Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Αστεϊσμός, αυθαιρεσία, εκφοβισμός και αδίστακτες πολιτικές εναντίον των Ελλήνων ασθενών...


Toυ Κωνσταντίνου Φαρσαλινού

Πριν από 4-5 ημέρες, πρώην βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος από την περιοχή της Στερεάς Ελλάδας πρότεινε σε Βόβολη, Αντωνιάδη, Γάκη, Κούβελα και Ιωαννίδη να φτιάξουν μια δομή για τη νοσηλεία των “αρνητών του εμβολιασμού” στην Ελλαδα, με κεφάλαια από τους “αντιεμβολιαστές”, και με εργαζόμενους “αρνητές” υγειονομικοί. Είπε ακόμη να φέρει ο Ιωαννίδης δωρεές και χορηγίες από τις ΗΠΑ.

Δεν θα σχολιάσω τον “αστεϊσμό” σε μια περίοδο που πλησιάζει η ώρα να ξεπεράσουμε σε θανάτους ακόμη και τους “δολοφόνους” Σουηδούς. Δεν θα σχολιάσω την αυτοκρατορικού τύπου αμετροέπεια και έπαρση των υποστηρικτών των αποτυχημένων συνειδήσεων, αποτυχημένων όχι μόνο για τη διαχείριση αλλά και για τη δειλία να μην αναλαμβάνουν την ανάληψη της ηθικής ευθύνης των καταστροφών που προκάλεσαν και προκαλούν. Θα σχολιάσω όμως ότι δεν πρότεινε να αποκτήσει η νέα δομή των “μαύρων προβάτων” κεφάλαια από την επιστροφή των ασφαλιστικών εισφορών, που έχουν πληρώσει τα “μαύρα πρόβατα” για να τα λυμαίνονται αποκλείοντάς τους από τα δικαιώματα που τους προσφέρουν αυτές οι εισφορές.

Αλλά ποιος έχει την ψευδαίσθηση ότι οι εμβολιασμένοι είναι σε καλύτερη μοίρα; 

Οι εμβολιασμένοι που θα χρειαστούν ΜΕΘ στο Ρέθυμνο, αισθάνονται τυχεροί που έκλεισε η ΜΕΘ και πλέον δεν θα κινδυνεύουν από COVID (ούτε όμως θα έχουν πρόσβαση σε ΜΕΘ όμως); Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ https://tinyurl.com/483pbup3

Οι εμβολιασμένοι ασθενείς που θα χρειαστούν χειρουργική επέμβαση στο Καρπενήσι, αισθάνονται ευτυχείς που έκλεισε η χειρουργική κλινική κι έτσι δεν θα κινδυνεύουν από COVID (ούτε όμως θα μπορούν να χειρουργηθούν); Πηγή:  STAR Κεντρικής Ελλάδας https://tinyurl.com/utrdxsyr

Μέσα σε αυτό τον ορυμαγδό, διευθυντής κλειστής χειρουργικής κλινικής “διαφημίζει” την ένδειά του στην αντίληψη της Ελληνικής γλώσσας, συγχέοντας τις έννοιες θύτης και θύμα. Αντί λοιπόν να υψώνει με θάρρος τη φωνή του στους θύτες, εκείνους που αποφάσισαν τον ομαδικό βιασμό της λογικής και του κάθε Έλληνα πολίτη με τη διάλυση του συστήματος υγείας, συμπεριφέρεται με τρόπο που παραπέμπει σε τρολ δια του επαγγελματικού και ηθικού εκβιασμού/εκφοβισμού απέναντι σε ένα από τα θύματα, στους υγειονομικούς που έδιωξαν από το σύστημα υγείας. Διότι ο κύριος αυτός πιθανότατα δεν έχει διαβάσει ούτε τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας, ούτε τη διακήρυξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ που περιγράφει τι σημαίνει αξιοπρέπεια, ούτε φυσικά έχει ξανακούσει τις λέξεις ηθική και ευθύνη. 

Και επειδή κάθε παρωδία θα πρέπει στο τέλος να κορυφώνεται, φτάνουμε στην ολοκλήρωση με την διάλυση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Δια της κατάργησης μεγάλου αριθμού ιδιωτών ιατρών, που αντί να ενισχυθούν και να συμμετάσχουν από την πρώτη μέρα στη διαχείριση της πανδημίας, γίνονται κι αυτοί ένα από τα εργαλεία με τα οποία "πωλούν" κάποιοι προστασία. 

Στη σημερινή εποχή, η οικονομική και ηθική δημοπρασία συνειδήσεων λαμβάνει πλέον διαστάσεις Αρμαγεδδώνα. Ένας στρατός προθύμων υπηρετών των διαταγμάτων για την προστασία του λαού και του κράτους επιδίδονται σε μια πρωτοφανή επίθεση εναντίον όλων των πολιτών. Μέλη της ιατρικής επιστημονικής κοινότητας δεν ντρέπονται να σωπαίνουν ή και να συμμετέχουν στο έγκλημα λεηλασίας της δημόσιας υγείας που συντελείται τόσο από την αρχή της πανδημίας όσο και, κυρίως, σήμερα. Αποδεικνύουν καθημερινά αν και πόσο σέβονται το κορυφαίο λειτούργημα της ιατρικής. Έχουν μετατραπεί σε τρομοκράτες της κοινωνίας, των γονέων και των παιδιών. Συμμετέχουν στον ευτελισμό της κορυφαίας κατάκτησης του εμβολιασμού, που μετατρέπεται σήμερα σε εργαλείο εκτροπής του πολιτισμού και κατάργησης της αξιοπρέπειας, και που εδραιώνεται στη συνείδηση των περισσοτέρων ως μια πράξη “απελευθέρωσης” από την ομηρία που θεσμοθέτησαν οι ψευτο-ηθικολόγοι σωτήρες, αντί για πράξη προαγωγής της υγείας. 

Για άλλη μια φορά θα επισημάνω ότι θα πρέπει ΟΛΟΙ (εμβολιασμένοι και μη-εμβολιασμένοι) να ξυπνήσουμε και να αρχίσουμε πάλι να σκεφτόμαστε. Η σημερινή κατάσταση μας απειλεί όλους. Το ζήτημα δεν είναι η διάθεση και η επιλογή του εμβολιασμού, ούτε η συμβολή του στη διαχείριση της πανδημίας. 

Το ζήτημα είναι ο τρόπος ζωής μας, η αξιοπρέπεια μας, και η επικίνδυνη αντίληψη ορισμένων που θεσμοθετούν την τιμωρητική “δημοκρατία” των ελαχίστων που αποφασίζουν να δώσουν ελευθερίες σε λίγους. Αυτά υποστηρίζουν ορισμένοι “αριστερίζοντες” και “δεξιίζοντες” υμνητές των αποβλήτων της ιστορίας, που δεν σταματούν την προπαγανδιστικού τύπου τρομοκρατία ούτε στα παιδιά. Σε όσους διαφημίζουν την "υποχρεωτική σωτηρία", η απάντηση έχει δοθεί μέσα από τις μαύρες σελίδες της ιστορίας της ανθρωπότητας. Και εκεί ανήκουν. 

Τα κίνητρα της σημερινής κατάστασης μπορεί να είναι άγνωστα, αλλά σίγουρα δεν περιλαμβάνουν την υγεία διότι την υποβαθμίζουν ραγδαία. Κι αυτό μας αφορά όλους, ανεξάρτητα από τις επιλογές μας. Το αφήγημα γκρεμίζεται…

Η χυδαία πολιτικοποίηση της επιστήμης με την πανδημία, είναι μια ξεκάθαρη πραγματικότητα. Οι συμμετέχοντες και οι σιωπηλοί αλλά πρόθυμοι υποστηρικτές, είναι συνυπεύθυνοι. Κι όποιος νομίζει ότι η κατηφόρα τελειώνει με την πανδημία, ας ρίξει μια ματιά και στο σχέδιο διαχείρισης της κλιματικής αλλαγής. Οι τελευταίες ανατιμήσεις σε ενέργεια και βασικά είδη διατροφής αποτελούν το προεόρτιο μιας τεχνητής επισιτιστικής κρίσης. Ένα ακόμη πρόβλημα για το οποίο κάποιοι θα “προσφερθούν” να μας σώσουν δια της βίας. 

Πρόκειται πλέον για μια κοινωνία-ανθρωποφάρμα. Μια κοινωνία που μετατρέπεται σε αγέλη προβάτων, με το βοσκό να επιβάλλει τον απόλυτο έλεγχο, και τα εντεταλμένα ή πρόθυμα τσοπανόσκυλα να καθογηγούν δια της βίας και της τρομοκρατίας τα πρόβατα συμμετέχοντας στην επιχείρηση "προστασίας".  

Μέσα σε αυτή την κατάσταση, αποχαιρετώ τον μεγάλο ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ. Με μια ευχή για όλους μας, από το τέλος μιας ιστορικής του συναυλίας. 

ΣΩΠΑ, ΟΠΟΥ ΝΑ’ ΝΑΙ ΘΑ ΣΗΜΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ. 

Θα πρέπει οι καμπάνες να είναι εκκωφαντικές. Όποτε κι αν συμβεί, αργά ή γρήγορα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.