Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Ρε μήπως το κάνουν επίτηδες να βγει πάλι ο Τσίπρας;


σύντομο σχόλιο από failedevolution

Ήταν όλοι εκεί. Μαζεμένοι στου κυρ Σταύρου.[Σημ. ιστολογίου: Βλέπε ΕΔΩ και ΕΔΩ]. Πολιτικά φαντάσματα του παρελθόντος μαζεύτηκαν και έθεσαν το δίλημμα: λαϊκισμός ή μεταρρυθμίσεις.

Καταλαβαίνουμε βέβαια τι μας περιμένει, όταν οι εφιάλτες του παρελθόντος μιλούν για μεταρρυθμίσεις. Έχουμε πάρει άλλωστε μια γερή δόση από τους γραφειοφασίστες των Βρυξελλών και το διευθυντήριο του Βερολίνου. Αλλά αυτοί εκεί. Μεταρρυθμίσεις, Ευρώπη και ευρώ. Πάση θυσία, με οποιοδήποτε κόστος. Έστω και αν το 99.9% των Ελλήνων εξοντωθεί οικονομικά και ψυχολογικά.

Οι εικόνες της μαύρης προπαγάνδας την εβδομάδα πριν από το δημοψήφισμα ξαναζωντάνεψαν. Τότε που το σάπιο σύστημα έβαλε λυτούς και δεμένους να τρομοκρατήσουν τον κόσμο για να πει το ναι. Ήταν οι ίδιοι που ούρλιαζαν στα τραπεζοκάναλα, τρέμοντας μη χάσουν την Ευρωπαϊκή τους αίγλη και κυρίως τα ευρώ τους.

Μα είναι δυνατόν να πιστεύουν, έτσι που είναι όλοι μαζεμένοι, ότι ακόμα μπορούν να πείσουν τον κόσμο; Δεν καταλαβαίνουν ότι προκαλούν μεγαλύτερη απέχθεια; Ότι πέφτει και το τελευταίο φύλο συκής που τους κάλυπτε;

Και τότε έρχεται στο νου η ανατριχιαστική θεωρία συνωμοσίας:

Μπας και το κάνουν επίτηδες για να ξαναβγεί ο Τσίπρας; Ούτως η άλλως, το σύστημα το ελέγχουν με τη βοήθεια της ευρω-δικτατορίας. Στουρνάρας, Σάλλας, μίντια κ.λ.π. Αυτοί θα κάνουν τον “εκσυγχρονισμό” τους, με την έξωθεν βοήθεια της τρόικας, για να μη θιγούν τα συμφέροντα των αφεντικών. Μισθοί και συντάξεις θα κόβονται, τα εργασιακά και το κοινωνικό κράτος θα εξαφανιστεί τελείως και όλο το ξύλο θα το φάει ο Τσίπρας. Και αφού ισοπεδωθούν όλα και ο κόσμος αγανακτήσει μέχρι εκεί που δεν πάει, θα βρούνε κάποιον "σωτήρα" να αναλάβει την πρωθυπουργία και το πολυπόθητο νεοφιλελέ "κέντρο" τους.

Πηγή:http://failedevolution.blogspot.gr/2016/02/blog-post_18.html

Σύντομο σχόλιο του ιστολογίου:
Και όμως δεν ήταν όλοι εκεί... Ο "Αρχιβρυκόλακας"... έλειπε απο  τη σύναξη ... Ισως τους κάλυπτε ο Κυριακούλης...



Οσο για τον κυρ_Σταύρο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.