Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ξεκινάει με καλεσμένο τον...



Δημοσιεύτηκε στις 12 Δεκ 2015

Δελτίο Τύπου

ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ : Η νέα εκπομπή στο BLUE SKY που έρχεται να δώσει γενναίες απαντήσεις στα δύσκολα ερωτήματα της εποχής.

Στην εποχή μιας γενικευμένης παγκόσμιας κρίσης που συνθλίβει στο πέρασμά της δημοκρατικά κατοχυρωμένα δικαιώματα, όνειρα και ανθρώπινη αξιοπρέπεια, οι Έλληνες μοιάζουν «ανοχύρωτη πόλη» που αδυνατεί να αφομοιώσει, να κατανοήσει και να αντιδράσει στα αδυσώπητα οικονομικά και κοινωνικά φαινόμενα που μας οδήγησαν σε ένα πρωτόγνωρο ιστορικό μαρασμό.

Η σαθρή πολιτική σκηνή, που κοινοβουλευτικά καλείται να καθοδηγήσει και να διασφαλίσει την κοινωνική συνοχή, προκαλεί σταδιακά μεγαλύτερη απόγνωση και απομακρύνει επικίνδυνα τους πολίτες από την επίγνωση των «ασθενειών» που πρέπει να διαγνωσθούν και να θεραπευτούν για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε.

Η εκπομπή «Δούρειος Ίππος» θα επιχειρήσει να ανοίξει τηλεοπτικές «διαβουλεύσεις» πάνω στα δύσκολα θέματα που αφορούν τη διαβίωση και επιβίωσή μας στην οικονομική αυτή εμπόλεμη κατάσταση που έχει έντεχνα υφανθεί.


Θα επιδιώξει να εκπαιδεύσει τους τηλεθεατές επεξηγώντας τις σαρωτικές δημοσιονομικές τακτικές που σκόπιμα αποκρύπτονται, διατηρώντας τον Ελληνικό λαό ανενημέρωτο επί των καίριων ζητημάτων που καταστρέφουν το παρόν και εξανεμίζουν το μέλλον.
Θα διεκδικήσει απαντήσεις και λύσεις που θα δώσουν ελπίδα και θα ενδυναμώσουν την πεποίθηση ότι ο Ελληνισμός δεν γίνεται να χαθεί ούτε να απολέσει τα διαχρονικά και πολυσήμαντα χαρακτηριστικά του.

Στις μέρες μας, δυστυχώς η πατρίδα μας στροβιλίζεται έντρομη σε μια δίνη που φαντάζει αήττητη και χωρίς διέξοδο.

Το «κάστρο» της Ευρωπαϊκής κίβδηλης ασφάλειας είναι τελικά απόρθητο ή μπορεί να βρεθεί ο «Δούρειος Ίππος» που θα συντρίψει το τέλμα και θα ανοίξει ξανά την πόρτα της Ανθρωπιάς, της Δικαιοσύνης και της Ελευθερίας;

Σας καλούμε να το ανακαλύψουμε μαζί, γιατί... μαζί θα δημιουργήσουμε αυτόν τον… Δούρειο Ίππο...

Πρώτος καλεσμένος της εκπομπής ο γ.γ του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) Δημήτρης Καζάκης.

Παρουσιάζει η νομικός-δημοσιογράφος-τηλεοπτική παραγωγός Γωγώ Μπιτάκου.

Κάθε Παρασκευή 23:30

Πρεμιέρα 18 Δεκεμβρίου 2015

Blue Sky TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.