚΕ το σχέδιο που έχει αναλάβει εργολαβικά και εκτελεί συστηματικά για πλαγιοκόπημα του ΣΥΡΙΖΑ και άνοιγμα έτσι του δρόμου στο μαύρο μέτωπο που συσπειρώνεται πίσω από τη σημαία άλλοτε του φόβου και άλλοτε του αντικομουνισμού. Στόχος είναι την Δευτέρα 26 Ιανουαρίου να μην έχουμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά κυβέρνηση Βορίδη!

Στα κανάλια συνεχίζει το ΚΚΕ να συγκεντρώνει τα συγχαρητήρια, τα εύσημα, τον θαυμασμό των δημοσιογράφων για την συνεπέστατη και αταλάντευτη στάση του σε αυτή την προεκλογική περίοδο, την ίδια ώρα που οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ δέχονται σε κάθε λέξη τους πυρά ομαδόν. Έτσι και σήμερα είχε σειρά ο Μπογδάνος του Σκάι που έκθαμβος από την απάντηση του εκπροσώπου του ΚΚΕ αναφώνησε: Αυτή είναι μια γνήσια κομμουνιστική απάντηση! Εύγε!

Εύγε, εύγε, εύγε, συγχαρητήρια στο ΚΚΕ που δίνει γνήσιες κομμουνιστικές απαντήσεις στα πάνελ!
Ακόμα και αυτός ο μετριοπαθέστατος και ήρεμος Αντάρσυος Γιώργος Δελαστίκ έφτασε στο σημείο να διαπιστώνει οτι "κάτι δεν πάει καλά εδώ..."!
Κάτι δεν πάει καλά εδώ.... Τι δεν πάει καλά άραγε; Τι;;; Πού να ξέρουμε εμείς οι ταπεινοί και αγαθοί; Πού να τα ξέρουμε αυτά τα κόλπα;;;

Αλλά, αν δεν θα έχει καμιά διαφορά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ από την κυβέρνηση της ΝΔ, όπως περίπου ισχυρίζεται το ΚΚΕ, τότε γιατί δεν κάνει την προεκλογική συγκέντρωση του παράλληλα με αυτή της ΝΔ; Γιατί τα πυρά του στρέφονται αποκλειστικά και μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ; Δεν είναι περίεργο αυτό; Γιατί η κριτική του δεν είναι ισότιμη και προς τις δυο μεριές αλλά βαραίνει τόσο περισσότερο προς τη μια; 

Γιατί τελικά το ΚΚΕ προτιμά κυβέρνηση Βορίδη στις 26 παρά κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ; Τι έχει να χάσει; Τι κρύβει; Τι φοβάται; Γιατί φοβάται τόσο μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το ΚΚΕ;;; 

Ο έγκριτος Δελαστίκ με σαφήνεια κάνει την ίδια διαπίστωση:


Αλλά και η δημοσιογράφος της ελεύθερης ΕΡΤ, ρώτησε, με νόημα, σε συνέντευξη των εκπροσώπων των ΚΚΕ (μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ αν το ΚΚΕ είναι με τον καπιταλισμό για να πάρει την απάντηση: "θα αποδειχθεί... " και νωρίτερα πως "δεν υπάρχει κομμουνιστικό κόμμα, υπάρχει μόνο κατ' όνομα". 

Ο κόσμος του ΚΚΕ, ο αγνός, ο άδολος, αυτός που δεν είναι αναμειγμένος σε ίντριγκες και κόλπα είτε διαδικτυακά - γιατί υπάρχουν και τέτοια - είτε κομματικά και εξουσιαστικά, πρέπει να σκεφτεί πολύ καλά τι θα κάνει την Κυριακή, γιατί παίζεται πρωτίστως η ίδια του η ζωή και η ζωή των παιδιών του και πρέπει να βάλει πάνω απ' όλα το ίδιο του το βίωμα και τις ανάγκες του και αυτό που βλέπει και αγγίζει και μυρίζει γύρω του, και να βγει από την ψυχολογικό έλεγχο που του ασκεί το ΚΚΕ, γιατί πρόκειται για ψυχολογικό έλεγχο που παίζει με την ταξική του θέση και με μια αιματοβαμμένη ιστορία που καπηλεύεται και που δεν του ανήκει, δεν είναι ιδιοκτησία του, ανήκει στο λαό, σε όλο τον αγωνιζόμενο λαό που δεν είναι ιδιοκτησία αυτού εδώ του ΚΚΕ.

Προσέξτε φίλοι του ΚΚΕ, στις 26 πρέπει να έχετε τη συνείδησή σας ήσυχη, απέναντι στα παιδιά σας και σε αυτούς που αγαπάτε, να έχετε τη συνείδησή σας ήσυχη οτι, αν, ο μη γένοιτο, στις 26 έχουμε μια κυβέρνηση της μαύρης αντίδρασης των Βορίδη, Άδωνη, Μπαλτάκου, εσείς δεν θα έχετε συμβάλλει σε αυτό.

Και το ΚΚΕ να εύχεται να έχουμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στιις 26, αλλιώς ένα μόνο είναι βέβαιο: θα πέσει στο λάκκο που έσκαψε το ίδιο. Το ΚΚΕ, αν στις 26 έχουμε ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, θα αφανιστεί, γιατί κανένα νόημα δεν θα έχει τότε ολόκληρη η προεκλογική του ρητορική που εξαντλήθηκε αποκλειστικά και μόνο στον αντιΣΥΡΙΖΑ πόλεμο. Αντίθετα, το ΚΚΕ τότε και μόνο τότε θα έχει λόγο ύπαρξης, αν την επόμενη Δευτέρα ξημερώσει μια άλλη μέρα για την Ελλάδα και την Ευρώπη, μια μέρα όπου η αριστερά, έστω αυτή η μετριοπαθής, καταλαμβάνει ειρηνικά και με την ψήφο του λαού, την εξουσία.

Πηγή:http://kerasiakrinoi.blogspot.gr/2015/01/26.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.