Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

ΠΡΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ...


«…Σε κάθε τόπο θα βρεθούνε κάμποσα φιλόδοξα και ιδιοτελή καθάρματα, που θα εξυπηρετήσουν πρόθυμα τους σκοπούς μου, γιατί αυτό θα είναι ο μόνος τρόπος για να αναδειχτούν και να πλουτίσουν στη χώρα τους…»


Αδόλφος  Χίτλερ

ΠΡΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
         Ιούνιος 2017
     ‘Eλληνες & Ελληνίδες Συμβολαιογράφοι

Ο Ελληνικός Λαός έχει αφήσει υπόλοιπα με την Ιστορία, τον οικονομικό δωσιλογισμό και το οργανωμένο έγκλημα των μαυραγοριτών  της ναζιστικής κατοχής. Με νωπή τη μνήμη και ζωντανές  ακόμα τις θύμισες,

Σας προειδοποιεί!

Προειδοποιεί τις δυνάμεις της σύγχρονης κατοχής και τους συνεργάτες της, ότι δικαιώματα ιδιοκτησίας  θα αποκατασταθούν στους νόμιμους  ιδιοκτήτες τους όταν ο λαός ξεφορτωθεί το δωσιλογικό πολιτικό σύστημα  και ανακτήσει την πατρίδα.
Και αυτή η στιγμή,  δεν είναι μακριά!
Εθνικό αίτημα και έργο απονομής ύψιστης  δικαιοσύνης θα είναι η ακύρωση των αγοραπωλησιών και επιστροφή όλων των περιουσιών που λεηλατήθηκαν κατά τη διάρκεια της μνημονιακής  κατοχής, όλων όσων  απωλέσθησαν, ή άλλαξαν χέρια,  είτε δυνάμει εντολών  που επέβαλαν οι Δανειστές,  είτε με φαινομενικά νόμιμη διεξαγωγή, ή, φαινομενικά εθελουσία  παραχώρηση.

Έλληνες και Ελληνίδες  Συμβολαιογράφοι


ΣΗΜΕΡΑ επικαλούμενοι τον πατριωτισμό σας  υποβάλουμε
ΥΣΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΗ

►Καλούμε σε συσπείρωση όλους τους έντιμους, πατριώτες  συμβολαιογράφους, αυτούς που δεν εμπλέκονται σε παραδικαστικά κυκλώματα,  αυτούς που  σέβονται τον ανυπαίτιο οφειλέτη,   
►να συμπαραταχθούν με τον ελληνικό λαό και να εμποδίσουν με κάθε τρόπο την λεηλασία της περιουσίας των ελλήνων από τις δυνάμεις της σύγχρονης κατοχής και τους συνεργάτες τους, 

►να απαιτήσουν την καθαίρεση από το συμβολαιογραφικό σώμα αυτών των προθύμων που αγόρασαν την  ηλεκτρονική πλατφόρμα πλειστηριασμών ως  μπίζνα  αρπαγής των περιουσιών του λαού,  σαν κοινοί κερδοσκόποι κι όχι ως δημόσιοι λειτουργοί με κύρια ευθύνη τους την αμερόληπτη υπεράσπιση του Δικαίου, αυτών που πρόθυμα αγόρασαν ακόμα και την γκιλοτίνα που θα σύρουν τους συμπατριώτες τους, τους: 
  
1.Γεώργιο Ρούσκα, πρόεδρο Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς, Αιγαίου & Δωδεκανήσων.                  

2.Ιωάννα Χρουσαλά Μπιλίση, πρόεδρο Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσ/νίκης.

3. Χρήστο Τερζίδη, πρόεδρο Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θράκης.
4.Ιωάννη Παππά, πρόεδρο Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Ιωαννίνων.

5.Στυλιανή Αρχοντάκη-Καλογεράκη, πρόεδρο Συμβολαιογραφικού Σύλλογου Εφετείου Κρήτης.

6.Ιωάννη Κόνσουλα, πρόεδρο Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Λάρισας.

7. Παναγιώτη Δουμουλάκη, πρόεδρο Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Ναυπλίου.

8. Ιωάννα Μπονέλη Συμεωνίδη, πρόεδρο Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Πάτρας.


Ε.ΠΑ.Μ. Βερανζέρου 4, Τηλ: 210-3428676  www. epamhellas.gr 


Η εικόνα απο :http://www.mixanitouxronou.gr/mia-didaktiki-istoria-gia-ta-akinita-tis-katochis-pou-chathikan-gia-enan-teneke-ladi-stin-apeleftherosi-i-polites-strafikan-enantion-ton-mavragoriton-pou-erapsan-nomo-sta-metra-tous/


ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017
Καταιγίδα πλειστηριασμών ακινήτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε όλη τη χώρα! (πίνακες στοιχείων 28/6/2017)


...//...

Λαϊκές αντιδράσεις απέναντι στην συμβολαιογραφική "χολέρα" (Βίντεο)

H πρόεδρος του συλλόγου συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης, Ιωάννα Μπιλίση- Χρουσαλά και η οποία πρωτοστατεί στην διενέργεια πλειστηριασμών είναι γνωστή για τις προκλητικότατες δηλώσεις της. Δεν αρκεί που κάνει την βρόμικη δουλειά συνεργώντας ώστε με τους πλειστηριασμούς λαϊκή περιουσία να καταλήξει στα νύχια κορακιών έχει το θράσος να διαμαρτύρεται και για τις λαϊκές αντιδράσεις που υπάρχουν απέναντι στο πρόσωπο της για την συμμετοχή της σ' αυτό το έγκλημα που διαπράττεται με ευθύνη κύρια της κυβέρνησης.

Οπως την ακούμε να μας λέει στο παρακάτω βίντεο που παραθέτουμε διαμαρτύρεται γιατί πολίτες "κινήθηκαν απειλητικά να με δείρουν, με εξύβριζαν, με έφτυναν, κατά τρόπο απαράδεκτο ... ". (Αλήθεια ποιος θα ήταν ο αποδεκτός τρόπος γ' αυτή ώστε να εκδηλωθεί στο πρόσωπο της η λαϊκή αποδοκιμασία για την άθλια δουλειά που επιτελεί, φυσικά με το αζημίωτο; ).

"Είμαστε συναισθηματικοί άνθρωποι, δεν είμαστε ζώα ... και μάλιστα τώρα που λένε ότι  θα βγουν πολλά ακίνητα και κατοικίες στον πλειστηριασμό φοβούμαστε ότι θα αντιδράσει ο κόσμος πολύ άσχημα" συμπληρώνει η ίδια, περιγράφοντας το δράμα που βιώνει.  Κοίτα να δεις ο "εχθρός λαός"! Θέλουν να τον πετάξουν από τα σπίτια του και να τον καταστήσουν άστεγο και αυτός έχει την αναίδεια να μην αποδέχεται το "σφάξε με αγάμ ν αγιάσω'! 

Σε περασμένη του μπλογκ μας που τιτλοφορούσαμε «Πλειστηριασμοί: Η αντιδραστική μικροαστική αντίληψη του Αδωνη σε γυναικείο σπικάζ» είχαμε ασχοληθεί αναλυτικά με τις απαράδεκτες δηλώσεις που είχε κάνει αυτή η "κυρία", αναφερόμενοι σε όσους/ες δραστηριοποιούνται στο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς. Μάλιστα η ίδια στοχοποίησε τον αγωνιστή δάσκαλο Ηλία Σμήλιο που δραστηριοποιείται στο να μην περάσει η λαϊκή περιουσία στα χέρια κράτους –τραπεζιτών, για να λάβει αυτή την απάντηση.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ενώ γνωρίζουμε ότι την κύρια ευθύνη για το έγκλημα σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων με τους πλειστηριασμούς βαρύνει την κυβέρνηση, τα καθάρματα που συμμετέχουν -για να προσωπικά τους οφέλη- σ' αυτό το έγκλημα δεν μπορεί να μείνουν στο απυρόβλητο. Πηγή:http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/06/blog-post_124.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.