Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Επιμένει η Real για το «τελεσίγραφο Σόιμπλε σε Χαρδούβελη» «Καυτός» Διάλογος


Ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, έσπευσε να διαψεύσει το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Real News που αναφέρεται σε «τελεσίγραφα» του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Ωστόσο από την εφημερίδα, με την οποία επικοινώνησε το Tvxs.gr, επιμένουν για την αξιοπιστία και την εγκυρότητα των πληροφοριών και υπογραμμίζουν: «Οι εξελίξεις θα το δείξουν».

Σύμφωνα με την εφημερίδα κατά τη συνάντηση του Γκίκα Χαρδούβελη με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο Βερολίνο, ο Έλληνας υπουργός οικονομικών είπε πως «χρειαζόμαστε ανάσες για να διατηρηθεί η πολιτική και κοινωνική σταθερότητα στην Ελλάδα». «Δεν μας ενδιαφέρουν τα εσωτερικά σας, ούτε καν οι ανάγκες σας για τις εκλογές. Τελειώστε με όσα έχετε δεσμευτεί», απάντησε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας.

«Θέλουμε να τελειώνουμε με το μνημόνιο και να βγούμε στις αγορές», φέρεται να συνέχισε ο Γκίκας Χαρδούβελης. «Η χώρα σας δεν είναι έτοιμη να βγει στις αγορές και δεν μπορεί να υπάρξει νέο δάνειο χωρίς νέο πρόγραμμα. Φοβόμαστε ότι χωρίς αυστηρή επιτήρηση θα ξαναρχίσετε την παροχολογία», ήταν η νέα απάντηση του Σόιμπλε, όπως αναφέρει η Real News.

«Ο διάλογος που δημοσιεύει η Real News δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και αποτελεί αποκύημα φαντασίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.

Πηγή:http://tvxs.gr/news/ellada/xardoybeli-apokyima-fantasias-telesigrafo-soimple

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.