Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Tί Lazard τί Rothschild!!! Eίναι και φθηνότερη...


Η Ελλάδα σχεδιάζει να ορίσει ως σύμβουλο για τος χρέος της την επενδυτική τράπεζα Rothschild, σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times, και μάλιστα πριν το επόμενο Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα Έλληνες κυβερνητικοί αξιωματούχοι ελπίζουν να οριστικοποιήσουν τη συμφωνία με στελέχη της Rothschild μέσα στις επόμενες ημέρες, σε μια προσπάθεια να έχουν ένα ακόμη όπλο στη φαρέτρα τους ενόψει του κρίσιμου Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου.

Ο σχεδιασμός της ελληνικής πλευράς προβλέπει ότι η Rothschild θα συμβουλεύσει την Ελλάδα για κάθε πτυχή που αφορά το χρέος της, συμπεριλαμβανομένων των διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές της, τη συμμετοχή της Ελλάδας στο QE της ΕΚΤ και την προσπάθεια για έξοδο στις διεθνείς αγορές, αποκάλυψε στους FT ανώνυμη πηγή που έχει γνώση των συζητήσεων μεταξύ των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με τους FT η επικείμενη συμφωνία με τη Rothschild θα αντικαταστήσει την αντίστοιχη συμφωνία του 2012 που είχε συνάψει το ελληνικό δημόσιο με την αμερικανική επενδυτική τράπεζα Lazard. Για τις υπηρεσίες που παρείχε στην Ελλάδα η Lazard έχει κερδίσει το ποσό των 25 εκατ. δολαρίων, σύμφωνα με τους FT.

Πηγή:http://www.liberal.gr/

Σχολιο ιστολογίου: Την είδηση την επιβεβαίωσε πανηγυρικά ο τσίπρας σήμερα 17 02 2017 στη Βουλή...Μάλιστα υποστήριξε οτι μας στοιχίζει και λιγότερο!!!


Διάβασε επίσης:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.