Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Η..."ΑΦΥΠΝΙΣΗ" των ΠΡΑΙΤΟΡΩΝ...


 Του Νίκου Καραβέλου

Δεν μπορούσε, αυτός ο γίγας του νόμου και της τάξης, ο κ. Χρυσοχοϊδης, να αφήσει κάποιον ασύδοτο ένστολο να μειώσει και συκοφαντήσει τα "ιερά και τα όσια" της ΕΛ.ΑΣ!

Είπε πως είναι αντίθετος με τις βιαιότητες που διέπραξαν αστυνομικοί στη Νέα Σμύρνη , (δηλαδή ένας δύο από το σώμα των χιλιάδων αστυνομικών).

Αστυνομικών, οι οποίοι σέβονται τον πολίτη που τους πληρώνει τον μισθό, και δεν απλώνουν γλώσσα και χέρι επάνω του (πλην όταν εκτελούν εντολές).

Αστυνομικών που σέβονται το Σύνταγμα και τις διεθνείς συμβάσεις και γι αυτό μοιράζουν πτυσσόμενα ρόπαλα και  πρόστιμα σε πολίτες που δυστυχούν. (πάντα κατόπιν εντολών).

Αστυνομικούς που νυχθημερόν,  προστατεύουν , αλωνίζοντας σαν χιτλερικοί, αναζητώντας "αρνητές του ιού και της μάσκας, (κατ εντολήν άρρωστημένων).

Γιατί άρρωστος είναι όποιος επιλέγει να δέρνει ή να καταπιέζει ή να βασανίζει (κατόπιν εντολής), για να βγάζει τα προς το ζην! Οι δε εντολές (δούναι και λαβείν) φτάνουν στους Πρωτόπλαστους!

Τώρα τους πήρε ο πόνος;  Όταν γράφαμε ασταμάτητα πως δεν είναι ο "μπάτσος", αλλά οι εντολές προς αυτόν το μέγα πρόβλημα (παρά το ότι αυτοτελώς ευθύνεται και ο ίδιος ως αυτουργός), είχαμε βροντώδη σιωπή των σήμερον "ξιφομάχων"της λεγομένης " κατά συνθήκην δημοκρατίας".

Τώρα ο δικηγορικός σύλλογος άκουσε το ξυπνητήρι; Τώρα οι Κήνσορες της νομιμότητας δικηγόροι αρθρογραφούν πετώντας τα ζεστά παπλώματα; 

Τώρα και οι συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ, άκουσαν τον κόκκορα στο κοτέτσι;

Τώρα και η  Εισαγγελία σηκώθηκε βαριά, τεντώθηκε, νίφτηκε, ντύθηκε, υποδέθηκε και διέταξε έρευνα;

Τι θα πει η έρευνα; Μήπως θα διατάξει έρευνες για την κατάλυση του πολιτεύματος μιας χώρας που κυβερνάται έναν χρόνο τώρα με δυο πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, που επικυρώνουν όσοι σήμερα σχίζουν τα ρούχα τους, και δεκάδες υπουργικά μαστίγια;

Τι θα πει η έρευνα; Μήπως θα πει πως έχουν διαπράξει εσχάτη προδοσία οι πολιτικοί ποντικοί της χώρας όλων των αποχρώσεων, που "μασκοφορέθηκαν" ,αφήνοντας την πλουτοκρατία να λυμαίνεται τον τόπο μας;

Τί θα πει η έρευνα; Μήπως ότι με συναίνεση όλων επιβάλλονται πειραματικά εμβόλια σε ανύποπτους πολίτες;

Όχι βέβαια! Αυτό, θα μας πουν οι καλοί μας δικονομολόγοι εκφεύγει των ορίων της έρευνας. Αυτό είναι αντικείμενο μιας άλλης στο μέλλον έρευνας, εκεί πέρα στα μέσα του Αντισύμπαντος, περιοχής,που ανήκει κατά τόπον, στην αρμοδιότητα της Εισαγγελίας και πάντων των πραιτόρων της "νομιμότητας".

Να ξέρετε ότι πρώτος θα κόψει το νήμα και τα κεφάλια των φυσικών αυτουργών τραμπούκων,(αλλά όχι των ηθικών αυτουργών), ο....Χρυσοχοϊδης! Γιατί αλλιώς πρέπει να κόψει το δικό του, του κ. Μητσοτάκη και του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ και δεν μπορούμε να ελπίζουμε. Μόνο τα κεφάλια των δυο τριών "καθαρμάτων" θα δούμε κομμένα έτσι για κάθαρση, εκτόνωση και τόνωση του "ηθικού "της αστυνομίας, ώστε να συνεχίσει να σέρνει με τα ρόπαλα και τα πρόστιμα, τους πολίτες στα πεζοδρόμια.

Για να δούμε πόσο αλλάξαμε, να τελειώσουμε με κάτι:  Όταν έφεραν με γαλλικά πλοία στην Ελλάδα την καρμανιόλα, ζήτησαν δήμιο με μισθό. Κανείς δεν τόλμησε να γίνει δήμιος. Στο Μεσολόγγι έβαλαν έναν Γάλλο να κόβει κεφάλια κι ο καφετζής, μόλις ήπιε  τον καφέ του , έσπασε το φλυτζάνι . Στο Ναύπλιο βρέθηκε , με τα πολλά,ένας  γυφτοκρητικός αλλά η μάνα του, του πέταξε στα μούτρα τα πρώτα φράγκα που κέρδισε από την εκτέλεση. Σημειώστε ότι τη "θέση" αρνήθηκαν ακόμη οι θανατοποινίτες του Παλαμηδιού! [1]-[2]

Έτσι ήταν τότε ο αμόρφωτος κόσμος μας!

Σήμερα, αν προκήρυσσαν θέση δήμιου με  ΑΣΕΠ, θα γινόταν σκοτωμός!

Πόσο μάλλον για θέση Αστυνομικού!

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

[1] Κυριάκος Κάσσης, "Αντιεξουσιαστές και ληστές  στα βουνά της Ελλάδας από το 1825 έως το 1950".


[2] Άρθρο μου στο διαδίκτυο με τίτλο "Η Καρμανιόλα"-ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

https://www.ilioupoligiaolous.gr/article.php?id=11205

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.