Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Η... αντικειμενική δημοσιογραφία στον πλανήτη των πιθήκων (βίντεο).

«Ουδείς ποτέ, ούτε δι' αμοιβής, ούτε δια ραβδισμών κατώρθωσε να επιβάλη εις γάτον να πράξη, όσα πράττουσιν οι σκύλοι, οι δούλοι και οι γελωτοποιοί.»
Εμμανουήλ Ροΐδης

του askordoulakos

Με τίτλο: «Το χρέος του Βερολίνου δεν παραγράφεται!», κυκλοφόρησε την περασμένη Κυριακή, 20 Αυγούστου, η... αντικειμενική Realnews, ενισχύοντας την απέλπιδα προεκλογική προετοιμασία της δοσιλογικής κυβέρνησης των αριστερών Κουίσλινκς.

Η... αντικειμενική εφημερίδα του Χατζηνικολάου «αποκάλυψε» απόρρητο έγγραφο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους προς τη Βουλή, επισημαίνοντας γεμάτη στόμφο κι εθνική... αυτοπεποίθηση ότι «ήρθε η ώρα για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων»...

Στο ρεπορτάζ της, η... αντικειμενική εφημερίδα αναφέρεται και «στα σχέδια της κυβέρνησης για τη συζήτηση στη Βουλή και το αίτημα προς τις γερμανικές Αρχές». Για τις γερμανικές αποζημιώσεις γράφουν στην ίδια... αντικειμενική εφημερίδα ο Πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης και ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., Γ. Κουμουτσάκος.

Το ίδιο πρωί της περασμένης Κυριακής, ο γράφων είχε την ατυχία να ακούει στο αυτοκίνητο το αληθινό ραδιόφωνο του REAL FM, το οποίο είχε ξεκινήσει σταυροφορία υπέρ της ενότητας και της συναίνεσης μεταξύ του πολιτικού (υπο)κόσμου, με σκοπό τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων!

«Τσίπρας και Μητσοτάκης πρέπει να κάτσουν σ’ ένα τραπέζι με σκοπό την από κοινού διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων» αναφωνούσε πρωί πρωί κάποιος απίθανος τύπος, που παρίστανε το δημοσιογράφο (Νιφλής τ’ όνομά του, αν δεν απατώμαι), με αποτέλεσμα ο γράφων να βρεθεί πολύ κοντά στη σύγκρουση με προπορευόμενο όχημα.

Θ’ αναρωτηθεί κάποιος άνθρωπος με μέσο νου, πως είναι δυνατόν να διεκδικήσουν από κοινού τις γερμανικές αποζημιώσεις, ένας τύπος, που κουρέλιασε -υπέρ της Γερμανίας και του ΝΑΤΟ- το 64% του δημοψηφίσματος μαζί μ’ έναν άλλο τύπο, τον οποίο η SIEMENS βαστά από τ’ αχαμνά. 

Είναι προφανές, ότι η παρούσα κυβέρνηση πνέει τα λοίσθια κι ως εκ τούτου άρχισε η επιστράτευση...των καλών μπάτσων, ήτοι των «αντικειμενικών» απολογητών της σύγχρονης γερμανικής κατοχής της Ελλάδας.

Το γεγονός, ότι η παραπάνω προπαγάνδα είναι επιπέδου... Μίκυ Μάους κι αντιμετωπίζει τους πολίτες, ως πιθήκους, δε μας ξενίζει. Το ίδιο επίπεδο επιχειρημάτων και προπαγάνδας αντιμετωπίσαμε και κατά τις τελευταίες μέρες της δοσιλογικής κυβέρνησης Σαμαρά, από τους έτερους, δεξιούς παπαγάλους της κατοχικής λαίλαπας (Κουρδιστό Πορτοκάλι, ΑΝΤΕΝΑ κλπ). Το λάδι στο καντήλι των (αριστεροδεξιών, Λεβέντικων, Ποταμίσιων κλπ) δοσιλόγων τελειώνει σιγά-σιγά κι ο κώλος της μαϊμούς αρχίζει να γίνεται αντιληπτός, ακόμα και στους πιο καλόπιστους-αφελείς πολίτες, που (έκοντες άκοντες) ξεγελάστηκαν από τους αδίστακτους κι ατάλαντους αριστερούς απατεώνες.

Δεν υπάρχουν πλέον λογικά επιχειρήματα, με τα οποία θα μπορέσει κάποιος να υπερασπιστεί τα ελληνόφωνα τυχοδιωκτικά καθάρματα της Μέρκελ και του Ομπάμα, που παριστάνουν τους πολιτικούς και κακοποιούν τους πολίτες.  Ουδείς αξιοπρεπής άνθρωπος, όποια ιδεολογία, ή πολιτική άποψη κι αν έχει, δεν μπορεί πλέον να υπερασπιστεί το παρόν πολιτικό προσωπικό. Κι όπως είναι φυσικό, έχει επιστρατευτεί εκ νέου κάθε καρυδιάς δημοσιογραφικό -κι όχι μόνο- καρύδι και κάθε είδους βλακεία και χυδαιότητα, ώστε να παραμείνουν στην εξουσία τα ρεμάλια της ξενοκρατίας και της κατοχής και να συνεχίσουν την απαλλοτρίωση της πατρίδας μας. 

Μιας λοιπόν και πλησιάζουμε στην επέτειο ίδρυσης του ΕΑΜ, ας επισημάνουμε για άλλη μια φορά, ότι αυτό που τρέμουν άπαντες οι βοηθοί εκπλήρωσης των κατακτητών, είναι η ενότητα του λαού, με σκοπό την απελευθέρωση της πατρίδας του, την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και την επανάκτηση των βασικών ατομικών και κοινωνικών του δικαιωμάτων του.

Γι’ αυτό ποντάρουν στους εναπομείναντες ηλίθιους κι απελπισμένους της κοινωνίας, χρησιμοποιώντας άθλιους προπαγανδιστές κι επιχειρήματα, όπως τα παραπάνω.


Πηγή:από το «Βαθύ Κόκκινο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.