Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Η ψυχή μας είναι εδώ, στην Ανατολή ...


Του Ermippos Ermippiou

Όπως κάθε καλό μέσο ενημέρωσης, έτσι και το ΒΗΜΑ αξιολογεί τις ειδήσεις και κρίνει ποιες από αυτές είναι σημαντικές και άρα χρήσιμες για τους αναγνώστες του. Δεν μπορούμε δα να τα μαθαίνουμε όλα, είναι πάρα πολλά και αρκετά από αυτά θα ήταν χάσιμο χρόνου να μας απασχολήσουν.

Έτσι, το καλό μπλογκ έκρινε σήμερα ότι πρέπει οπωσδήποτε, για το καλό μας μέλλον και την σωστή μας ενημέρωση, να μάθουμε τι θέλει ο Μπαλτάκος. Διότι για να το θέλει αυτό που θέλει ο Μπαλτάκος δεν μπορεί παρά να είναι οπωσδήποτε κάτι σπουδαίο και κρίσιμο για την ζωή μας.

Ο Μπαλτάκος λοιπόν θέλει Ντεγκώλ ή Παπάγο. Και εξειδικεύοντας ακόμη περισσότερο θέλει να ιδρυθεί κόμμα πιο δεξιό από την ΝΔ, με αρχηγό κάποιον στρατιωτικό. Και για να μην σκάσουμε από την αγωνία, μας λέει ότι αυτός ο στρατιωτικός πρέπει να είναι ο Φράγκος Φραγκούλης, αυτή η μυθική μορφή του ελληνισμού. Και μάλιστα ο κ. Μπαλτάκος συναντήθηκε με τον στρατηγό και σοφούς βουλευτές, που αγωνιούν για το μέλλον της πατρίδας και κάνανε και σχέδια.

Όλα αυτά για να ξέρουμε μέχρι που θα το πάνε οι ορθολογιστές και οι ρεαλιστές, για να σώσουν το τομάρι τους. Επειδή είναι ικανοί να το πάνε μέχρι εκεί που θα χρειαστεί. Να φτάσουν μέχρι και την θεοκρατία, αν είναι απαραίτητο. Αν ο Φραγκούλης δεν αποδειχθεί επαρκής δεν θα διστάσουν να μας πασάρουν ακόμη και τον Άνθιμο, για να σωθεί η πατρίδα από τον κομμουνισμό και να παραμείνει στην Ευρώπη.

Την Ευρώπη των Βαλκανίων, εννοείται και της Μέσης Ανατολής. Διότι με την άλλη Ευρώπη, αυτή των Βρυξελλών, δεν έχουμε εδώ και καιρό και πολλές πνευματικές σχέσεις. Η ψυχή μας είναι εδώ, στην Ανατολή και ήταν πάντα εδώ, ακόμη και όταν νομίζαμε ότι με τις αστακομακαρονάδες και τα πούρα κοχίμπα γινόμασταν και μεις πολίτες του κόσμου και διαφωτισμένοι Ευρωπαίοι.

Το ζητούμενο από τις διεφθαρμένες ψευτοελίτ μας είναι ένα. Η απόλυτη κυριαρχία στις μάζες του ανορθολογισμού. Η απομάκρυνση μας και το οριστικό διαζύγιο από την λογική. Διότι μόνον έτσι θα ξεχάσουμε πώς φτάσαμε ως εδώ και θα προκρίνουμε ως λύση των προβλημάτων μας τις ασυναρτησίες της εθνικής μας εσωστρέφειας και το σπάσιμο του κεφαλιού ο ένας του άλλου. Με αυτούς διαιτητές και ρυθμιστές της κυκλοφορίας των ορμονών μας, Με άλλα λόγια απαραίτητους.

Και δυστυχώς υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι να τους ακολουθήσουν. Από τους εγχώριους υπανάπτυκτους τζιχαντιστές, που θα το κάνουν πρόθυμα, από ψυχική συνάφεια, μέχρι τους άλλους, τους χρήσιμους ηλίθιους, τον αχταρμά των λογικών και ρεαλιστών, των δήθεν ευρωπαϊστών, που θα το κάνουν νουνεχώς, από ανάγκη, την ίδια ανάγκη που τους κάνει και σήμερα να ψηφίζουν ποινικούς, για να σωθούν από τα χειρότερα.

Πηγή https://www.facebook.com/ermippos.ermippiou?hc_location=timeline

Πηγή:http://www.toportal.gr/?i=toportal.el.politikh&id=5356

#Οι υπογραμμίσεις δικές μου#

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.