Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

"Ρώσικο ζεϊμπέκικο με την υπογραφή της Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ"

Άλλη μια ακόμη ηγετική προσωπικότητα, που αποδεικνύει περίτρανα ότι ούτε γονατίζει ούτε σκύβει το κεφάλι. Θεωρείτε ένας ακόμη Τσε Γκεβάρα της Αργεντινής, μόνο που αυτή την φορά είναι γένος θηλυκού...Η μαχητική πρόεδρος με επιστολή της ενημέρωσε τον πρόεδρο των ΗΠΑ για την κατάργηση του δολαρίου  στις μεταξύ τους συναλλαγές με τον Κινέζο ομόλογό της.

Ο Πρόεδρος Σι Τζίνπινγκ έδωσε το ΑΑΑ+ στην ομόλογο του Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ σφραγίζοντας την συμφωνία του αιώνα με χρηματοδότηση ύψους 2,1 δισ. δολαρίων, χορήγηση πιστώσεων ύψους 4,7 δισ. δολαρίων.
Συμφώνησαν επίσης στην υπογραφή συμφωνίας swap τριετούς διάρκειας μεταξύ των δύο κεντρικών τραπεζών, ύψους 11 δισ. δολαρίων συνολική χρηματοδότηση, η οποία θα επιτρέπει στην Αργεντινή να χρηματοδοτεί, σε κινεζικό νόμισμα, τις εισαγωγές της από την Κίνα. Η  "παραγγελιά" δόθηκε και το  ζεϊμπέκικο χορεύει ο ίδιος ο πρόεδρος της Ρωσίας λένε διάφοροι οικονομικοί κύκλοι.


Τα πιόνια κινήθηκαν στην σκακιέρα.... και η Ρωσία εκπέμπει πλέον απο το έδαφος της Αργεντινής.
Μια σειρά απο στρατηγικές συμφωνίες έχουν αρχίσει απο το καλοκαίρι και φαίνεται οτι συνεχίζουν ακόμη..Ανοίγουν νέες ευκαιρίες και δημιουργούνται νέοι δεσμοί, όχι όμως μόνο. Ενώ ο Ρώσος πρόεδρος έχει θεσπίσει το ερχόμενο έτος ως Έτος Πολιτισμού μεταξύ της Ρωσίας και της Αργεντινής οι κινήσεις της προέδρου Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ προωθούν μια στρατηγική εταιρική σχέση μεταξύ των δύο χωρών ή των τριών(;)

Την πρόσκληση αποδέχθηκε με έκπληξη και ικανοποίηση η Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ, επαινώντας την πρωτοβουλία της ρώσικης πλευράς.  Ωστόσο, η δήλωση της προέδρου προ ημερών αιφνιδίασε τους παγκόσμιους οικονομικούς κύκλους.  Τελικά σχεδιάζεται η "δολοφονία" της (;), προφανώς η οικονομική δολοφονία διερωτόμαστε εμείς...αλλά και πάλι τις τελευταίες ημέρες είχαμε νέες εξελίξεις.

Άραγε οι τρείς χώρες έχουν ήδη αποφασίσει την "μοίρα" των ΗΠΑ ..αυτό που περιμένουμε φυσικά είναι οι αντιδράσεις των μουδιασμένων αγορών που κι αυτές με τη σειρά τους περιμένουν σαν πεινασμένες ύαινες να κατασπαράξουν τα πάντα στο πέρασμα τους.
Μια χώρα μεγάλη αμάρτησε, ο "Θεός" αποφασίζει να καταστρέψει τον λαό αυτό.
"Αμερική κατασταφήσεται"

Πηγή:http://bankauthors.blogspot.gr/2014/11/blog-post_66.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.