Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016

Η Ευρώπη θωρακίζεται καταστρέφοντας την Ελλάδα...


Η Γερμανία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο αποτυχίας της συμφωνίας ΕΕ - Τουρκίας  Μετά την οικονομική έρχεται και η δημογραφική καταστροφή, για να σωθεί η Ευρώπη...! 

Για το ενδεχόμενο αποτυχίας της συμφωνίας Ευρωπαϊκής Ένωσης - Τουρκίας για τους πρόσφυγες προετοιμάζεται η γερμανική κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού «Der Spiegel» από το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, το οποίο μεταξύ άλλων επισημαίνει ότι πρέπει να εξασφαλιστεί η πλήρης συνεργασία της Ελλάδας, ακόμη και αν χρειαστεί να της ασκηθεί οικονομική πίεση.

Σύμφωνα με εσωτερικό έγγραφο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών που επικαλείται το περιοδικό, παρότι επισήμως το Βερολίνο τονίζει ότι δεν υπάρχει καμία αφορμή κατάρρευσης της συμφωνίας, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο αποτυχίας της, καθώς οι επιπτώσεις των τρεχουσών εξελίξεων στην Τουρκία είναι «απολύτως ασαφείς». «Δεν αποκλείεται εκ νέου ανάγκη δράσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο», σημειώνεται στο έγγραφο.

Ήδη, όπως αναφέρεται, διαπιστώνονται προβλήματα στην επαναπροώθηση προσφύγων από την Ελλάδα προς την Τουρκία και, αν η συμφωνία αποτύχει, θα πρέπει τα εξωτερικά σύνορα της Ε.Ε. μεταξύ της Τουρκίας και της Ελλάδας «να προστατευτούν αξιόπιστα» από την FRONTEX.
Πρόσφυγες οι οποίοι φθάνουν στην Ευρώπη ή δεν μπορούν να απορριφθούν για ανθρωπιστικούς λόγους, «θα πρέπει να συγκεντρώνονται σε κέντρα υποδοχής κοντά στα σύνορα, να καταγράφονται και να κατανέμονται βάσει ποσόστωσης στα κράτη-μέλη», επισημαίνεται στο έγγραφο, όπου τονίζεται: «Πρέπει να εξασφαλιστεί η συνολική συνεργασία της Ελλάδας - και με τη χρήση οικονομικής πίεσης. Διαφορετικά υπάρχει η απειλή να υποχωρήσουμε σε μια συνοριακή γραμμή, η οποία μπορεί να κρατηθεί μόλις στα Δυτικά Βαλκάνια».
«Μια διεύρυνση των ελέγχων στα γερμανικά σύνορα με την Ελβετία και την Γαλλία, μπορεί να καταστεί απαραίτητη, σε περίπτωση μετακίνησης των μεταναστευτικών οδών. Για την προστασία των εξωτερικών συνόρων, συμπεριλαμβανομένης της επαναπροώθησης, τρίτες χώρες έχουν μια ενισχυμένη σημασία: Η προθυμία και η δυνατότητά τους για συνεργασία μπορεί να ενισχυθεί οικονομικά», 
καταλήγει το περιοδικό, αναφερόμενο στο περιεχόμενο του εγγράφου του υπουργείου Οικονομικών.

Με απλά λόγια, το σχέδιο της γερμανικής Ευρώπης, για να διασωθεί από τους τεράστιους πληθυσμούς λαθρομεταναστών εάν καταρρεύσει η μέχρι σήμερα συμφωνία με την Τουρκία, είναι να μετατρέψει την Ελλάδα σε μία τεράστια φυλακή ανθρώπων αγνώστου ταυτότητας και αγνώστων προθέσεων. Με αυτό τον τρόπο μετά την οικονομική καταστροφή, η γερμανική Ευρώπη σχεδιάζει να επιβάλλει στην Ελλάδα και την δημογραφική καταστροφή, ενώ θα μετατρέψει το σύνολο των χαρακτηριστικών της Ελλάδας μεταβάλλοντάς την σε ένα ισλαμικό κράτος.ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: Το σχετικό άρθρο του SPIEGEL :***


Κρυφές νυχτερινές πτήσεις “προσφύγων” στην καρδιά της Ευρώπης

Πυκνώνουν οι μαρτυρίες: Από τα μεσάνυχτα και μετά, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Μέρκελ φέρνει κρυφά χιλιάδες πρόσφυγες με αλλεπάλληλες πτήσεις σε γερμανικά στρατιωτικά αεροδρόμια

Γράφει ο Μάρκους Μέελερ
Έρευνα: The New American με πληροφορίες από το περιοδικό Kopp Verlag 
Απόδοση: "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!"

Από την περσινή κοσμοπλημμύρα των “προσφύγων” στην Ευρώπη, το κλείσιμο των συνόρων μεταξύ διαφόρων χωρών έχει σχεδόν ανακόψει τη ροή των μεταναστών προς τη Γερμανία με χερσαία μέσα. Η Αυστρία ειδικότερα δεν συνεργάζεται πια με την οδηγία για το μεταναστευτικό, αφού κατασκεύασε φράκτες και άρχισε διασυνοριακούς ελέγχους στα σημεία διέλευσης από την Σλοβενία και την Ιταλία.

Η γερμανική κυβέρνηση είναι προφανώς αποφασισμένη να ζωντανέψει εικόνες από το γνωστό σαρκαστικό ποίημα του Μπρεχτ, αφού κανόνισε να μεταφέρονται οι μετανάστες κρυφά σε γερμανικό έδαφος, με νυχτερινές πτήσεις. Το καθεστώς Μέρκελ δείχνει αποφασισμένο να υποκαταστήσει τον γερμανικό λαό με άλλους, μέσω του εποικισμού.

Ακούγεται σαν παρανοϊκή φαντασίωση, αλλά για του λόγου το αληθές, σας παραθέτουμε σχετικό άρθρο της διαδικτυακής σελίδας του γερμανικού περιοδικού Kopp Verlag:

Οι επίσημες εκτιμήσεις λένε ότι η προσφυγική κρίση στη Γερμανία επιβραδύνεται. Όλο και λιγότεροι πρόσφυγες επιχειρούν την διαδρομή με τα πόδια μέσω της βαλκανικής οδού, ενώ δεν βλέπει κανείς σχεδόν καθόλου ειδικές διαδρομές τραίνων ή λεωφορείων. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Προφανώς μεταφέρονται με αεροπλάνα. Δίχως να τις δει ή να τις ακούσει κανείς, η μια πτήση τσάρτερ μετά την άλλη προσγειώνονται σε αεροδρόμια της Γερμανίας.

Το βράδυ της περασμένης παραμονής Πρωτοχρονιάς, ένας όχλος σεξουαλικά ερεθισμένων μουσουλμάνων κυνήγησε και επιτέθηκε σε γυναίκες, μετατρέποντας την Κολωνία σε μια ζώνη ανομίας. Έτσι η θετική διάθεση για την προγραμματισμένη γιορτή προς τιμή των προσφύγων εξανεμίστηκε, ακόμη και για τους πιο εγκάρδιους Γερμανούς. 

Σήμερα, μετά από την κατακραυγή που επακολούθησε, οι επαγγελματίες έποικοι της Μέρκελ αναγκαστικά φθάνουν κρυφά. [Και δεν ξεχνάμε τις υποσχέσεις της κυβέρνησης ότι οι νεοεισερχόμενοι θα ήταν όλοι τους τέλεια καταρτισμένοι επαγγελματίες: γιατροί, μηχανικοί, κλπ.]


Επιβιβάζονται σε ναυλωμένα αεροπλάνα στην Τουρκία και στην Ελλάδα. Προσγειώνονται στη Γερμανία αργά τη νύχτα. Εν συνεχεία, διανέμονται από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Μετανάστευσης και Προσφύγων (BamF) με λεωφορεία στα κέντρα υποδοχής.

Υπάρχουν αναφορές από αρκετές πηγές του Kopp Online, οι οποίες παρατήρησαν ασυνήθιστα έντονη κίνηση στα γερμανικά αεροδρόμια. Μέχρι στιγμής, τα γερμανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν αναφέρουν τίποτε.

Και μία μόνο ματιά στους πίνακες με τις πτήσεις της 8ης  Αυγούστου αρκεί για να αντιληφθεί κανείς ότι κάτι ασυνήθιστο συμβαίνει. Από τις 00:30 μετά τα μεσάνυχτα, αρχίζει η “ώρα αιχμής των προσφύγων”. Αεροπλάνα από την Τουρκία και την Ελλάδα προσγειώνονται κάθε λίγα λεπτά.

Οι διαδοχικές προσγειώσεις συνεχίζονται όλη τη νύχτα και τελειώνουν γύρω στις 6 το πρωί. Παρακάτω αποκαλύπτουμε ένα τυχαίο παράδειγμα από το αεροδρόμιο Κολωνίας-Βόννης: κατά τη διάρκεια της ημέρας (δεξιά στήλη στην παρακάτω εικόνα) υπάρχει μόνο μία πτήση από κάποια χώρα της ανατολικής Μεσογείου. Αναμφίβολα, ο τουρισμός στην Τουρκία και την Ελλάδα έχει εντελώς καταστραφεί λόγω των πολλών ταραχών και του ασταθούς πολιτικού κλίματος. Τη νύχτα, όμως, (αριστερή στήλη) δεν υπάρχουν ποτέ λιγότερες από έντεκα πτήσεις:


00:30     Heraklion (Greece)
00:55      Istanbul (Turkey)
00:55      Adana (Turkey)
01:25 Izmir (Turkey)
01:55 Antalya (Turkey)
02:40 Antalya (Turkey)
02:50 Antalya (Turkey)
03:55 Istanbul (Turkey)
04:10 Marsa Alam (Egypt)
05:30 Istanbul (Turkey)
06:05 Izmir (Turkey)
 Στους πίνακες ανακοινώσεων του αεροδρομίου, ο τόπος προορισμού επισημαίνεται ως "Άγνωστος".

Στο αεροδρόμιο του Ανόβερου, τη νύχτα, μεταξύ 1:35 π.μ. και 6:15 π.μ. υπάρχουν έξι αφίξεις από: Μπουργκάς, Ηράκλειο, Σμύρνη, Αττάλεια (1), Αττάλεια (2) και Άγκυρα. Ένας αναγνώστης ανέφερε στο Kopp Online ότι και στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ προσγειώνονται αεροπλάνα αργά τη νύχτα.


Στη συνέχεια, τα αεροπλάνα απογειώνονται και πάλι, αλλά στις οθόνες ο προορισμός επισημαίνεται απλώς ως “Άγνωστος”. Όποιος επιχειρήσει να αναζητήσει το επίσημο σχέδιο πτήσεων του αεροδρομίου του Ντίσελντορφ δεν θα βρει τίποτε. Ανάμεσα στα μεσάνυχτα και στις 6 π.μ. δεν αναφέρεται καμία απολύτως πτήση στους επίσημους πίνακες.

Ένας άλλος αναγνώστης ανέφερε στο Kopp Online:

“Εδώ στο Βούνστορφ, που απέχει λίγα χιλιόμετρα από το Ανόβερο, υπάρχει μια στρατιωτική αεροπορική βάση της Bundeswehr (γερμανικών ενόπλων δυνάμεων). Εδώ και αρκετό καιρό παρατηρούνται όλο και περισσότερες πολιτικές πτήσεις, οι οποίες προσγειώνονται και απογειώνονται εκεί, και στη συνέχεια, δεκάδες λεωφορεία αναχωρούν από τον συγκεκριμένο χώρο. Αναρωτηθήκαμε πολλές φορές γιατί ειδικά εκεί παρατηρείται εντελώς ξαφνικά τόση δραστηριότητα, ενώ πριν δεν προσγειωνόταν ποτέ κανένα επιβατικό αεροσκάφος. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσγειώνεται κανένα επιβατικό αεροπλάνο στο Βούνστορφ. Εκτός αν θέλουν κάποιοι να κρύψουν κάτι από τους πολίτες”.

Την Τρίτη, η συχνότητα των προσγειώσεων γίνεται πυρετώδης από τις 00:30 π.μ. και μετά. Άλλο ένα παράδειγμα, αυτή τη φορά από το αεροδρόμιο Κολωνίας-Βόννης:

00:40 Thessaloniki (Greece)
00:55 Istanbul (Turkey)
00:55 Adana (Turkey)
01:25 Izmir (Turkey)
01:25 Istanbul (Turkey)
01:50 Adana (Turkey)
02:25 Antalya (Turkey)
02:40 Antalya (Turkey)
02:45 Antalya (Turkey)
02:50 Antalya (Turkey)
04:20 Ankara (Turkey)
05:35 Nador (Morocco)
06:05 Izmir (Turkey)

Τι να συμπεράνει κανείς από τα παραπάνω; Αληθεύει ότι η κυβέρνηση της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ φέρνει κρυφά πλήθη μουσουλμάνων “προσφύγων” στα γερμανικά αεροδρόμια και στρατιωτικές αεροπορικές βάσεις με μυστικές νυχτερινές πτήσεις; Η μομφή αυτή διατυπώνεται ευθέως στο παραπάνω αποκαλυπτικό άρθρο του Μάρκους Μέελερ, που πρωτοδημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Kopp Verlag και συμπληρώνεται με νέες λεπτομέρειες καθώς πυκνώνουν οι μαρτυρίες.

Εκπρόσωποι της γερμανικής κυβέρνησης διαψεύδουν τα όσα αποκαλύπτονται στο δημοσίευμα, δηλώνοντας ότι είναι εντελώς ανυπόστατα. Ωστόσο, η αξιοπιστία της καγκελαρίου Μέρκελ όσον αφορά στο συγκεκριμένο θέμα είναι σχεδόν ανύπαρκτη, αφού η ίδια έχει κατ’ επανάληψη αποδειχθεί ότι ψεύδεται, επιχειρώντας να συγκαλύψει διάφορα θέματα γύρω από την λαθρομετανάστευση και τους πρόσφυγες. 


Αυτός είναι και ένας από τους σημαντικούς λόγους για τους οποίους οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η άλλοτε δημοφιλής Μέρκελ εμπνέει πλέον ευρέως δυσπιστία και η υπόληψή της έχει διασυρθεί, όχι μόνο στη Γερμανία αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: Το σχετικό άρθρο του Kopp Verlag :


****Ενταση στη σύσκεψη δημάρχων Κρήτης για το προσφυγικό - Οι όροι που έθεσαν

Η διευρυμένη σύσκεψη της ΠΕΔ Κρήτης, έγινε σήμερα στη Λότζια του Ηρακλείου παρουσία δημάρχων του Περιφερειάρχη Κρήτης , των αντιπεριφερειαρχών του νησιού , βουλευτών και ευρωβουλευτών και διήρκησε περίπου πέντε ώρες.

Κατά τη σύσκεψη υπήρξε προβληματισμός , επιφυλάξεις και κάποιες φορές και εντάσεις για το όλο θέμα, χωρίς όμως να παρθεί συγκεκριμένη απόφαση για το θέμα, καθώς οι δήμαρχοι εκτίμησαν ότι αυτή δεν μπορεί να ληφθεί χωρίς να είναι ενήμεροι για τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό της κυβέρνησης για το ρόλο της Κρήτης.

Απ’ την αρχή της συνάντησης είχε τεθεί το θέμα της συνάντησης του κ. Μουζάλα, προκειμένου να απαντήσει στα καίρια ερωτήματα και τις απορίες τους, ενώ αναφέρθηκε ότι δεν υπάρχει σχεδιασμός από πλευράς κυβέρνησης για το συγκεκριμένο θέμα.

Κατά τη σύσκεψη, οι βουλευτές που πήραν μέρος, υπεραμύνθηκαν των θέσεων των κομμάτων τους για το προσφυγικό.
Οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που παραβρέθηκαν στη σύσκεψη, τόνισαν πως δεν πρέπει να υπάρχει πολιτική αντιπαράθεση σε τέτοια συζήτηση και εξέφρασαν την ανάγκη να γίνουν σε σωστά πλαίσια και υπό προϋποθέσεις οι δομές φιλοξενίας.
Από την πλευρά τους, οι βουλευτές της αντιπολίτευσης επέκριναν την κυβέρνηση για την πολιτική της στο μεταναστευτικό, ενώ εξαπέλυσαν βέλη κατά του κ. Μουζάλα .

Πηγή: 
http://www.iefimerida.gr/news/283981/entasi-sti-syskepsi-dimarhon-kritis-gia-prosfygiko-oi-oroi-poy-ethesan#ixzz4HonOz06n


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.