Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Εμβόλια λοιπόν, μέχρι να σβήσει ο ήλιος...


Του Πέτρου Αργυρίου

Μα γιατί να μην εμπιστευόμαστε τους (ει)δικούς τους; Σάμπως, μας έχουν πει ποτέ ψέματα; Ή μήπως παίξαν με τις ζώες μας; Επιτρέψτε μου να διορθώσω: Δεν είναι δικιές μας πια οι ζωές μας, ούτε τα σώματα μας. Ανήκουν στην ιατρική κυνότητα, το κράτος και τις φαρμακευτικές. Βλέπετε, χάρη μας κάναν και μας απαλλάξαν μιας και δια παντός από αυτό το τρομερό άγχος. Είναι άλλωστε γνωστό και της Κουτσής Μαρίας (κουτσή από πρόσφατη θρομβοεμβολή), πως για να αποκτήσεις υψηλό πόστο, περνάς από ανιχνευτή ψεύδους και κάνεις απανωτές ακτινογραφίες ήθους. Από μια διάσταση ανωτέρων όντων ερχόμενοι, οι ειδικοί δεν μετέχουν ανθρωπίνων κουσουριών. 

Νταξ, είστε πολύ τέλειοι, αν και οι περισσότεροι, επίτηδες σκατόφατσες και παλιόμουτρα, για να μας κάνετε να ξεπεράσουμε και τον ρατσισμό της εμφάνισης.  

Λατρεύω Ματίνα Παγώνη. Για πάρτη της θα κανα όλα τα εμβόλια του κόσμου. Θα δοκίμαζα τον κάθε δοκιμαστικό σωλήνα σαν να ταν σφηνάκι. Και υγρό μπαταρίας θα παιρνα σαν να ταν πανάκριβη φραπεδιά. Θα κανα μυτιές όλα τα σκευάσματα του κόσμου. Θα ρουφούσα με το καλαμάκι μου κάθε τι που υπάρχει ακόμη σε κλινική δοκιμή.

Μα γιατί αργούν αυτές οι κλινικές δοκιμές; Βγάλτε τα όλα τώρα. Δεν μπορούμε να περιμένουμε με τόσες αρρώστιες να κυκλοφορούν εκεί έξω. Θέλουμε το εμβόλιο για τα πάντα. Και τα κοάλα. Αχ, μανούλα, κράτα με αγκαλιά.  Ή μάλλον, καλύτερα όχι. Είναι ανεύθυνο και αντικοινωνικό. Και συ μωρή, τι το βυζαίνεις το παιδί; Να το κολλήσεις και να σου ψοφήσει θες; 

Κάνω ότι μου πουν. Κάνω τα πάντα. Κι ακόμη περισσότερα. 

Γίναμε όλοι παιδιά του σωλήνα. 

Και δοθήκαν λέει όλοι τους, ψυχή τε και σώματι στην ιατρική και θυσιάσαν την ελευθερία τους στον βωμό της. Οποία αφοσίωσις στα υψηλά και τα ωραία. Σαχλές και πρόθυμες Ιφιγένειες γίναν όλοι τους και καμάρι το χαν και με το μαχαίρι του θυσιαστή θέλουν να βγάλουν το μάτι αυτού που δεν του κάθεται καλά του βωμού. 

Νταξ. Πολλά τα αντισώματα, τα σώματα ασφαλείας, πολλά τα σώματα, πολλά τα αντιγόνα. Από Αντιγόνες όμως γιοκ. 

Μα τι σου ζητάμε μωρέ; Δεν σου ζητάμε καν να υπογράψεις, άντε οπισθοδρομικέ. Εμείς σου βάζουμε υπογραφή γενετική στο μπράτσο σου, να μη μας πολυκουράζεσαι κιόλας, με το ζόρι να σε σώσουμε. Με το έτσι θέλω. Για το καλό σου. Σε νοιαζόμαστε. Σε αγαπάμε για αυτό και σε ... 

Μα τι σου ζητήσαμε μωρέ; Να μην κάνεις τίποτε. Και το χαψες. Και αφού το σιγουρέψαμε πως τίποτε δεν σκοπεύεις να κάνεις για αυτά που σκοπεύαμε να σου κάνουμε, μετά σου ζητάμε και μάσκες και πιστοποιητικά, και τεστ κι ότι μαλακία μας κατέβει στο κεφάλι. Κι όλα αυτά, γιατί δέχτηκες να μην κάνεις τίποτε. Μα τίποτε. Κι ως εκ τούτου, δικαίως σε κρίνουμε ως τιποτένιο, κι έτσι σου φερόμαστε. 

ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ: Η μεγαλύτερη αρετή του 21ου αιώνα. Και των μέσων του 20ου. Και κάθε χούντας. Ήρωας είναι αυτός που θυσιάζεται για τους άλλους και από τέτοιους έχουμε ξεμείνει εδώ και χρόνια γιατί ήταν ντεμοντέ στις εποχές της τρυφηλότητας. Αυτός που θυσιάζεται επειδή του το λέει το καθεστώς, είναι απλά φασίστας. Κι από δαύτους, γέμισε η τρ-υφήλιος. Εμβόλια λοιπόν, μέχρι να σβήσει ο ήλιος. 

Ας εμπιστευτούμε λοιπόν τους ειδικούς. Αυτοί ξέρουν....

ΠΑΝΔΗΜΑΓΩΓΟΙ - The Documentary - YouTube

ΠΑΝΔΗΜΑΓΩΓΟΙ - Το Ντοκυμαντέρ για την Πανδημία στην Ελλάδα


ΠΗΓΗ:Η σελίδα FB του Πέτρου Αργυρίου


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δρ. ΕΥΑ ΔΟΥΒΑΡΑ: "Αυτόν τον εφιαλτικό κόσμο ετοιμάζουν για εμάς και τα παιδιά μας." ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ LINKS





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.