Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016

Λίγο πιό "Μαρδάκας..." πεθαίνεις!!!


Μάρδας σε μετανάστες: Επενδύστε και θα πάρετε άδεια παραμονής!!!

Σχέδιο με το οποίο θα εξεταστεί το οικονομικό προφίλ των προσφύγων και των μεταναστών που βρίσκονται στη χώρα μας μελετά η κυβέρνηση, όπως αποκάλυψε ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας.

Ο Δημήτρης Μάρδας, μιλώντας σήμερα σε πρωινή εκπομπή στην τηλεόραση του Σκάι, ανέφερε πως η κυβέρνηση μελετά σχέδιο σύμφωνα με το οποίο θα εξεταστεί το οικονομικό προφίλ των προσφύγων και μεταναστών στη χώρα μας. Ο κύριος Μάρδας υπογράμμισε χαρακτηριστικά πως «εάν υπάρχουν κάποιοι εξ’ αυτών που έχουν τη δυνατότητα να επενδύσουν στη χώρα από 250.000 ευρώ θα έχουν ευνοϊκή μεταχείριση παραμονής».

Δεν θέλησε να τοποθετηθεί επίσημα για το από που θα προέλθουν τα 5 δισ. ευρώ που αναφέρονται ως δημοσιονομικό κενό σήμερα και σημείωσε «πως δεν είναι απαραίτητο να προέρχονται από φόρους με τη σημερινή μορφή τους. Υπάρχουν διάφορα σενάρια υπό συζήτηση σήμερα εντός της κυβέρνησης».

Αναφερόμενος στη διαχείριση του προσφυγικού ο κύριος Μάρδας σημείωσε «μας κατηγόρησαν για πλημμελή φύλαξη των συνόρων της χώρας. Πλέον στην περιοχή βρίσκεται και επιχειρεί το ΝΑΤΟ και βλέπετε και σήμερα πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση.... Για τη φράση του ο «Μουζάλας δουλεύει 20 ώρες το 24ωρο» ο κύριος Μάρδας σημείωσε πως ήταν μία λεκτική υπερβολή...

Πηγή:http://www.iefimerida.gr/news/258819/neo-kontra-dimitris-kammenos-kata-fili-proklitikos-kai-anistoritos

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:
Ακούστε "μαρδακίες...." που εκστομίζει ο άνθρωπος!!!...
Μετα  το "..δεν είμαστε καταθέτες αλλά επενδυτές..." των τραπεζών και τοκογλύφων, έρχεται τώρα και το "...δεν είναι μετανάστες αλλά επενδυτές..." 
Αμ το άλλο: " Εδώ γκοτζάμ ΝΑΤΟ τα βρίσκει μπαστούνια ...Εμείς τι παραπάνω να κάνουμε..."
Τί θα ακούσουμε ακόμα...

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ!!!!
Δεν φταίει το νέο υπουργείο που ανέλαβε  βέβαια..."Μαρδάκας" κατ εξακολούθηση είναι ο άνθρωπος!!!:ΔΕΙΤΕ:

Έλεος κ. Μάρδα! Κόψτε τις μαρδακίες!

Ουδείς επικινδυνοδέστερος εχθρός απο έναν ημιμαθή και ηλίθιο...

"Μαρδακίες" -"δραχμιστές"-Βενεζουέλα-Αργενινή, και άλλα ενδιαφέροντα (ηχητικό)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.