Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Πρόεδρος Γαλλικού UPR : «Ο Τσίπρας είναι πράκτορας των Αμερικανών» (video)


Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο πρόεδρος του Γαλλικού κόμματος UPR (Union Populaire Républicaine), François Asselineau, χαρακτηρίζοντας τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «πολιτικό απατεώνα» και «πράκτορα των Αμερικανών».

Ο κ. Asselineau τόνισε χαρακτηριστικά πως «ο κ.Τσίπρας έκανε τελικά τους Έλληνες να αποδεχτούν τα απαράδεκτα, και θα μείνει στην ιστορία ως εφευρέτης μιας πρωτοφανούς πολιτικής φάρσας : Προκήρυξε δημοψήφισμα καλώντας τον Ελληνικό λαό να μην δεχθεί ένα πρόγραμμα επιβεβλημένο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή… οι Έλληνες είπαν ΟΧΙ κατά 62% και μια εβδομάδα αργότερα αυτός αποδέχτηκε ένα πρόγραμμα πολύ χειρότερο.
Είναι τρελό, είναι ντροπή, είναι… δεν βρίσκω λέξεις για να περιγράψω μια τέτοια προδοσία.

Αλλά το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν διώχθηκε ως απατεώνας από τον Ελληνικό λαό. Υπήρξε βέβαια μια απόρριψη, η αποχή ήταν μεγάλη, έχασε ένα μέρος από το κόμμα του, όμως ο Ελληνικός λαός δεν τον κυνήγησε. Γιατί;»
«Αυτό που πραγματικά λείπει από την Ελλάδα» κατέληξε ο κ. Asselineau «είναι ένα πολιτικό κίνημα σαν το UPR. Ή μάλλον υπάρχει - είναι το ΕΠΑΜ, που το ξέρουμε από τη «Συνάντηση των Αθηνών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.