Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Αποκία η "ΕΛΛΑΣ"...


700 εκ. ευρω ΚΕΡΔΗ ΣΤΑ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ "Αττική Οδός" ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15ΕΤΙΑ!

«Ελλά­κτωρ», Τράπεζα Πειραιώς , Όμιλος ΑΒΑΞ. 

Ετήσιος κύκλος εργασιών κοντά στα 200 μύρια! Ημερήσιες διελέυσεις 225.000. Ή αλλιώς... 80.000.000 διελεύσεις τον χρόνο. 

Πριν λίγες μέρες κατέθεσε μήνυση και ζητάει αποζημείωση 87 εκατ ευρώ από το ελληνικό κράτος για μειωμένη κίνηση λόγω πανδημίας! 

Δεν ξέρω πότε ήταν η τελευταία φορά που αισθανθήκατε υπερήφανοι πολίτες αυτού του κράτους. Για μένα ήταν η στιγμή της ψαυδαίσθησης της Ολυμπιάδας. Πέρασαν 17 χρόνια από τότε. 

Ποια υπερηφάνια, θα μου πείτε. Αντίθετα, ζούμε τη μια ταπείνωση μετά την άλλη. Σε όλα τα επίπεδα. Εθνικό, οικονομικό, κοινωνικό, πολιτικό. 

Σφαλιάρες στην εξωτερική πολιτική, κλωτσιές στα Γιούρογκρουπ, capital controls, μνημόνια, πανδημία, νεκρούς σε κάθε πλημμύρα, σε κάθε πυρκαγιά, σε κάθε χιονόπτωση. Οι καρπαζοεισπράκτορες παντού.

Ο τρόπος που σε βλέπουν οι άλλοι, εξαρτάται πάντα από τον τρόπο που βλέπεις εσύ τον εαυτό σου. Μετά από τέτοιο φιάσκο, όταν έχεις πνιγεί σε μια κουταλιά νερό, πώς περιμένεις να σε πάρουν οι "εταίροι" στα σοβαρά; 

Με ποιον τρόπο θα εκπροσωπίσεις, εσύ, ο ανίκανος, τη δική μου υπερφάνια να είμαι Έλληνας; Με ποιον τρόπο θα σταθείς αντάξιος για τον Λαό σου απέναντι στους άλλους; 

Έφερε έναν άσχετο, επικίνδυνα ανίκανο Κύπριο, χωρίς καμία απολύτως εμπειρία, από μία χώρα χωρίς καμία τεχνογνωσία κι εμπειρία στην Πολιτική Προστασία να αναλάβει υπουργός Πολιτικής Προστασίας στην Ελλάδα! 

Τελευταία λύση, ο Στρατός. Η "Φιλιππινέζα" του ελληνικού κράτους. Όπως σε κάθε πρόβλημα κάθε ιδιώτη, τελευταία λύση το κράτος! Κατά τα άλλα οι αγορές αυτορυθμίζονται! Είτε πρόκειται για διάσωση τραπεζών είτε σε κάθε θεομηνία , τελευταία λύση το κράτος, αυτό που τους φαίνεται υπέρογκο και θέλουν να το κάνουν μικρότερο. 

Και πάλι αποπροσανατολιστικό, παραπλανητικό σύνθημα: "Θέλουμε μικρότερο κράτος". Δεν θέλουμε μικρότερο κράτος, θέλουμε ΚΑΛΥΤΕΡΟ κράτος. Δεν σας ζήτησει κανείς μας να το κάνετε μικρότερο. Σας ζητάμε να το κάνετε καλύτερο. 

Βλέπεις ότι η ροή των αυτοκινήτων σταματάει και συνεχίζεις και βάζεις κόσμο από τα διόδια; 

Ο κάθε πολίτης που εγκλωβίστηκε στην Αττική, πλήρωσε για να εγκλωβιστεί! Έπεσε σε παγίδα. Είναι πάλι αυτό που λέμε, εμ δαρμένος... εμ κερατάς!  

Άλλωστε ως πολίτες αυτού του κράτους και δαρμένοι και κερατάδες είμαστε. 

Ο πορφυρογένητος "απαίτησε" -λέει- 2000 ευρώ αποζημίωση για κάθε εγκλωβισμένο όχημα από την Αττική Οδό! Σώπα ρε μπινέ, σοβάρα; Βάλτα εκεί που ξέρεις. 

Συνολικά δηλαδή κάπου στα 5.000.000 ευρώ πρόστιμο. 

Μα θα μου πεις.... σε ποιον θα βάλουν πρόστιμο οι μητσοτάκιδες και οι γεραπετρίτιδες, στον εαυτό τους; Οι ίδιοι και οι ημμέτεροι είναι από πίσω. 

Σε ποιούς νομίζουν ότι απευθύνοται; Σε γύφτους; Να εξαγοράσουν τί; Την χαμένη τιμή και υπόληψη του ελληνικού κράτους;   2 χιλιάρικα δεν είναι αποσημίωση, είναι χαρτζιλίκι για τα κάλαντα. 

Δείχνει πόσο κοστολογεί την αξιοπρέπεια τοπυ Έλληνα!

Πόσο κοστίζει ο σεβασμός; Πόσο κοστίζει το αίσθημα σφάλειας μου ως πολίτη αυτού του κράτους; 

Έστειλαν τους φαντάρους με τη φόρμα μάχης-παραλλαγής μέσα στη νύχτα, ούτε καν με φωσφορούχα γιλέκα σφαλείας. Χωρίς γάντια, με γυμνά χέρια. 

Ποιο θα είναι τελικά το "'επαθλο" για τα φανταράκια; Θα σας πω... 5 μέρες "τιμητική" με 2 μέρες οδοιπορικά. Που σημαίνει και ενα 300αρι εξοδα για τον καθένα να παει για λίγες μέρες στο σπιτάκι του.

Περισσότερα από όσα θα κοστίσει σε κάθε μέτοχο το δήθεν "προστιμο"

πηγη:https://www.facebook.com/profile.php?id=100011638035171
[Ο τιτλος δικός μου]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.